vrho1679 Objavljeno Junij 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Pri nas Suzuki ne sploh (vsi vemo Odar) ZRX 1200 S in Fazer 1000 pa zlo v redu - sam za to itak ni moni ST: VFR, ZZR, FZS600/1000, Triumph Sprint ST,... naked: Cagiva XTRA Raptor 1000, Speed Triple/Four, Monster, XJR, ZRX, ...
Chebi Objavljeno Junij 26, 2002 Opozori Objavljeno Junij 26, 2002 Naked rulz - speed tripple, monster, brutale,... :D
U^F^O Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 ENDURO! Ktm, husa... 8) :oops: :wink:
hotschko Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 Naked forever .... Ducati Monster :D ... itak....
dead_man Objavljeno Julij 8, 2002 Opozori Objavljeno Julij 8, 2002 Meni je v zadnjem času prirasla k srcu Cagiva Raptor :D ,prej pa mi je bil zelo všeč Ducati Monster-črne barve :twisted: .
lojzi Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 Sport touring in naked, se ve, drugače pa tudi kakšna cestna endura. Ampak ko bom naslednjič kupoval, kdo ve, kakšen bo navdih!?
roly Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 ma glavn da sta dva clilindra, če pa je še SS (da nau pomote-super sport), pol je pa zakon.
HHV Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 N'č, razen kroma! Joke! Nekaj kar se komot vozi. Torej naked (Raptorca in Monster v družbi z SV-jem sekajo), pa lahki tourerji (Diversion in Deauville itd), eventuelno še bolj cestne endure (TA in AT).
Wobewt Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 N'č, razen kroma! Joke! Nekaj kar se komot vozi. Torej naked (Raptorca in Monster v družbi z SV-jem sekajo), pa lahki tourerji (Diversion in Deauville itd), eventuelno še bolj cestne endure (TA in AT).
Desmo Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 [/quote ] _________________ Kdor zna, zna! :shock: :lol:
BIG YELLOW Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 Za zjokat mojga traktorja pa ni v anketi. :( :cry: :cry:
MARJA Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 Za zjokat mojga traktorja pa ni v anketi. :( :cry: :cry: .... in to s prikolico.
Lunč Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 Vse kar je na HARD......HUSQVARNA,KTM,itd...
axxxi Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 SUPER MOTO !!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
dave the wave Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 naked,naked,naked,naked,naked,naked,naked,naked,naked,naked, .....isto kot zenske :D
bostov Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Čoper Yamaha, samo cene motorjev so malo preveč kromirane. :lol:
klimbra Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Nekaj kar ne piha Nekaj kar ima velik kilogramov Nekaj kar ma veliko moči Nekaj kar ne ropota preveč Nekaj kar ima udoben sedž za voznika in sovoznico Nekaj kar ima veliko prostora za prtljago Nekaj kar ima predalček za "SEKUNDNO LEPILO" Nekaj kar.......... TURER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bostov Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Nekaj kar ne piha Nekaj kar ima velik kilogramov Nekaj kar ma veliko moči Nekaj kar ne ropota preveč Nekaj kar ima udoben sedž za voznika in sovoznico Nekaj kar ima veliko prostora za prtljago Nekaj kar ima predalček za "SEKUNDNO LEPILO" Nekaj kar.......... TURER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z eno besedo: AVTO - TERENC.. :lol:
Zoolo Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Hmm, OK, Naked rulezzzz (heh verjetno :lol: ). Ampak zarad glih tko mau principielnih razlogov me zanima kje smo pozabili še ostale vrste, kot so hard enduro, chopperji in cruiserji, ....?? :roll: :cry:
Saint Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Moj sanjski motor mora bit: - Italjanski (VEM DA SO JAPANERJI BOLJ VZDRŽLJIVI IN SESTAVLJENI AMPAK KAJ KO SO PA ITALJANSKI TKOOO SEKSI) - Velik plastike pa skor nič kroma - Mal požre (adijo moja 125 ccm 2T Aprilia) - Greš loh z njim tud kdaj v hosto - Je dost velik zame in za moj boljšo polovico - Ima nizko strehco nad sprednjim kolesom, ker moja pravi, da so motorji z visoko grdi (subjektivno mišljenje, se tud kazga BMW-ja 650 nebi branu, samo, kaj ko ni italjanski) - Je pocen za registrirat Torej sve v svemu: Cagiva Canyon 500 oz podobna cestna endurca.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se