D.J. Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 cross, trail enduro, hard enduro, trial, SM - en cilinder scena 8)
Kucan Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 ..... pa še norca se lahko delaš na cesti :twisted: za to res ne rabis SM. Najlaži se z sm a ni res :!:
Čamac Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 SS na prvem mestu, na drugem pa SM :P
NejcZ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Verjetno spadaš v kategorijo Enduro.. :)
Guest Brumer Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Pri men pride vpoštev samo naked -pluča se morajo videt,pa muzka mora bit in končna tudi. :OK:
halls Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ko bom velik,in ko bom imev motor,bo to ziher endura!!! :grim
BRANE Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Verjetno spadaš v kategorijo Enduro.. :) med kleje, xtejke in taka jajca pa res ne...
Python Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 potovalni enduro, tu je moje srce :grim branim se ne pa nobenega motorja :krneki:
RobiRoberto Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ker se rad peljem daleč na komot, ker si želim gdaj tudi segret koleno na asfaltu, ker se rad peljem tudi po makadamu in hosti, itd, sem sklenil, da bom v naslednjem življenju bolj priden in bom zase bolje poskrbel, tako da si bom lahko za vsako zvrst privoščil po en moped ... :worship: :worship: :worship:
Guest Brumer Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ker se rad peljem daleč na komot, ker si želim gdaj tudi segret koleno na asfaltu, ker se rad peljem tudi po makadamu in hosti, itd, sem sklenil, da bom v naslednjem življenju bolj priden in bom zase bolje poskrbel, tako da si bom lahko za vsako zvrst privoščil po en moped ... :worship: :worship: :worship: POČAS ŽIV,kar bo-bo vtem življenju v drugem te bodo angelčki vozil,al pa :devil: :devil: :devil: :OK:
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ker se rad peljem daleč na komot, ker si želim gdaj tudi segret koleno na asfaltu, ker se rad peljem tudi po makadamu in hosti, itd, sem sklenil, da bom v naslednjem življenju bolj priden in bom zase bolje poskrbel, tako da si bom lahko za vsako zvrst privoščil po en moped ... :worship: :worship: :worship: Jaz sem pa to že daj zrihtal, zato mam endurca :evilgrin:
CAPI Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Alora, komot more bit, V mašina- kot Victory :OK: , pa da lahk na šodru parkiram :kva2: Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil CAPI
metuljcica46 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Must be naked :yea1: I absolutly agree :worship: :worship: :worship: :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 I absolutly agree :worship: :worship: :worship: :worship: absolutely se napiše....drugač pa ja SS-poleti, HE- pozimi in v dežu :D
metuljcica46 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 absolutely se napiše....drugač pa ja SS-poleti, HE- pozimi in v dežu :D nima veze ;) važn da je naked :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se