PETARDA46 Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 OJOJ še ena noč ko bo pekla glava :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: ALI NAJ PRIDEM ALI NAJ ŽE ŠTARTAM??? :lol1: :kva2:
zverko Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 še mal...sam še en dan...pol pa gasa... :yea1: :yea1:
TONTO Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Bulan ne vem kej bo???????? :cry: :cry:
ZEKKO Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 A boste mel kej označen kod je fešta :P da mi nebo treba ogledat useh vaških oštarij :lol:
zverko Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Bulan ne vem kej bo???????? :cry: :cry: dns je petk,tko d ne rabš bit več bolan..torej...ga bo treba mal pit :grim
tati Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 A boste mel kej označen kod je fešta :P da mi nebo treba ogledat useh vaških oštarij :lol: boš mene zvrcnil.......pa itak Skobc ve kje je to........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
rock rider Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 A boste mel kej označen kod je fešta :P da mi nebo treba ogledat useh vaških oštarij :lol: Na avtocesti iz smeri LJ ali MB greš na izvozu Šentrupert (smerokaz tabla za Mozirje, Logarska dolina) dol iz avtoceste, nato cca 8 km do Letuša, kjer takoj za mostom zaviješ Levo, nato cca 8 km do Mozirja, nato cca 4 km do Nazarje, pri bencinski v Nazarjah LEVO, nato cca 4 km do DVORANE KOKARJE, katera je tik ob cesti. Povsod na tej opisani trasi bodo table MOTO. (najboljš en "copy", pa listek u žep!. Pol ga lahk v vseh oštarijah ob poti brez skrbi piješ, sam vsake dva pira pogledaš na listek, pa si pr nas)
Moby Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 hmm...dobr ta predlog o ošterijah...samo zna bit prov zanimiv projekt navigacije :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: kak bo rezulčtat ob prihidu :whistle: :whistle: :whistle:
ZEKKO Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Na avtocesti iz smeri LJ ali MB greš na izvozu Šentrupert (smerokaz tabla za Mozirje, Logarska dolina)dol iz avtoceste, nato cca 8 km do Letuša, kjer takoj za mostom zaviješ Levo, nato cca 8 km do Mozirja, nato cca 4 km do Nazarje, pri bencinski v Nazarjah LEVO, nato cca 4 km do DVORANE KOKARJE, katera je tik ob cesti. Povsod na tej opisani trasi bodo table MOTO. (najboljš en "copy", pa listek u žep!. Pol ga lahk v vseh oštarijah ob poti brez skrbi piješ, sam vsake dva pira pogledaš na listek, pa si pr nas) Sej vem kod se gre :naughty: kamnik-gorni grad-pol pa desno pred petrolom-pol se pe zgubiš u oštarij :naughty: mislm da bo tk :kva2:
ZEKKO Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 boš mene zvrcnil.......pa itak Skobc ve kje je to........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Pa lahko bi........če se bomo oglasil mej kišto pira na hladnem :beer2: :drunk:
Frips Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Hmm kaj pa vem.... mogoče pa s kopilotkinjo priletiva ne en pir....
petergsx Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 z goriške se bomo kr popoudne odpravli navigacija laško
zverko Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 dns se ga pa bomo O:-) še ene 8 urc :whistle:
KeC Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Trening včeraj preživel. Se vidimo :naughty:
maus Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Trening včeraj preživel. Se vidimo :naughty: se ju :beer2:
zverko Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 dns se ga pa bomo O:-) še ene 8 urc :whistle: še dve urce pa gremo....podlaga je že :whistle: :naughty:
TONTO Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 en velik K... :headbang: :headbang: sm bolan, :headbang: lih k ni treba, pa drugič več sreče :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Nepričakovano se bom tut jst prkazu na tem dogodku...Pridem pa s predsednikom peklenih os...Lp
Irencko Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 se ga vidjamo, navigacija potrjena... mi bomo pa tut kmal :whistle: :lol1:
soncy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Preživeli :D :kva2: blo tko kritično, da šlo za življenje ali smrt? :hmm:
KeC Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 He he, zame ne, bilo čisto kulturno :evilgrin:
Darko U2nc Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 :naughty: legends forever dobr ste to ustimal :worship: irenca kje si se pa ti pol izgubila :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Forumaši v akciji...Pomoje se prepoznajo :whistle:
zverko Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 joj mene...glave me boli kt svina...sn bil pjan ku kanta....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se