motoristek Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 saj zime spljoh ni... :kva2:
bmwslo Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Jaz bom čakal marec, da bom lahko naprej vozu .) Jaz se bom pa skoz vozu, ker ... saj zime spljoh ni... :kva2: :OK:
motoristek Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Jaz se bom pa skoz vozu, ker ... :OK: :lol1:
motofrik Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Kaj bom delal pozimi? Ko je mraz, gledam na PC-ju slike s poletnih potepanj in cedim sline... Še štiri dni, pa se bo začela koledarska zima, snega pa še ni. :( Sem rekel, da bomo za Božič delali snežaka na zelenici, zdaj pa tako vreme. Eh, bom pa s Partizanke pripeljal dve hladilni torbi snega za snežaka. Naj imajo otroci veselje... Kar rečem, to storim. :OK:
benko Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kupu nov moprle čakam marec rok dobave potem pa gasa.
Whely Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Najdu sem še en forum. klik Zgleda, da je še nov.
andi1 Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Predvsem bom šparal (nič po neumosti zapravljal). eurote na kupček dajal. Ja, kar dobro kaže s to Grčijo, enega dobrega jurja sem že našparal. :) Pa moji nisem še nič povedal, kaj imam v načrtu, hehe :D . MITHOS, HERE I COME :OK: .
pupa Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 jst bom očitno nesmučala, pa nedrsala, pa nesankala.......... bom več ali manj doma, pa jedla bom in trebuh mi bo rastel :OK: :OK: :glare: .)
BremzPenzl Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 jst bom očitno nesmučala, pa nedrsala, pa nesankala.......... bom več ali manj doma, pa jedla bom in trebuh mi bo rastel :OK: :OK: :glare: .) Ja Ja "nasankala" si že, trebuh pa ti tudi ne raste od hrane! :OK: Je že vredu, ti držim pesti!! Lahko pa štrikaš in kvačkaš, kapice in nogavičke... :) tako kot se za bodoče mamice spodobi. Kvačkat ne znam, štrikat pa. Te lahko naučim. :grim
Čamac Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Jaz sem mel namen čez zimo malo po malo motor porihtat tak kot bi bil najbol po mojem okusu. Pa sn bil neučakan pa že skor vse naredo samo še gume morn menjat ker sn pusto to za konec pa spredno šipo spremenit. Tak da očitno se bom dolgočaso čez zimo... Popravljeno December 20, 2006. Popravil Brodar
halls Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 ...ja sneg bomo kidali,ne!!! :OK: :OK: :OK:
brzi Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 motorne sanke pa gasa po snegu :P
Pike Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 jst bom očitno nesmučala, pa nedrsala, pa nesankala.......... bom več ali manj doma, pa jedla bom in trebuh mi bo rastel :OK: :OK: :glare: .) Potem pa pride pred porodna depresija, pa porodna depresija in na koncu še po porodna depresija! :worship:
bmwslo Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Če ne bo drgač bomo pa mal več ding dongal :winkiss:
pupa Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Potem pa pride pred porodna depresija, pa porodna depresija in na koncu še po porodna depresija! :worship: hvala za tolažbo :headbang: najboljše, da se že zdej ustrelim :headbang: .)
Čamac Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 motorne sanke pa gasa po snegu :P uaaaa največja čaga :OK:
nowfak Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 jst bom očitno nesmučala, pa nedrsala, pa nesankala.......... bom več ali manj doma, pa jedla bom in trebuh mi bo rastel :OK: :OK: :glare: .) Enake probleme ma moja.....zato bom pa jaz mal več smučal pa sankal, za drsanje bom pa še mal premislu....od maja naprej pa ne vem kaj bom delal :whistle:
snoopy Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 jst bom očitno nesmučala, pa nedrsala, pa nesankala.......... bom več ali manj doma, pa jedla bom in trebuh mi bo rastel :OK: :OK: :glare: .) Ej men bo tut trebuh rastu...sam iz drugih razlogov ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se