Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Bo šekej slikc za pokazat? Ogromno slikc imaš na njegovem blogu Pogled z distance Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Rok bo kmalu začel s predvajanjem filma "Od Pingvina do Eskima", ki v sliki in filmu opisuje 12 mesečno 67.000km potovanje skozi vse tri Amerike... Zadeva se bo vrtela po slovenskih krajih... V Tednoskopu pa si poglejte, kako si lahko priborite karto za premiero filma!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Galerija fotografij.... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1111 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Mene pa zanima kako finančno izvesti tak projekt? Vedno ko berem o takšnih in drugačnih popotovanjih se mi poraja vprašanje, od kje denar? Tu sta dve možnosti ali imate zelo bogato zaledje ali pa so vam sponzorji naklonili kakšno pomoč. No pozabil sem še tretjo in to je, da sproti v krajih po katerih se voziš tudi delaš za nadaljno pot - vendar takih je zelo malo.... sesir in Lowrenc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se