Dave Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 Ampak vam pa vseen ful zavidam, kljub dezju... Upam, da noro zurate. Vem, da noro zurate.. :lol: Zakaj je Ana Desetnica glih zdej in zakaj mi je v bistvu predstava odpadla zarad dezja in je prestavlena na jutr... :cry: :?:
Sanda7 Objavljeno Junij 29, 2002 Opozori Objavljeno Junij 29, 2002 Mene letos Lendava ne bo vidla,žal.Ampak tisti ki ste gor ga pa fejst žurite.
Pervy Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 dez je bil, kaj dez pravi sodni dan, ampak ceprav je odpadel program je bila caga v petek na vrhuncu ker smo si jo naredili sami :D
pupa Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Dež je bil.... bila totalno mokra ker sem postavljala šotor v dežju... ampak saj ni problem če ga žuraš od treh popoldne... pa do 4h v jutro. Sicer pa je bila to ena najboljših neorganiziranih, naključnih (oz. bolj splet okoliščin) čag, kar sem jih kdaj doživela....... si predstavljate polovica folka pod oooggrroommnniiimmm šotorom na mizah in klopeh...in vsi plesali do jutra?? THE BEST!!
strom Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Dež je bil.... bila totalno mokra ker sem postavljala šotor v dežju... ampak saj ni problem če ga žuraš od treh popoldne... pa do 4h v jutro. Sicer pa je bila to ena najboljših neorganiziranih, naključnih (oz. bolj splet okoliščin) čag, kar sem jih kdaj doživela....... si predstavljate polovica folka pod oooggrroommnniiimmm šotorom na mizah in klopeh...in vsi plesali do jutra?? THE BEST!! da da da LP
klimbra Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Meni pa petek....pardon že sobota od 2,00 naprej manjka! Čudno....res čudno :?: :?: :crazyeyes: :drinking:
Priporočene objave