SF Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Tokrat so se spopadli z minimoti. Gre za dva fanta in dve dekleti. Kdo gre domov? To si oglejte jutri zvečer
pupa Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Sem smo enkrat gledala to oddajo in je totalno bedna in brezvezna...... :BUA:
SF Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 (popravljeno) 1. Mehiške nadaljevanke so še veliko slabše. 2. Tokrat prvič vozijo z minimoti. 3. Smeha polna kapa. Prav iz teh razlogov se s teboj draga pupa ne morem strinjat. Popravljeno Oktober 24, 2006. Popravil SF
Lucky Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Ajd, samo zaradi minimotov jih bom pa pogledal. :OK:
Gregc Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Ma dej to je tok bedna oddaja. Dirka kakšna dirka, je kdo na Driki že videl pravo dirko? Halo! Pa polovico oddaje vrtijo tisto njihovo glupo špico z še bolj glupo glasbo zadaj. khm mogu sm se skašlat :D
Lowrenc Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Sicer ne gledam te oddaje ampak me pa zanima kakop se je odrezal un naš motorist, ki je na MSju prosu za SMSe :closedeyes:
motofrik Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Vsi si kao resničnostni showi so enaki- beda od bede. Služijo edino A kanal in Simobil pa Mobitel. Ostali pa delajo norca iz sebe in gledalcev. Še večja bedarija je pa Bar. :kva2: :kva2: :lol1: Na srečo ima TV več programov, tako, da nisem niti ene oddaje gledal, edino kadar gres čez vse kanale.
2384nsdf83 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Motofrik, kako veš, da so beda od bede, če nisi nobenega gledal? JAz tu pa tam kak del pogledam, lani sem celo glasoval pri Baru... :)
Dolenc™ Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Jst sem prov zadnič hotu gledat k so bli z mini mototi, pol sem mogu pa neki pomagat mami za računalnik, pa grem spet nazaj pred tv, reklama. Pa se spet začne, pa že mama kliče, dober hiter letim, odtipkam, nazaj, pa je blo konc. Sem se saj nadirku po stopnicah :)
Miha Z. Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Vsi si kao resničnostni showi so enaki- beda od bede. Služijo edino A kanal in Simobil pa Mobitel. Ostali pa delajo norca iz sebe in gledalcev. Še večja bedarija je pa Bar. :kva2: :kva2: :lol1: Na srečo ima TV več programov, tako, da nisem niti ene oddaje gledal, edino kadar gres čez vse kanale. prow maš!!!ena sama beda...... Motofrik, kako veš, da so beda od bede, če nisi nobenega gledal? JAz tu pa tam kak del pogledam, lani sem celo glasoval pri Baru... :) sm pogledu pa jest......in je res živa beda :BUA:
motofrik Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Nisem se ravno najboljše izrazil. Nisem gledal nobenega dela od nobenega tega v celoto. Ponaljam: le ko grem z daljincem čez programe. In zadostuje, da gledaš pol minute, da vidiš, če je v redu, ali ni. Eni pač prej vidimo,če je vredno gledat... :devil: :devil: Me mali moti, ko pišem...
Fric Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ta DIRKA je krneki---------> DIRKA SAX :BUA: :BUA: :BUA:
P_E_T_R_A_ Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Vsi si kao resničnostni showi so enaki- beda od bede. Služijo edino A kanal in Simobil pa Mobitel. Ostali pa delajo norca iz sebe in gledalcev. Še večja bedarija je pa Bar. :kva2: :kva2: :lol1: Na srečo ima TV več programov, tako, da nisem niti ene oddaje gledal, edino kadar gres čez vse kanale. :grim se podpišem pod tole izjavo
JMatic Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Vsi si kao resničnostni showi so enaki- beda od bede. Služijo edino A kanal in Simobil pa Mobitel. Ostali pa delajo norca iz sebe in gledalcev. Še večja bedarija je pa Bar. :kva2: :kva2: :lol1: Na srečo ima TV več programov, tako, da nisem niti ene oddaje gledal, edino kadar gres čez vse kanale. :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se