zlati Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ...če bo le možo, se vm pridružim.... :blush: jaz tuuuud :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Če greš pa ti :worship: grem pa jaz tudi... :naughty: ....mi se menimo, da bi naredili Križ čez kuro :whistle: ... z motorji???? Mačko bom jaz pazo (če bo treba :naughty: !!!) Eni bi pa sveče držali???? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ....mi se menimo, da bi naredili Križ čez kuro :whistle: ... z motorji???? Mačko bom jaz pazo (če bo treba :naughty: !!!) Eni bi pa sveče držali???? :winkiss: Jaz sem mislil zaradi tega, da vas bi lahko sledil... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Jaz sem mislil zaradi tega, da vas bi lahko sledil... :whistle: .....od zadaj...boš dobo slino pod zadnjo kolo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 .....od zadaj...boš dobo slino pod zadnjo kolo :evilgrin: Sam datum je še malo zgoden :whistle: jaz se ne vozim še tako zgodaj... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Sam datum je še malo zgoden :whistle: jaz se ne vozim še tako zgodaj... :yea1: :worship: grem zraven, vendar malo bolj kasno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Kaj je zdaj ? Vreme je/bo. Toplo je/bo. Izvedljivo je mogoče. A smo že pripravljeni za to ? BTW: Če se napiše, da bi šli po AC (hitrost) je predvideno 13ur. Sonce 1.3.2008 vzide ob: 06.37 in zaide ob: 17:43, tak da če krenemo ob vzhodu smo malo po zahodu zaključili. Vsak naslednji vikend pa je tako ali tako že več dneva. Mogoče je bolj primerna nedelja, glede na tovornjaški promet med MB in MS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Kaj je zdaj ? Dolga a lepa :worship: . Ampak saj Sečovlje, Vinica in Hodoš so pa tudi kraji v Sloveniji. :whistle: rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Dolga a lepa :worship: .Ampak saj Sečovlje, Vinica in Hodoš so pa tudi kraji v Sloveniji. :whistle: rrrr Avtorjeva ideja je bila prevoziti po starih cestah to, kar smo imenovali cestni Križ. Mislim da se predlagana tura s tem kar sklada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Avtorjeva ideja je bila prevoziti po starih cestah to, kar smo imenovali cestni Križ.Mislim da se predlagana tura s tem kar sklada. Aha, kapiram. Ma mene že nekaj časa vleče tisti s celimi diagonalami. Poleg prej naštetih še Rateče. Jasno - brez mitnic. Pa bo treba verjetno aprila čakat. Daljši dan. ... pa rit utrdit. :blush: Ko smo že pri tem - kako pa ostali shajate ob dolgotrajnem obremenjevanju sedala? Obleka? Slišal sem za kolesarske hlače spodaj, pa priznam, da pri meni ne pomagajo dosti. Ko se odloči, da bo pekla, potem rit peče. :angry: :blink: rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Avtorjeva ideja je bila prevoziti po starih cestah to, kar smo imenovali cestni Križ.Mislim da se predlagana tura s tem kar sklada. OK! Gremo? Nedelja. - ataIBA - IBA - Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 OK! Gremo? Nedelja. 1. ataIBA 2. IBA 3. gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Bom kar lepo realna. Tole je zame preveč. :cry: Vam pa želim obilo užitkov, junaki! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Bom kar lepo realna.Tole je zame preveč. :cry: Vam pa želim obilo užitkov, junaki! :worship: ?!? Pa to je mala malca za tebe :) Nas boš že vsakih 100km počakala, da te dohitimo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Aha, kapiram. Ma mene že nekaj časa vleče tisti s celimi diagonalami. Poleg prej naštetih še Rateče. Jasno - brez mitnic.Pa bo treba verjetno aprila čakat. Daljši dan. ... pa rit utrdit. :blush: Ko smo že pri tem - kako pa ostali shajate ob dolgotrajnem obremenjevanju sedala? Obleka? Slišal sem za kolesarske hlače spodaj, pa priznam, da pri meni ne pomagajo dosti. Ko se odloči, da bo pekla, potem rit peče. :angry: :blink: rrrr ovčja koža na sedež :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Jaz bi šel okoli... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Jaz bi tudi šel okoli - odpremo novo temo? Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Je še premrzlo, če pa se gre enkrat po desetem gre zraven. Lepo bo, vendar 13 ur je precej dolga. To je zracunano AC se pravi hitrost kar visoka. Slabo ste to zračunali saj 13 ur je samo vožnje, računajte na še vsakih 100-120km postanki pa kej spiješ pa poješ. Se tako zavleče precej !!! Aja pa še nekaj, če rečete da gremo na izlet gremo na izlet ne pa dirkat sicer se zmenimo za dirkališče raje. Ker zadnjič je punca dobila strah in ne grem več z nobenim ki divja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Jaz bi tudi šel okoli - odpremo novo temo? Lp! Iztok Sem jo ŽE tukaj.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Je še premrzlo, če pa se gre enkrat po desetem gre zraven. Lepo bo, vendar 13 ur je precej dolga. To je zracunano AC se pravi hitrost kar visoka. Slabo ste to zračunali saj 13 ur je samo vožnje, računajte na še vsakih 100-120km postanki pa kej spiješ pa poješ. Se tako zavleče precej !!! Aja pa še nekaj, če rečete da gremo na izlet gremo na izlet ne pa dirkat sicer se zmenimo za dirkališče raje. Ker zadnjič je punca dobila strah in ne grem več z nobenim ki divja.... Tura je res precej dolga, ampak res pa ne vem zakaj bi se usakih 100km ustavljal :) Prav tako pa mislim, da ne bo nihče dirkal. Sam bi se pridružil, ampak motor še ni v voznem stanju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Je še premrzlo, če pa se gre enkrat po desetem gre zraven. Lepo bo, vendar 13 ur je precej dolga. To je zracunano AC se pravi hitrost kar visoka. Slabo ste to zračunali saj 13 ur je samo vožnje, računajte na še vsakih 100-120km postanki pa kej spiješ pa poješ. Se tako zavleče precej !!! http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=20377 Kako hranjenje pa pitje lepo prosim. To ti je maratonska. Pije pa je se med tankanjem, kdor ma čas. Aja pa še nekaj, če rečete da gremo na izlet gremo na izlet ne pa dirkat sicer se zmenimo za dirkališče raje. Ker zadnjič je punca dobila strah in ne grem več z nobenim ki divja.... Nobenega dirkanja, hkrati pa ni izlet. Posebna kategorija ... Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Je še premrzlo, če pa se gre enkrat po desetem gre zraven. Lepo bo, vendar 13 ur je precej dolga. To je zracunano AC se pravi hitrost kar visoka. Slabo ste to zračunali saj 13 ur je samo vožnje, računajte na še vsakih 100-120km postanki pa kej spiješ pa poješ. Se tako zavleče precej !!! Aja pa še nekaj, če rečete da gremo na izlet gremo na izlet ne pa dirkat sicer se zmenimo za dirkališče raje. Ker zadnjič je punca dobila strah in ne grem več z nobenim ki divja.... Ja in nekdo ti je s pištolo na glavi grozil, da vozi za njimi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Je še premrzlo, če pa se gre enkrat po desetem gre zraven. Lepo bo, vendar 13 ur je precej dolga. To je zracunano AC se pravi hitrost kar visoka. Slabo ste to zračunali saj 13 ur je samo vožnje, računajte na še vsakih 100-120km postanki pa kej spiješ pa poješ. Se tako zavleče precej !!! Na 100-120km!? :lol1: Ustavlja se samo za tankanje - ko mora tankat eden, tankajo VSI (razen tistih, ki imajo vsaj 2x večji doseg z enim tankom - tisti lahko tankajo na vsakem drugem postanku). Že to je (pre)pogosto (170-200km pri mojem mopedu). Aja pa še nekaj, če rečete da gremo na izlet gremo na izlet ne pa dirkat sicer se zmenimo za dirkališče raje. Ker zadnjič je punca dobila strah in ne grem več z nobenim ki divja.... Strah je dobila, ker si divjal ti, ne pa zato, ker je divjal nekdo drug... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 ?!?Pa to je mala malca za tebe :) Nas boš že vsakih 100km počakala, da te dohitimo ... Gody, ej, ... dvomim, da bi zdržala takšen tempo. Ne vem, res ne. Malo povej, a je vožnja takšna, kot na naših običajnih furcah? :hmm: Sicer pa, te proti večeru pokličem, da ne bom :topic: ! Na 100-120km!? :lol1: Ustavlja se samo za tankanje - ko mora tankat eden, tankajo VSI (razen tistih, ki imajo vsaj 2x večji doseg z enim tankom - tisti lahko tankajo na vsakem drugem postanku). Že to je (pre)pogosto (170-200km pri mojem mopedu). Strah je dobila, ker si divjal ti, ne pa zato, ker je divjal nekdo drug... D. S tem se pa v celoti strinjam! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Gody, ej, ... dvomim, da bi zdržala takšen tempo. Boš, če ne se pa lahko tako ali tako na vsakem kraku odločiš, da je preveč in kreneš proti domu. Saj so tudi predlani okoli kure marsikeri isto naredili pa nismo nobenega narezali (še). Malo povej, a je vožnja takšna, kot na naših običajnih furcah? :hmm: Tako nekako, zaradi čuvanja kondicije mogoče malo manj ... Je vseeno celodnevna fura, do teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se