ZEKKO Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 jest sm se tud šele zdele ukp sestavu :wacko: drgač pa fešta je bla prva liga :yea1: slik mi pa pomoje še nav ratal dons gor dat :P tok se pa še nism zrihtu :D
PETARDA46 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 JEST UMIRAM.... blo bomba :worship: :worship: :worship: :worship:
tati Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 joj mene...glave me boli kt svina...sn bil pjan ku kanta.... a samo ti, mislim, da jih je cel kup, ki so danes morto...... :naughty: :naughty:
tati Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 jest sm se tud šele zdele ukp sestavu :wacko: drgač pa fešta je bla prva liga :yea1: slik mi pa pomoje še nav ratal dons gor dat :P tok se pa še nism zrihtu :D od česa si pa bolančkan, Jure je čisto zdrav, če verjameš....... :krneki: :krneki: samo ne vem kaj sta delala, da je umrl ob polnoči..... :whistle: bilo je res super....... :worship: :worship: :worship: pa še Mukki je prišla, spoznala kar nekaj motomarsovcev............... :worship: :worship: :worship:
tati Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Zdrawc..........nas je predčasno kar zapustil.... :winkiss: :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 JEST UMIRAM.... blo bomba :worship: :worship: :worship: :worship: Si ugotovil katera noga te boli? :slap:
ZEKKO Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 od česa si pa bolančkan, Jure je čisto zdrav, če verjameš....... :krneki: :krneki: samo ne vem kaj sta delala, da je umrl ob polnoči..... :whistle: bilo je res super....... :worship: :worship: :worship: pa še Mukki je prišla, spoznala kar nekaj motomarsovcev............... :worship: :worship: :worship: a ob ponoči hehe :naughty: zgleda da sva ga pila kot ga bi zadnič tole je blo posnet ob 4ih zutri :kva2: :kva2: mislm da bi bla dobra slika za v hladilnk :evilgrin: da neb mularija preveč postošla po hladilnku :010
Frips Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 od česa si pa bolančkan, bolančkan?:hmm: kaj pa je to za ena beseda?
Moby Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 PREŽIVELI VSI !!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: LEGENDE ŽURKA KU SE ŠIKA!!! BRAVO!!!
rock rider Objavljeno December 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2007 Legends Forever se zahvaljujemo vsem obiskovalcem za obisk na našem 7th Winter Partyu. Za kikse (brez teh ne gre) se opravičujemo. Bili ste čudoviti gastje in še enkrat hvala za obisk. Vsem želimo srečno in varno vožnjo v letu 2008!
Moby Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Nekaj slik ki so se po nehote ali pa po "nesreči" ujele v fotkič je tle
rock rider Objavljeno December 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) Naše "sile" v šanku, brez katerih ne bi šlo. Popravljeno December 10, 2007. Popravil rock rider
mukki Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Preživeli :D sem te iskala, pa iskala, pa te ni blo.... :unsure: od mene bi pa že lahk pričakoval, da še čist nikol nisem bla točna... :rolleyes: Zekko sej ga zmeri pijema;) ... ne pozabit, kaj sva se smenla, da mi ta vikend vse pozdraviš na WP :004
ZEKKO Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 ne pozabit, kaj sva se smenla, da mi ta vikend vse pozdraviš na WP :004 Bom podavu use :naughty: Lohk greš pa zravn da ga bomo zapil ukp. :beer2:
KeC Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 sem te iskala, pa iskala, pa te ni blo.... :unsure: od mene bi pa že lahk pričakoval, da še čist nikol nisem bla točna... :rolleyes: Bil z avtom pa imel limit in ko mi je preveč zapasalo, sem se moral treščiti po glavi in raje zgasnil :headbang:
stigmata Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) Bilo je zelo, zelo fajn :OK: edino... oni pult kjer so bone prodajali je bil za nas male preeeeeeeeeeeeeevisok ;) Popravljeno December 10, 2007. Popravil stigmata
vismaior Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 DOČAKAL PREŽIVEL in še bi se dalo kaj našteti :naughty: :naughty: :naughty: šezdaj nin prišo k sebi pa ne vem zakaj :? B) ali sem zjeban od dela ali alkeja :whistle: :naughty: ker ne vem sem ga več pil ali delal se ne spomnim( naj mi kdo pomaga izbrskati iz moje memory kartice) :headbang: :headbang:
mbrane Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Imeu sem se zlo dobr. Kot gorenc lahko rečm d je bla cena pira pravična. Za zahvalo dve slike. Na žalost sta obe oblečeni, ampak obe sta prečudoviti, smo pa eno videli v elementu in mislim, da je bil to edn bljših striptizov v tem letu. Druga pa je prelepa tudi taka kot je na sliki.
nussya Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 :eek: ........mi je ze nerodno....še bolj kot pa na sliki..... :blush: :blush: :blush: anyway...hvala za komplimente! žur je bil pa huuuuuuuuuuddddddddddddddddddddddddddddddddddddd..................ane??? :OK: pozdravčke vsem ki smo ga žuraliiiiiii..... :yea1:
vaški Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 žur kot je treba sam ta plavi so bli pa tud na vsakem izhodu
nussya Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 DOČAKAL PREŽIVEL in še bi se dalo kaj našteti :naughty: :naughty: :naughty: šezdaj nin prišo k sebi pa ne vem zakaj :? B) ali sem zjeban od dela ali alkeja :whistle: :naughty: ker ne vem sem ga več pil ali delal se ne spomnim( naj mi kdo pomaga izbrskati iz moje memory kartice) :headbang: :headbang: hmmm...po moje si ti zjeban mal od alkota a ne... :naughty: ...pa od nošenja kišt sem in tja...a ne :naughty: glede spomina pa...ti ga bomo osvežili s kakšnimi fotkami mmmmhhhhmmmmm :whistle: nekaj sem jih dobila, nekaj jih imam, vseh pa še ne...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se