Sanda7 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ja jz tud upam da boste imeli k do zdej mi še ni uspelo bit na vašm :headbang: za letos sm se pa resnično pripravljena maximalno potrudit da pridem.
Irencko Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 oja, lani je blo super :P upam d vam letos znese d se ga spet vidjamo :winkiss:
maus Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 jaz sem tudi letos mislil priti, ker sem slišal, da je bilo lansko leto super :worship:
Irencko Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 oja super je blo :P smo vztrajali do konca :worship:
vpmotori Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 ja jst tut upam da bote mel žur, k smo ga celo sezono sral okol, da ga pa zdej 13ga neb... nejc ajde akcija... ma ga bom jst mau na shadowkah u roke uzela... ;) pozdravček pa se vidimo u soboto!!! vesna - osa
Darko U2nc Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 hello lani je blo kr v redu edino pol k smo odhajali so nas v Nazarjah policemani pregledali ampak je nas predsednik po gsm-u jim vrtel čebelice in jih je tok zmedu da tudi alkotest niso ponudili to je pa tko k se znamo odrect pivu pol se pa lahk hecas :yea1: :yea1: :yea1:
mukki Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 nič nebo KAJ NE BO!!!!!!!!!!! A vam morem uhe navit??? :nono:
rockrider Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 KAJ NE BO!!!!!!!!!!! A vam morem uhe navit??? :nono: Auu, auuuu.........
rockrider Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Winter party Legends Forever 13. Decembra 2008 ODPADE. Hvala za razumevanje. Vsem želimo prijeten veseli december in SREČNO VOŽNJO V LETU 2009.
tati Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Res škoda....... ja res je........ :cry: :cry: :cry:
motofrik Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Madona, letos pa kar drug za drugim odpadajo winter partyji... Škoda. Bo pa poleti toliko bolj fajn. See ya.
PURPLE Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Madona, letos pa kar drug za drugim odpadajo winter partyji... Škoda. Bo pa poleti toliko bolj fajn. See ya. Maš prav ja. Da nebom :topic: , upam da Free Ridersi ne odpovejo, bomo pa tam kakšnega :beer2:
inge Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 škoda, sam kaj češ recesija se povsod pozna :krneki:
tati Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 škoda, sam kaj češ recesija se povsod pozna :krneki: inge..........ne vem, če je recesija.......... :krneki: :krneki: :krneki: po moje smo motristi mal čudni za drugo rajo, potem pa nam ne dajo placa :headbang: :headbang: :headbang:
mukki Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) SAM STE PA RES ZA PRETEPST!!!!!!!!! DA SE NE DA NAREDIT, PA TAKA TRADICIJA, ŽAL FANTJE VSAKO LETO BO TEŽJE DELAT. A ste pomislili, bi lahk blo kr na prostem če že dvorane ni za dobit :naughty: Popravljeno December 2, 2008. Popravil mukki
inge Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 inge..........ne vem, če je recesija.......... :krneki: :krneki: :krneki: po moje smo motristi mal čudni za drugo rajo, potem pa nam ne dajo placa :headbang: :headbang: :headbang: :hmm: poznamo take.... možno možno :hmm:
rockrider Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Winter party Legends Forever 13. Decembra 2008 ODPADE. Hvala za razumevanje. Vsem želimo prijeten veseli december in SREČNO VOŽNJO V LETU 2009.
rockrider Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Vesel Božič! http://www.youtube.com/watch?v=eZaMqG-cSog...feature=related
amel Objavljeno November 1, 2009 Opozori Objavljeno November 1, 2009 Vesel Božič! http://www.youtube.c...feature=related
amel Objavljeno November 1, 2009 Opozori Objavljeno November 1, 2009 9 winter party MK Legends Forever; 12. december, Dvorana SOVODENJ-Poljanska dolina,med relacijo Škofja Loka-Cerkno. -Live music -Games -Striptease -Drink & Food Vabljeni..............
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se