TONTO Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 jst tud uletim gor.......sam n vem č mi bojo kj pustl pit :? ,no sej skor nkol n pijem O:-) :P PRAVO ime za tako izjavo :kva2: :kva1: :OK:
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 emmm...laskega sem ze preizkusala, pa po njem vedno drug dan glavca boli... :headbang: odkar sem spoznala mojega najboljsega prijatelja UNIONA, pa sem drug dan sveza ko rozica hahaha... :OK:
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ja ja ... sej sem pisala, ce se da popravt .... :slap: :hmm:
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Js nimam nč pr tem, tak da Nuša, js sm izvzet; pa tut nč kej fotogeničn nisem in bi blo škoda, če bi se ti fotoaparat pokvaru. hmmmm rockrider, men se pa zdi da si...tale slikca je ze zelo simpaticna!!! :naughty:
vismaior Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 hmmmm rockrider, men se pa zdi da si...tale slikca je ze zelo simpaticna!!! :naughty: oooooopppaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
vismaior Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ja ja ... sej sem pisala, ce se da popravt .... :slap: :hmm: noo in se da?? ali se ne daaa??? :? :?
vismaior Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 noo in se da?? ali se ne daaa??? :? :?oo pizda zdaj sem komaj vido da je samo ena stran (pa nisem nič spil ) :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 oo pizda zdaj sem komaj vido da je samo ena stran (pa nisem nič spil ) :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: pol pa nazdravje!!! js mam tud enga rdecega ofnenga za inspiracijo za fax... :lol: pa treba mal trenirat za naso soboto ala.....
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 oooooopppaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ja a bos reku da ni simpaticen nas rockrider tule gor :naughty: :naughty: :naughty: to vsi pravite da niste fotogenicni...-ker vas se ni slikal nadarjen fotograf hahaha... :worship:
rock rider Objavljeno November 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2007 (popravljeno) Mi tk godejo vaši komplimenti, da moram gor dat še eno: Z šefico Rdeče dvorane na Ljubenskih Rastkah. Popravljeno November 30, 2007. Popravil rock rider
nussya Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Mi tk godejo vaši komplimenti, da moram gor dat še eno: Z šefico Rdeče dvorane na Ljubenskih Rastkah. LoooooOOoooooOOOoooooL .....!!!! hahahhaha.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol:
ZEKKO Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 kdaj se bo belil na ta beloooooooo hehe da nav ardeč :lol1:
rock rider Objavljeno November 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2007 kdaj se bo belil na ta beloooooooo heheda nav ardeč :lol1: Lp ZEKKO! Kmalu. V soboto 8.decembtra!
KeC Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Še en teden and counting. Al? :whistle:
vaški Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 ni kaj bo treba pridr druzga ni
ShadoW88 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Tud jst pridem (prideva/pridemo) pogledat :D
zverko Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 mene bojo kr prpelal....pa odpelal tud...upam de šele ke v nedelo popoldne :whistle: O:-)
maus Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Zna se zgodit da mi tud pridemo :naughty:
stigmata Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Če nas pot ne odnese v Rovinj k SPEED TRIBE-om se vidjamo ;) :OK:
ZEKKO Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Nš tud pride sam še za štart uro sej treba zment :010
petergsx Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 pridemo :o :D :lol: .) :unsure: :blink: :afro1: :friend2: :naughty: :drunk: vsi pole pa gaaaaaaaaassssssaaa do zjtra .l.p.
rock rider Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) Pršibal iz sestanka LF! Eden izmed sklepov: Naša članica, katera je zadolžena za Welcome drink! Popravljeno December 5, 2007. Popravil rock rider
nussya Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Pršibal iz sestanka LF! Eden izmed sklepov: Naša članica, katera je zadolžena za Welcome drink! ja ja ja...ze mam delo, to pa sam zato ker me ni blo na sestanku :yes: :yes: okej....se 3 dni in se vidimooooooooo....wiiiiiiii......... :OK: :yea1: see usssssssssss
vismaior Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Pršibal iz sestanka LF! Eden izmed sklepov: Naša članica, katera je zadolžena za Welcome drink! hmmm še kar zanimivo delo imaš :whistle: :whistle: (niso pa še ti povedli da še boš tudi smeti pobirala naokrog hehehehe) :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se