pohajač Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) najprej me zanima zakaj nekdo briše moje poste....sicer pa prilagam še jaz eno slikco.. v bistvu detajl *************** Fotografije so bile na zahtevo avtorja fotografij zaradi kršitve avtorskih pravic odstranjene. *************** Popravljeno November 20, 2006. Popravil Noise
gapi Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Tomos lahka rečem samo :OK: :OK: :OK: Zdej pa sam še rezultate pokazat tko k v bivši 50cc klasi :)
abn Objavljeno November 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) še ostale slike.... *************** Fotografije so bile na zahtevo avtorja fotografij zaradi kršitve avtorskih pravic odstranjene. *************** Popravljeno November 20, 2006. Popravil Noise
Pervy Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 OK čemu je namenjen ta motor? preseravanju starih bikov v smislu minimoto :lol1: :devil: ali otrokom za tekmovanja? kakšne so dimenzije, za kako starost otrok je to in ali so sploh kake dirke za otroke kjer bi vozili s tem? PS: že malo info zbiram za malega :blush:
dr_lunatic Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Res zelo kvaliteten zgleda...pa dizajn tudi pohvalen :OK: :OK:
Mopedist Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Pohvalno, upam da bo šlo samo še na boljše :OK: še ena stran od malih strojčkov.Metrakit Kakšna bi bila pa cena? (okvirno)
T Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Kdo pa je naredil okvir :? oziroma kdo ga razvil? Če ni skrivnost. :devil: lp
Petzl Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Kdo pa je naredil okvir :? oziroma kdo ga razvil? Če ni skrivnost. :devil: lp baje da tomos ;)
simonsi Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Kje je zdaj kakšna slika? :huh:
batzajla Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Tukajle je nekaj fotk, katerih avtor ne bo jezen, če jih pogledaš :D
pero14 Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Ka je zdaj? Koliko let moraš biti star, da boš lahko s tem tekmoval in kako bo z motorjem(ali ga boš kupil ali ga boš vzel v najem za 1 sezono al kak :) ) Me zanima to resno :devil:
Postavni Partizan Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 men se zdi prav dober,sej je biu že cajt da vržejo neki zanimivga pa tu če je za male ljudi-otroke :OK:
pohajač Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Tukajle je nekaj fotk, katerih avtor ne bo jezen, če jih pogledaš :D ja ta prve so morali skenslat zaradi avtorskih pravic
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se