raubritter Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Raubritter-ji se zahvaljujemo vsem ,ki ste pršli na naš žur,veseli smo ,da ste se imel dober,opravičujemo se vsem ,ki odojka niste dobil,mal premejhen je bil za tolk folka,tut dvorana je bla premajhna,če smo nardil kakšen feler se opravičujemo,naj vam povem da brez folka tut dobre fešte ne moreš naredit,zato še enkrat hvala vsem ,ki ste se prišli zabavat na naš winter party....se vidmo in porajtamo :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: yoldi .....dobr ste igral :OK: :OK: :OK: :OK: motosvetovci......brez vas ni dobrih žurk :OK: :OK: :OK: Gerhold .....brez tebe ni slik.....kakšno prlimej gor..... :D :D slike bodo še danes na www.mk-raubritter.com :OK: :OK: :OK: :OK:
janetka Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 a bo drugo leto 2 soboti žur al ja? :naughty:
METAL4EVER Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Ja drug let boste mogl kr dva ubit. :kva2:
Yoldi Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 no vsaj pobožala sem ga :D Posle jebanja nema kajanja,žov mi je k ga nism probu. :yea1: Dobr je biu!!! :blink: :grrr Sicer pa spulu tazadno porcijo he he Jebi ga ..veze poznanstva! Drug let priporočam vola!!! :devil: :eek: :evilgrin: Lp Yoldi
METAL4EVER Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Dobr je biu!!! :blink: :grrr Sicer pa spulu tazadno porcijo he he Jebi ga ..veze poznanstva! Drug let priporočam vola!!! :devil: :eek: :evilgrin: Lp Yoldi Pa glih ti sga dobu k bi lahko kakšn obrok spustu. :kva2:
MARJA Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) a bo drugo leto 2 soboti žur al ja? :naughty: Hej, vmes mormo jet še na šiht, al bi kar od vikenda do vikenda vlekl :hmm: Eni bi že letos lahko :D Raubritterji :OK: :OK: :OK: Popravljeno November 27, 2006. Popravil MARJA
gerholdd Objavljeno November 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2006 khm ... slikc ne bo dans :( je bil vceraj prelep dan za slike :) tud spanje je moralo pocakat, pa kosila pa vecerje tud ni blo ... hja, si je treba prioritete postavt :D sem se raje popoldne vozu z motorjem :OK: zvecer sem se pa sam v postlo zvalil
raubritter Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 a bo drugo leto 2 soboti žur al ja? :naughty: ja kva nej rečem ,a da bi kar 2 sobote imel .) to bi bla prehuda,pa sej mamo Maja zbor pa W.P Novembra,pa v kratkem odpremo še Club House tko ,da fešt nau zmankal :D :D
gerholdd Objavljeno November 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2006 evo na hitro neki slikc ... zdej pa delat :headbang:
Pimpi limpi Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Bilo full fletno :worship: , samo naslednji dan je bila pa glava FULL težka :wacko: ! Aja šraufi so bili tudi zelo okusni!!!! :OK:
gerholdd Objavljeno November 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2006 eni še spat nismo šli,a se sploh splača jit :hmm: drgač pa fajn je blo :OK: sam odojka nisem nč probala :headbang: odojka je pa res tako hitro in skrivnostno zmanjkalo, da ga jaz tudi nisem dobu ... dobr je blo, sam mal preveč alkota..........................spet :OK: :OK: :OK: :OK: smo imeli tud Coca Colo, pa Fanto, pa vodo ... :lol1: Bilo full fletno :worship: , samo naslednji dan je bila pa glava FULL težka :wacko: ! Aja šraufi so bili tudi zelo okusni!!!! :OK: mogoc je pa bla glava tezka zarad sraufov? :) hja, meni pa vceri ni nc kluvalo po glavi, mi pa dans :cry:
Pimpi limpi Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 mogoc je pa bla glava tezka zarad sraufov? :) Ja mogoče pa res! NO fantje, iz česa ste pa ulivali šraufe? :angry: :whistle:
raubritter Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Ja mogoče pa res! NO fantje, iz česa ste pa ulivali šraufe? :angry: :whistle: ne smem povedat :xx: :D
gerholdd Objavljeno November 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2006 lahk pa povem to, da so rostfraj :lol1:
_SEBA_ Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 smo imeli tud Coca Colo, pa Fanto, pa vodo ... :lol1: nism opazu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
kađiva Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 UUUU blo je hudo in nepozabno!!! :kva2: :kva2: :grim en kp poznanga folka, pa par novih poznam...pa tko naprej :D ja pa Ladys First so razfuk naredl tm :yea1: :yea2: tko da kapo dol Raubritterji :worship: :worship: lp kađiva B)
Lowrenc Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 A bo kj več slik na netu v kratkem? :blush:
raubritter Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 A bo kj več slik na netu v kratkem? :blush: ja dons bodo,Gerhold štrjka on je bil :photo: :D
gerholdd Objavljeno November 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2006 :huh: :blink: sej bodo slike ... jutri ... vceraj res nisem utegnu, sem imel bowling no, sej glede na to, kak sem popusil, bi blo boljs, da bi doma ostal :D
raubritter Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 :huh: :blink: sej bodo slike ... jutri ... vceraj res nisem utegnu, sem imel bowling no, sej glede na to, kak sem popusil, bi blo boljs, da bi doma ostal :D dons nej bodo :angry: jutr bo prepozn :D :D
Miha Z. Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 evo na hitro neki slikc ... zdej pa delat :headbang: matr kaj ste lepi... :OK: spet zamudu dobr žur :cry: ah so pa jetra manj trpela :D
gerholdd Objavljeno November 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2006 zaradi tehnicnih tezav Raubritterjeva stran ni dostopna (najbrz je bila prevec obiskana pa si je server fraj vzel :lol1: ) dokler tega ne porihtamo, lahko slikce vidite na http://gerholdd.moj-album.com
METAL4EVER Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 zaradi tehnicnih tezav Raubritterjeva stran ni dostopna (najbrz je bila prevec obiskana pa si je server fraj vzel :lol1: ) dokler tega ne porihtamo, lahko slikce vidite na http://gerholdd.moj-album.com Svaka čast na tebe jest se polovico folka sploh ne spomnem. :devil:
Happy Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Bilo full fletno :worship: , samo naslednji dan je bila pa glava FULL težka :wacko: ! Aja šraufi so bili tudi zelo okusni!!!! :OK: Glava ja glava :drunk: fajn je blo.
raubritter Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Svaka čast na tebe jest se polovico folka sploh ne spomnem. :devil: še dobr da mamo Gerholda :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se