HHV Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 šit Ja pazi, da ne boš nanjga stopu!! :wink: :D :D :D
dare Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Varadero :lol: :lol: Kaponod :D :D :eggface:
Mr. foggy Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Ni vazno kaj,samo da gre,da nerabim peš hodit v štacuno :!: :wink:
kawa Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Nekaj kar ne piha Nekaj kar ima velik kilogramov Nekaj kar ma veliko moči Nekaj kar ne ropota preveč Nekaj kar ima udoben sedž za voznika in sovoznico Nekaj kar ima veliko prostora za prtljago Nekaj kar ima predalček za "SEKUNDNO LEPILO" Nekaj kar.......... TURER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko da bi mi bral misli. Tut jest sm za tourerje :onfire:
MARJA Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Nekaj kar ne piha Nekaj kar ima velik kilogramov Nekaj kar ma veliko moči Nekaj kar ne ropota preveč Nekaj kar ima udoben sedž za voznika in sovoznico Nekaj kar ima veliko prostora za prtljago Nekaj kar ima predalček za "SEKUNDNO LEPILO" Nekaj kar.......... TURER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko da bi mi bral misli. Tut jest sm za tourerje :onfire: Jest tut. Pa ti še placa zmanjka.
Lindau Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Ce kar nekaj casa kolebam med pol-nakedi in endurami (tourendurami), pa nikoli ne vem kaj naj bi bil tisti ultimativni odgovor na to vprasanje. Mogoce bo pa Multistrada! :D :shock: :lol: :P :?: :!:
hector Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Ce kar nekaj casa kolebam med pol-nakedi in endurami (tourendurami), pa nikoli ne vem kaj naj bi bil tisti ultimativni odgovor na to vprasanje. Mogoce bo pa Multistrada! :D :shock: :lol: :P :?: :!: Enostaven odgovor: TDM!
duhec Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Najbolj so mi vsec tisti veliki sport tourerji alla CBR1100XX alpa GSXR1300. Če ne pa vsi supersportniki. Itak. :) Drugače pa vse kar sliši na motor je uredu. Od endurc, krosk, supermoto in čoperjev. LP duhc
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Zame pa bi se v vsaki kategoriji najdel vsaj po en model,ki bi mi bil všeč.Samo da nima strehe pa je cool :D
Ice Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 ahem...trenutno mi je najbolj pri srcu ........moj. :P :lol:
Brrrm Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Ko se takole skupaj dobimo in gledam motorčke drugih, bi kar vsakega imel. So mi vsi všeč. Nagci najbolj, a kaj, ko je na leta potrebno kolenčka skriti stran od vetra. :wink:
stenere Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 tourendura! računam na to da bom spet kmalu imel super ténérétko. čeprav sanjah je pa pogosto Triumph Tiger.
Babi Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Po srcu sem čoperistka, zato so meni najljubši cruiserji, občudujem pa tudi ostale motorine, saj ima vsak motor svojo dušo in tako je vsak zase nekaj posebnega.
klemens Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Iz vsake vrste vsaj po enega pa je problem rešen. Trenutno mi pa najboljši kompromis predstavlja sport tourer. LP, klemen
mimixtz Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 STENERE, tooooo, tako se razmišlja! Men tut take veliiiike endure dišijo.
tejka01 Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Ker sem na motorju trenutno le spotnica, valda da sem za čoperje (ko je pa vožnja tako udobna).
Rocky Objavljeno Julij 13, 2002 Opozori Objavljeno Julij 13, 2002 Torej vsa čast njegovemu visočanstvu, Kromu! S tem bi se zagotovo strinjal tudi Conan Barbarian. Ampak tisto kar je napisal Klimbra pa me že lep cajt muči. Še bolj pa novi Pan European. Pa nemam ni za burek! :cry: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
Blade Objavljeno Julij 13, 2002 Opozori Objavljeno Julij 13, 2002 Glede na izkušnje s čoperjem(predelava) in cestarjem sem zaenkrat najbolj zadovoljen s SPORT TOURING. Da se ga prtisnt pa tud počasi se da lepo peljat. Imam pa večno željo probati kakšno večjo enduro.
matej Objavljeno Julij 13, 2002 Opozori Objavljeno Julij 13, 2002 Za pogledat in cedit sline so itak najlepse velike sportne mrcine ala R1, Blade, Ninja 12 (ko sem jo vidu nisem mogu zaprt ust), Busa, XX, ... Za se peljat pa mislim, da je so najboljse sport touring masine. Se pa ozrem za vsakim motorjem. Tak pac sem.
otog Objavljeno Julij 13, 2002 Opozori Objavljeno Julij 13, 2002 Endure, pa saj ni važno, glavno, da je motor
STARI Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Za zjokat mojga traktorja pa ni v anketi. :( :cry: :cry: Pizda pa mojega tudi ne.
strom Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Katera vrsta motorjev mi je najbolj pri srcu... hmmm... easy one: DELUJOČA! Če bi prašal, ker motor je najboljši.... nov, itak. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se