Brdaus Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 jalovc ne pozabi name :P Če te pa bo, pa poklič nas.... sej maš cifro .)
jalovec Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 jalovc ne pozabi name :P saj nisem .)
METAL4EVER Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 Na novoletni žurki smo se nekaj menil,če bo tako vreme,da bi šli kr z motorji.Sej vrjetn nebi bili edini,ker lansko leto je bilo motorjev ogromn. :yea1:
vaški Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 tudi naš klub zopet organizira izlet v padovo možno je tudi pobiranje na štajerskem se je za pogovorit več o tem pa TUKAJ !!!
rebel Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 koliko je bila lani vstopnina :eek: ?? tle prodajajo za 17€ karte .. kaj je všteto kosilo zraven za ta denar ?? upam da je prišlo do pomote in je to cena za 3 dni .... http://www.bestticket.it/newbt/product.asp...mp;product=1573 http://www.bike-expo.it/prevendita.htm
Fric Objavljeno Januar 3, 2007 Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 a gre ker avtobus kje z okolice postojen, ilirske bistrice, divace???
gizmOkak Objavljeno Januar 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2007 z bratom greva z avtom najbrž... relacija GORICA - PADOVA - GORICA plac še za enga bo blo, kofano/prtlažnik pa bl mali :whistle: ... rabmo plac k bo šoping na veliko :lol:
rr Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 A je organiziran prevoz - avtobus iz Novega mesta? Koga se kontaktira? LP
METAL4EVER Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 lani so bile menda 12€ [/quote Brez menda,je bila 12 eurov,pa 04.je bla ista cena.Za 17 eurov+kosilo to je ugodno zelo. :OK:
ponky Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Kje pa piše,da je kosilo zraven? hehehe :hmm: kakorkoli,napisal sem menda,ker na zadnjem nisem bil...to je to...sam v soboto bo pa res gužva....mi je že skor mal žal,ker sem se odpovedal eni druščini,ki gredo na petek...
jurec Objavljeno Januar 4, 2007 Opozori Objavljeno Januar 4, 2007 Tudi MK Ižanc že 3. leto zapored organizira izlet v Padovo na Bike-expo. Odhod za Padovo je sobota 20.januar ob 5.00 zjutraj glavna avtobusna postaja na Igu (lahko pa tudi kje na poti) cena 35 € Prijave na : - 051/360-744 - 041/769-279 V ceno je všteto: - avtobusni prevoz - welcome drink - vstopnina - in še kaj. Aktualne infornacuije si lahko preberete na forumu http://www.izanc.si v rubriki "Dogodki". Tu pa zveste več o sejmu http://www.bike-expo.it/inglese/index.htm
volk Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Tudi MK Ižanc že 3. leto zapored organizira izlet v Padovo na Bike-expo. Odhod za Padovo je sobota 20.januar ob 5.00 zjutraj glavna avtobusna postaja na Igu (lahko pa tudi kje na poti) cena 35 € Prijave na : - 051/360-744 - 041/769-279 V ceno je všteto: - avtobusni prevoz - welcome drink - vstopnina - in še kaj. Aktualne infornacuije si lahko preberete na forumu http://www.izanc.si v rubriki "Dogodki". Tu pa zveste več o sejmu http://www.bike-expo.it/inglese/index.htm Dobrodošel Jurček :photo:
FreeRiders Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Free Ridersi ponovno organiziramo odhod v Padovo.Kgar zanima se lahkoprijavi in plača prijavnino v našem Club Houseu na Šentiljski 40 v MB, ali pa piše na freeridersmc@gmail.com. Cena prevoza vključno z hrano in pijačo na avtobusu je 36 EUR, vstopnina pa je 12 EUR. Prijave pobiramo, dokler je še prostora na avtobusu. FREDOM FOREWER - FTW Mimogrede, 13.1.2007 imamo naš 7.Winter Party, za več info pa na naš mail ali tel. o41/660578
Hellenca Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 Tudi MK Ižanc že 3. leto zapored organizira izlet v Padovo na Bike-expo. Za mene že kar rezerviraj zic na avtobusu :)
jurec Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Za mene že kar rezerviraj zic na avtobusu :) Imaš že rezervirano. :OK:
vaški Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 tudi naš klub zopet organizira izlet v padovo možno je tudi pobiranje na štajerskem se je za pogovorit več o tem pa TUKAJ !!! avtobus se kar lepo fila in vsi,ki bi šli radi z vaškimi boysi prostora ni več dost
jupos Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Jaz mam pa namen it na intermot pa me zanima kakšna je primerjava z bike expom?
volk Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Jaz mam pa namen it na intermot pa me zanima kakšna je primerjava z bike expom? Primerjava je Velika in debela :grim :evilgrin: V Padovi je več showa, predelav in za kupit. Originala in ostalega. Je pa fajn videt oboje. Sam da dogaja. :yea1: Sicer več ali manj novosti maš že v Padovi vendar vse pa se da vseen videt v Munchnu.
SF Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Jest in nahrbtnik piva sva že prijabvljena... Jest se bom pelu na sedežu, nahrbtnik se bo pa švercu v prtljažniku... hehehe
Rokovnjač Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 avtobus se kar lepo fila in vsi,ki bi šli radi z vaškimi boysi prostora ni več dost a stiptizeta gre lotos zraven tud na sejem? ker na poti je tud mal dolgcas... :devil: :blush:
First Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Jaz grem sicer s kolegom v Padovo, sobota in nedelja, tako da če me kdo tam vidi naj me kar za rokav pocuka :P
vapotek Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Jaz grem sicer s kolegom v Padovo, sobota in nedelja, tako da če me kdo tam vidi naj me kar za rokav pocuka :P Če te vidim, te pocukam. Ampak za lase, ne za rokav. :P
First Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Če te vidim, te pocukam. Ampak za lase, ne za rokav. :P Ker si tok velik, in jaz malo manjša (ne dost manjša :whistle: ), veš kam dobiš udarec :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se