Skoči na vsebino

LENDAVA - DEŽ - PETEK

Priporočene objave

Objavljeno

Ampak vam pa vseen ful zavidam, kljub dezju... Upam, da noro zurate. Vem, da noro zurate.. :lol: Zakaj je Ana Desetnica glih zdej in zakaj mi je v bistvu predstava odpadla zarad dezja in je prestavlena na jutr... :cry: :?:

Objavljeno

Mene letos Lendava ne bo vidla,žal.Ampak tisti ki ste gor ga pa fejst žurite.

Objavljeno

dez je bil, kaj dez pravi sodni dan, ampak ceprav je odpadel program je bila caga v petek na vrhuncu ker smo si jo naredili sami :D

Objavljeno

Dež je bil.... bila totalno mokra ker sem postavljala šotor v dežju... ampak saj ni problem če ga žuraš od treh popoldne... pa do 4h v jutro.

Sicer pa je bila to ena najboljših neorganiziranih, naključnih (oz. bolj splet okoliščin) čag, kar sem jih kdaj doživela....... si predstavljate polovica folka pod oooggrroommnniiimmm šotorom na mizah in klopeh...in vsi plesali do jutra?? THE BEST!!

Objavljeno
Dež je bil.... bila totalno mokra ker sem postavljala šotor v dežju... ampak saj ni problem če ga žuraš od treh popoldne... pa do 4h v jutro.

Sicer pa je bila to ena najboljših neorganiziranih, naključnih (oz. bolj splet okoliščin) čag, kar sem jih kdaj doživela....... si predstavljate polovica folka pod oooggrroommnniiimmm šotorom na mizah in klopeh...in vsi plesali do jutra?? THE BEST!!

da da da

LP

Objavljeno

Meni pa petek....pardon že sobota od 2,00 naprej manjka! Čudno....res čudno :?: :?: :crazyeyes: :drinking:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!