METAL4EVER Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Ko zmrzne mamo vsako soboto eno tako ligo v hokeju čist neprofi sami modeli,k glih za glih drsat znamo.Pa če je kdo zainteresiran bi nam prav prišlo ene 3-je ker je drsališče tapravo.Drsa se na Jesenicah(zibelka slo hokeja) samo ne v dvorani ampak ma ena gospa drsališče in brunarico.Dobivamo se v sobotah zvečer od 18h do20h,pride pa 7000sit.Tako da pride na enga ene 300 sit. Pa sankanje izpod Storžca,tudi nočno.Zvečer gor v domu žurka,ponoči pa dol.Naglavna svetilka obvezna,pa dobri gojzarji tud. :yea1:
Nagaya Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 (popravljeno) pol te pa vsa premražena oralno zadovolji smile.gif ob tem pa upaš da si zjutraj ni vtaknila proteze v usta.. Popravljeno November 2, 2006. Popravil Nagaya
avro Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ob tem pa upaš da si zjutraj ni vtaknila proteze v usta.. :lol1: pa da ni hudih fafaronov jedla
snoopy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Snežaka,pa bunker.pa brata moram spet omavžat(bom kr oba!!! :grim ) MOgoče grem celo skijat!!MOGOČE(beri:močno dvomim B) )
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Tudi pozimi je pir nadvse dober. B)
Pravokotar Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Tudi pozimi je pir nadvse dober. B) Torej neke vrste everGREEN, če pravilno sklepam?
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Torej neke vrste everGREEN, če pravilno sklepam? Jasna stvar! :grim everGREEN, ki nikakor ni za GREENhorne. :grim :grrr
Rugi Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 A-pil, malo bordal B-samo pil C-veliko bordal in veliko pil D-pred novim letom nabavil ene 10 štek cigaret ker se potem podražijo :BUA: E-nekje vmes si bom še nekaj polomil ker pri meni brez poškodb čez zimo ne gre. :wacko:
andi1 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Torej neke vrste everGREEN, če pravilno sklepam? Tvoja sposobnost zapažanja je fenomenalna ! Tako nekako je Broj jedan pohvalil Grunfa, ko je ta komentiral popoln razpad motorja na prafaktorje z besedami : Čini mi se, da ova mašina neče više dugo da radi. :kva2: :kva2: :kva2: :lol1:
nowfak Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Avto morm kupt...a kdo ve za kakšnega peugeota 307 SW :whistle:
janih Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 začel se bom pripravljati na smučanje, to pa pomeni, da si moram nabrati kar nekaj kondicije, kajti sedaj je moja kondicija na ničli, ko pa bo slabo vreme pa bom težil na motosvetu janih
lasagna Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Ročni fuzbal v kuhinjo. Blizu hladilnika.
Carr Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 a.) smučala b.) badminton c.) smučala d.) plesi e.) smučala f.) služba g.) smučala h.) smučala i.) smučala . . . . . . tako nekako........ A plešeš? :naughty:
krava Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Hja, no, pozimi pa se mo carkljal, anede.... :blush: Avto morm kupt...a kdo ve za kakšnega peugeota 307 SW :whistle: Vem za belega golfa!! :grim
simonsi Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Bo treba prah s krosače obrisat. :grim
snoopy Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Jst pa upam da bo velik snega letos...da bom mal bildov k že cel let nism.Letos bo bl zajeban k je sosed živo mejo postavu tm k smo se lani metal sneg na njegovo.
Ni3ous Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 No, ker se pozimi pač ne bom vozil z motorjem, bo zato več časa za varčevanje (bencin je drag) čez zimo. Fajn bi bilo da končno naredim še ta zadnji izpit in diplomo do pomladi ker ko se bo segrelo mi po po mislih bliskal zoprt le še motor. Poleg tega pa malo razmišlam o tem kako n+bi naredil svojo lastno več ali manj amatersko internetno stran, nekoliko bolj motoristično navdahnjeno, ker naj bi se našel tudi kak lastnoi sproduciran alayoutube movie itd... Skratka pestro vendar za vse to zna biti zima prekratka. Je pa dobro, da mi po zaradi tega vsaj prej minila zima in bom tako lažje dočakal novo še slastnejšo moto sezono. :wub:
NGregor Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Definitivno šparal za nov motor...da se bo naslednja sezona začela malo bol avanturistično.
sayo Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 U sezoni sem bl mal km naredu, zdaj sem se pa spomnu da se bom v garaži na motor usedu še prej bom pred njega dal ventilator ki sem ga polet uporablu za hlajenje in naredu še nekaj kilometrov z vetrom vlaseh brez bojazni da bi me policaj ustavu :slap:
vulcan Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 U sezoni sem bl mal km naredu, zdaj sem se pa spomnu da se bom v garaži na motor usedu še prej bom pred njega dal ventilator ki sem ga polet uporablu za hlajenje in naredu še nekaj kilometrov z vetrom vlaseh brez bojazni da bi me policaj ustavu :slap: Pa dobro se obleči, da se ne boš prehladil!!! :lol1: :lol1: :lol1:
lo1ma Objavljeno November 18, 2006 Opozori Objavljeno November 18, 2006 Če slučajno koga zanimajo Gore pozimi - naj se javi! :kva2:
moto rider Objavljeno November 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2006 po rit se praskal .) ...čigavi???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se