_SEBA_ Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 ma mi bomo šli na žur in ne na matinejo :grim enkrat za spremembo :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Gespann Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Hehe vsi še spijo, kar pomeni, da je bil žur prima :OK: :OK: :OK: V imenu MK Volkovi se zahvaljujem organizatorjem, za odlično zabavo. Dobra muska, dobra hrana in pijača super družba, celo bog nam je biu naklonjen z vremenom :lol: Torej vsi pogoji za dobro zabavo 100% izpolnjeni, bravo :grupni: P.S. Kapo dol vsem, ki ste prišli z motorji!
Brdaus Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Morgen :zzz: Ja, res je... še vsi v postlah... me je prej ena kr mal nakurla :D Drgač pa pohvale tut z moje strani, pa še kdaj, ane :OK: :OK:
soncy Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 super je blo :OK: :OK: :OK: ampak šraufi so pa zakon :lol1:
andi1 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Ja, prima je bilo, samo se bojim, da sem že malo prestar za spanje v avtu :kva2: . Vse me boli, pa glava tudi :D . Morda je bilo za odtenek preveč :beer2: :beer1: . Ampak naslednjič definitivno spet pridem :OK: . Pa še nekaj utrinkov :
_ales_ Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 je blo kr fajn :OK: sam prekmal smo mogl it damu :( :headbang:
Sanda7 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 eni še spat nismo šli,a se sploh splača jit :hmm: drgač pa fajn je blo :OK: sam odojka nisem nč probala :headbang:
METAL4EVER Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Ja, prima je bilo, samo se bojim, da sem že malo prestar za spanje v avtu :kva2: . Vse me boli, pa glava tudi :D . Morda je bilo za odtenek preveč :beer2: :beer1: . Ampak naslednjič definitivno spet pridem :OK: . Pa še nekaj utrinkov : Dobr si da si lahko sploh slikov.Mi glih zele pr men nadaljujemo včerajšni parti. :OK:
soncy Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 eni še spat nismo šli,a se sploh splača jit :hmm: drgač pa fajn je blo :OK: sam odojka nisem nč probala :headbang: jz tud ne :grrr pa tko bliz sva ga imele :wacko: takrat bi mogle v akcijo :whistle:
METAL4EVER Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 eni še spat nismo šli,a se sploh splača jit :hmm: drgač pa fajn je blo :OK: sam odojka nisem nč probala :headbang: Zraven odojka sem sedu 2 ure pa ga tud probov nisem. Robi v nasledno eno porcijo na krej. :OK:
jezdec Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Ne sam da je bilo fino. Noro je bilo!! Bravo fantje
Sanda7 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 ma če so ga pa čuvali k da je kralj živali hehe :lol1: no vsaj pobožala sem ga :D
cof Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 mazerja to je bila nora zabava :OK:
mačka27 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 ZAAAAAAAKON!!!!!! :OK: :OK: :OK: A JE KEJ ODOJČIČA USTAL? :blush: O:-) :whistle:
mačka27 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 eni še spat nismo šli,a se sploh splača jit :hmm: Hja, kje pa ste poj bli, k sta jo z nino s kuram podurhale :devil: he,he Zloba do groba :devil: :devil: , he,he
janetka Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 Motoooooooooooooori motooooooooooooooriii mo to riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: tuk je blo fajn da sm pršla na idejo :naughty: Besničani mate 2 vikenda kostanjev piknik zakaj pa winter party ne raztegneta na 2 vikenda :hmm: dvomim da ma kdo kej proti.... :grrr pa obvezno isti bend prosim, :OK: a ne,...khm..khm
jerryspringer Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 blo je super!!!!! :bounce: :drunk: sam dns pa ni tko lepo :blink:
andi1 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 ma če so ga pa čuvali k da je kralj živali hehe :lol1: Sandi, pujsek absolutno JE kralj živali :worship: :worship: .
mačka27 Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) Vse pohvale našmu klubu. Ej se strinjam! KAPO DOL!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: PODPIŠEM ZA NASLEDNJIČ :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno November 26, 2006. Popravil mačka27
_SEBA_ Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 dobr je blo, sam mal preveč alkota..........................spet :OK: :OK: :OK: :OK:
Irencko Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 mazerja res j blo zakon! se koj vid, glede na tu d smo med zadnimi odpeketal :OK: ful, fino, fejst j blo! še kake slikce nalimite :D
METAL4EVER Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 no vsaj pobožala sem ga :D
soncy Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 pa kdo sploh tega odojka pojedel? :kva2: vsi smo ga vidl, jedu ga pa ni nihče :lol1: da ga niso kam drugam odpeljal, k so ga tko skrbno čuval? :naughty:
gebre Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 dobr je blo, sam mal preveč alkota..........................spet :OK: :OK: :OK: :OK: Jest pa vozil -->no :beer2: :cry: , ma je blo fest vseen :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se