cof Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 ja kaj modro moučiš in se potuhneš kot midva :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 blo je super!!! :OK: itak spet na glavo lep pozdrav helenci. Lep pozdrav tud tebi nazaj na vaš konc .) pa da se še kdaj vidmo... Aja, pa Cofka pozdravi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Lep pozdrav tud tebi nazaj na vaš konc .) pa da se še kdaj vidmo... Aja, pa Cofka pozdravi :) sej me lahko tud kar direkt pozdraviš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 sej me lahko tud kar direkt pozdraviš :D zgleda da ne upa?! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 zgleda da ne upa?! :kva2: Eni mormo tud delat v službi :angry: ne samo na internetu čepet! Ga bom rajš v živo pozdravla, sicer ne tko kot tebe no... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Eni mormo tud delat v službi :angry: ne samo na internetu čepet! Ga bom rajš v živo pozdravla, sicer ne tko kot tebe no... .) :hmm: :hmm: :hmm: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 jeza ni zdrava! lohk ti srce frderba! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :angry2: Oooo kdo se je oglasil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Oooo kdo se je oglasil... oh ti deci, ne Hellenca..... kako sta drugače, nič se ne vidimo, le včasih uletita k J****, se mormo dobit na kakšnem sokcu, :lol1: :lol1: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno November 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2006 Men je bilo full gut do 9:00(1.11.2006) potem mi je pa ratal dolgčas(po pojstli) in sem odpeketal domov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se