Max Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Jaz imam drugacne kriterije: -polomljeni -nepolomljeni lp DTW In kateri ti bolj odgovarja :roll: :?: :twisted:
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 No kam je su zdej ta post :?: :?: :?: :x Aha najdu... Ufff... :oops: :P 8) Nova stran :D :roll: :idea: :arrow:
johan Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Jaz imam drugacne kriterije: -polomljeni -nepolomljeni lp DTW A ti tud. Drugač pa kot je napisal MotoRossi vse s čim se dobr pelje skoz ovinek. :D Razn čoperja.Za pogledat je lep ,drugač pa..........
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Meni osebno najbolj odgovarja kompromis med športno im udobno vožnjo, zato imam najraje sporttouring motorje. Bi pa včasih z veseljem zapeljal tudi kakega 996 ali RRR. Choperje sem že prebolel.
chris Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 hmmm... men so sport-tourerji :arrow: SV650S, CB600S; tud naked :arrow: Monster, V Raptor,... 8)
dave the wave Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Jaz imam drugacne kriterije: -polomljeni -nepolomljeni lp DTW In kateri ti bolj odgovarja :roll: :?: :twisted: .......nepolomljeni :oops:
dave the wave Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 hmmm... men so sport-tourerji :arrow: SV650S, CB600S; tud naked :arrow: Monster, V Raptor,... 8) Lepa zbirka Chris. Tudi moj naslednji bo sigurno spet touring in najverjetneje spet Hornet. lp DTW
Zulf Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Supermoto vsekakor, morte probat enkrat. :lol:
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Jaz imam drugacne kriterije: -polomljeni -nepolomljeni lp DTW In kateri ti bolj odgovarja :roll: :?: :twisted: .......nepolomljeni :oops: .......mentudpress :oops:
J Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Sport-tourer, Motocross. Sranje! tezko je imet samo enega!
pero Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Meni osebno najbolj odgovarja kompromis med športno im udobno vožnjo, zato imam najraje sporttouring motorje. Bi pa včasih z veseljem zapeljal tudi kakega 996 ali RRR. Choperje sem že prebolel. A je fejst bulel!! :evil: :D :D Enduro-tourer je zakon k odviješ z glavne ceste na potovanju se komot po kakem makadamu pripelješ do kake lepe osamljene plažice za kopanje, kak piknik ali pa še kaj več!!! :D :oops: Ciao,by Pero
chris Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Supermoto vsekakor, morte probat enkrat. :lol: hja, vsec ze, vsec... sam kokr sm mejhna, bi se brez lojtre lahko vsedla kvecjemu na tacke :oops: :lol: :lol:
smeško Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 men je tud vse ušeč razen kroma 8) SM je zakon - si ga bom kupu za zraven cbr :roll: (če verjameš :lol: )
chris Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 hmmm... men so sport-tourerji :arrow: SV650S, CB600S; tud naked :arrow: Monster, V Raptor,... 8) Lepa zbirka Chris. Tudi moj naslednji bo sigurno spet touring in najverjetneje spet Hornet. lp DTW Hornet naked al z masko??? ceprov, Dreamer je imel Hornetko, pa ni bil kej prevec zadovoln z njo... :roll: :oops:
lightning Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Hmm....vse kar lepo ropota pa da ni kroma zraven..se pravi HARD ENDURO.sej veste kako to rohni:):):)od drugih kaksen sport turer/naked(monster,zr-7,banditN)
david125 Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Supermoto vsekakor, morte probat enkrat. :lol: A boš dal en krog? :lol:
smeško Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Supermoto vsekakor, morte probat enkrat. :lol: A boš dal en krog? :lol: nahitropovedano---> sej je isto kot enduro, sam da ga lahko zalagaš do balance :roll: (no ja sej kroslo tud lahko :oops: )
Kucan Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Men je pa SM zakoooooon, ker se lahko posot peleš pa še norca se lahko delaš na cesti :twisted:
Ice Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 ..... pa še norca se lahko delaš na cesti :twisted: za to res ne rabis SM.
smeško Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 ..... pa še norca se lahko delaš na cesti :twisted: za to res ne rabis SM. good point :lol:
chris Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 ..... pa še norca se lahko delaš na cesti :twisted: za to res ne rabis SM. :lol: :lol: 8)
dave the wave Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Hornet naked al z masko??? ceprov, Dreamer je imel Hornetko, pa ni bil kej prevec zadovoln z njo... :roll: :oops: Brez maske, imel pa sem majhno sipo nad lucjo. Od zacetka mi sicer ni bila najbolj vsec, sem se pa nanjo navadil. Zakaj Dreamer ni bil zadovoljen, ne vem. Meni je odgovarjal, po moci, vodljivosti, udobnosti in pa tudi izgledu. Edina pomanjkljivost je bila premehke vilice. Sem pa cital, da bi pri novem modelu to naj bilo odpravljeno. lp DTW :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se