ixs Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Vabimo vas na tradicionalno žurko ob Noči čarovnic - Halloween party 2006. Kraj dogodka: Black seven clubhouse Litija Datum: 31.10.2006 Čas: zvečer Poskrbljeno bo za pijačo in jedačo. Obeta pa se tudi koncert! Vstopnine itaq da ni. Vabljeni! Flyer na: http://www.gremium-si.com/si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Mogoče pa pridem :) Do zdaj sem bla dvakrat in je blo zmeraj fajn :OK: Enkrat sem šla drug dan za prvi november kar direkt na pokopališče (na teženje tastarih :fight2: ) in sem zgledala tko kot bi iz groba vstala :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 ŠE ZMERAJ BLI PA TUD ZDAJ PRIDEMO! TAM JE ZMER SUPER ŽURKA!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Večer bo ogrela skupina HEAT, športne duše bodo lahko potešile svoje želje po aktivnostih ob namiznem nogometu, ultramaratonci pa se dobimo za šankom. Začetek cca. 20:00....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 :? pa če nism jes ultramaratonc? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 :? pa če nism jes ultramaratonc? boš pa fuzbal igrou :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 jes pa fuzbal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Za vse tiste nemaratonce, ki se ne dobimo za šankom in hkrati ne bodo sodelovali pri športnih aktivnostih(namizni fuzbal) smo pripravili tudi ABC Spletkarjenje in DEF Opravljanje v medprostorih hale A in hale B. Ob 20:30 uri bo v glavni hali predstavitev Actimeela in Nekalorične skute, za gurmane pa bo sledila predstavitev novega Jung Fuk Pongovega Wok-a. Dogajalo bo..... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 prov škoda k me ne bo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Mogoče se pa vidimo :OK: :beer2: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 blo je super!!! :OK: itak spet na glavo lep pozdrav helenci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ja res je blo dobro ko vsako leto do zdej :OK: :010 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ja res je blo dobro ko vsako leto do zdej :OK: :010 :beer2: celo litijo sta najdla? :kva2: res sta neverjetna :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 celo litijo sta najdla? :kva2: res sta neverjetna :lol1: :P si bila ti v ljubljani na firestartersih mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :P si bila ti v ljubljani na firestartersih mogoče? sem ja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 sem ja :grim se mi je zdel ja da za šankom sediš sam mi je blo nerodn te it za rokav pocukat :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 se mi je zdel ja da za šankom sediš sam mi je blo nerodn te it za rokav pocukat :blush: boljš da nisi ja :grim bi te lahko pojedla, sm bla kar lačna :lol1: :lol1: da ne nardiš več te napake :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 boljš da nisi ja :grim bi te lahko pojedla, sm bla kar lačna :lol1: :lol1: da ne nardiš več te napake :angry2: če si bla pa ful zasedena s svojo družbo! pa cof tud ni upu it!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 če si bla pa ful zasedena s svojo družbo! pa cof tud ni upu it!! :kva2: to sta mi junaka :wacko: sm strah in trepet,a? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 to sta mi junaka :wacko: sm strah in trepet,a? :naughty: :grim res si grozna ja :P pa drugič! ti naju nisi videla? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :grim res si grozna ja :P pa drugič! ti naju nisi videla? :doze: ma če bi vaju vidla, bi za :beer2: dala zdej se pa sekirajta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 ma če bi vaju vidla, bi za :beer2: dala zdej se pa sekirajta :lol1: :slap: :slap: mater sva butla!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 joj kaj sva zamudila :slap: pa taka heroja ja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 joj kaj sva zamudila :slap: pa taka heroja ja :blink: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 in pol cof mene zaslišuje kakšna si :grim pa nisem glih vedla za kwa se gre :? ja sta pa buksla kwa nej rečem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se