TONTO Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Hvala legendam za tako lep povabilo .Falconi se bodo že pr-vlekl gor pa tut če odprte nožičke dol letijo.Pol pa bomo že kakšno rekl(BOŽJO OD RIT).Stojan pa naj ne pozabi na obljubo ki jo je dal v Besnici. :OK:
rock rider Objavljeno December 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2006 Šibam na 6th winter party Legends Forever
Miha Z. Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Hvala legendam za tako lep povabilo .Falconi se bodo že pr-vlekl gor pa tut če odprte nožičke dol letijo.Pol pa bomo že kakšno rekl(BOŽJO OD RIT). TONTO! a te jest mogoče poznam :hmm:
TONTO Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Sigurno saj me skoraj vsi, naj ti povem da sem aktivni član Falcon spirit slovenija pa bo verjetno zadostovalo,saj je cela moja family aktivna na BIKER scei.
Miha Z. Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Sigurno saj me skoraj vsi, naj ti povem da sem aktivni član Falcon spirit slovenija pa bo verjetno zadostovalo,saj je cela moja family aktivna na BIKER scei. :eek: se mi je mal svital ja kdo je ta TONTO. kaj te ne bi poznal..... :OK: :yea1: kako je blo gor?mene žal ni blo.jebi ga :cry: drugič aja pozdravi fotra pa mamo v mojem imenu........
TONTO Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 TONTO je kar fotr tolk da ne boš preveč v dmovih.bom pa jast sina pozdravu namesto on mene. gor je blo pa zeleoooo dobr, saj veš čene pa mi zrihtamo da je dobr.Moja ta bolš polovica te pa tud pozdravlja!!
Falcon_46 Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 :eek: se mi je mal svital ja kdo je ta TONTO. kaj te ne bi poznal..... :OK: :yea1: kako je blo gor?mene žal ni blo.jebi ga :cry: drugič aja pozdravi fotra pa mamo v mojem imenu........ OOOOOW Miha šicaš že v pravo luknjo :lol: ma Tonto je gopodar familije, jest sm pa O:-)
Miha Z. Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 (popravljeno) TONTO je kar fotr tolk da ne boš preveč v dmovih.bom pa jast sina pozdravu namesto on mene. gor je blo pa zeleoooo dobr, saj veš čene pa mi zrihtamo da je dobr.Moja ta bolš polovica te pa tud pozdravlja!! OOOOOW Miha šicaš že v pravo luknjo :lol: ma Tonto je gopodar familije, jest sm pa O:-) :eek: :blush: :blush: Rokenroll falcons spirit :yea1: :yea1: na mi je že žal.......d nism šow gor..... LP Popravljeno December 3, 2006. Popravil Miha Z.
rock rider Objavljeno December 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2006 6th Winter Party Legends Forever (zemljevid za vsak primer)
Miha Z. Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 (popravljeno) kako je blo gor?mene žal ni blo.jebi ga :cry: drugič na mi je že žal.......d nism šow gor..... čaki čaki čaki tuki neki ne štima z datumom?! :slap: :slap: :slap: :blush: mona,kreten, :headbang: sej je šele ta vikend........ ke mona :doze: :topic: Popravljeno December 4, 2006. Popravil Miha Z.
Falcon_46 Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 čaki čaki čaki tuki neki ne štima z datumom?! :slap: :slap: :slap: :blush: mona,kreten, :headbang: sej je šele ta vikend........ ke mona :doze: :topic: :kva2: :kva2: :kva2: Ste se pole odločili -> Pridete al JA :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) ma ke tipo mi smo bli GOR(na gorenjskem pr raubriterih)ne pa na legendcih kot si ti mislu...ajd čaooo pa ne pozab na vikend. mama2 te bo že spravla spat če bo treba :kva2: :headbang: :kva2: :headbang: :zzz: :zzz: :zzz: Popravljeno December 5, 2006. Popravil TONTO
Miha Z. Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: Ste se pole odločili -> Pridete al JA :naughty: :naughty: ma ke tipo mi smo bli GOR(na gorenjskem pr raubriterih)ne pa na legendcih kot si ti mislu...ajd čaooo pa ne pozab na vikend. mama2 te bo že spravla spat če bo treba :kva2: :headbang: :kva2: :headbang: :zzz: :zzz: :zzz: Elvis me je učeri klicu tko da verjetno se vidmo.....morm še kakšnega rekrutirat d nas bo poln avto..... mama2??!!tko jo bom napil da še zase ne bo vedla.....jest bom pa pri vsem tem ostal trezen :D ....... Popravljeno December 5, 2006. Popravil Miha Z.
TONTO Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Elvis me je učeri klicu tko da verjetno se vidmo.....morm še kakšnega rekrutirat d nas bo poln avto..... mama2??!!tko jo bom napil da še zase ne bo vedla.....jest bom pa pri vsem tem ostal trezen :D ....... MISLI SI :slap: :slap: :slap: :ninja: Popravljeno December 5, 2006. Popravil TONTO
rock rider Objavljeno December 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2006 Še 3 DNI - 0 UR - 0 MINUT do 6 th Winter Party Legends Forever
Brdaus Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Če lahko samo en predlog... poleg vseh dobrot bi blo dobr imet še sod s kuhanim vinom .)
tati Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Če lahko samo en predlog... poleg vseh dobrot bi blo dobr imet še sod s kuhanim vinom .) :OK: :OK: :D :worship:
Zdrawc Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Če lahko samo en predlog... poleg vseh dobrot bi blo dobr imet še sod s kuhanim vinom .) Ja wejšda .) da se v tisti gužvi še kdo pokropa :grrr še tak bo treba pir na -5 ohladit, da se nau prehitr segrev, k so take tople temparature letos :slap:
Miha Z. Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) dobr imet še sod s kuhanim vinom .) al pa dva :naughty: Popravljeno December 6, 2006. Popravil Miha Z.
rock rider Objavljeno December 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2006 Tud sod kuhanga vina bo, no problemo.........
Brdaus Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 .... k so take tople temparature letos :slap: Samo res... se strinjam s tabo... dons me je že mal prjel, da bi šu na šiht kar z mopedom.... :blink: Če bo še naprej tko toplo, preklicujem zgornji predlog :headbang:
METAL4EVER Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Za soboto je dež napovedan,bomo vidl a bo it z motorjem.Zdrawc pridem probat tist šnops,sam če bo vreme. :kva2:
Zdrawc Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Za soboto je dež napovedan,bomo vidl a bo it z motorjem.Zdrawc pridem probat tist šnops,sam če bo vreme. :kva2: Le pridi :evilgrin:
Miha Z. Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 @ TONTO @ Falcon 46 dones zvedu da mam v soboto,(za nedeljo še ne vem) inventuro na šihtu :BUA: tko da tale zbor verjetno (ma sigurno) usaj zame odpade...... :cry: :cry: ......mejta se fajn....... :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :drunk: :drunk: aja pozdravta mamo2 :devil: Lp
TONTO Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 @ TONTO @ Falcon 46 dones zvedu da mam v soboto,(za nedeljo še ne vem) inventuro na šihtu :BUA: tko da tale zbor verjetno (ma sigurno) usaj zame odpade...... :cry: :cry: ......mejta se fajn....... :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :drunk: :drunk: aja pozdravta mamo2 :devil: Lp škoda prou smilš se mi -u soboto :naughty: ma u nedelo boš ti :yea1: jastpa :eek: :zzz:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se