tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) Lp! Preteklo soboto (13/10-2007) smo si člani moto kluba Legends Forever "privoščili" piknik. Piknik je bil na Fritzovem Brbotalniku (Grušovlje-Zg.Savinjska dolina). Udeležili so se ga skoraj vsi člani kluba in nekaj prijateljev in prijateljic. Kljub temu, da je bil piknik bolj internega značaja in je rock'n'roll muska nabijala le iz prezidentovega avta, je bilo vzdušje prijetno. Sklenili smo, da 7.th Winter Party bo, kot ponavadi drugi weekend v decembru (8.12.) prav tako pa smo bili člani soglasni, da je čas, da naslednje leto organiziramo I.poletni motozbor. Nato smo se do jutranjih ur prepustili pivskim dobrotam in golažu, katerega pa nam je Zdrawc naskrivaj dodatno začinil z feferoni, tako da, Zdrawc, .......... :naughty: saj ena dobra informacija danes :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Nato smo se do jutranjih ur prepustili pivskim dobrotam in golažu, katerega pa nam je Zdrawc naskrivaj dodatno začinil z feferoni, tako da, Zdrawc, .......... :naughty: was saj zeblo ni :evilgrin:
DivjaSvinja Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Jah kaj naj rečem druzga kot da se vidmo na winterprtyju :yea1: pa bomo kašnga al pa mrbit dva tri popil skap :yea1: :headbang:
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 pa bomo kašnga al pa mrbit dva tri popil skap :yea1: :headbang: .......iz tadruge kište :grim
DivjaSvinja Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 .......iz tadruge kište :grim Nesmeš vseg apo sebi sklepat no...:) :kva2: mogoeč pa res... :kva1:
bajo7 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Jest tud pridem :naughty: :kva2: Tko, da bo treba tud 3jo gajbo,ha ha ha :beer2: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010
vismaior Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 was saj zeblo ni :evilgrin: ja to pa res / uufff še drugi dan mi je bila hica na hajzlu (saj meni) :SS :SS
vismaior Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Lp! Preteklo soboto (13/10-2007) smo si člani moto kluba Legends Forever "privoščili" piknik. Piknik je bil na Fritzovem Brbotalniku (Grušovlje-Zg.Savinjska dolina). Udeležili so se ga skoraj vsi člani kluba in nekaj prijateljev in prijateljic. Kljub temu, da je bil piknik bolj internega značaja in je rock'n'roll muska nabijala le iz prezidentovega avta, je bilo vzdušje prijetno. Sklenili smo, da 7.th Winter Party bo, kot ponavadi drugi weekend v decembru (8.12.) prav tako pa smo bili člani soglasni, da je čas, da naslednje leto organiziramo I.poletni motozbor. Nato smo se do jutranjih ur prepustili pivskim dobrotam in golažu, katerega pa nam je Zdrawc naskrivaj dodatno začinil z feferoni, tako da, Zdrawc, .......... :naughty: evo dve tri fotke če mi bo uspelo naložit :whistle:
tati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 ja vidiš ti, da ti je uspelo, če ne pa požokaj Zdrawca za pomoč.... :winkiss: :naughty: :naughty: važno, da bo zbor, samo, da navta Zdrawc in Jure glavna kurjača kot lani.... :evilgrin: :worship: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 važno, da bo zbor, samo, da navta Zdrawc in Jure glavna kurjača kot lani.... :evilgrin: :worship: :winkiss: Kaj??? nič ne wem :whistle:
president Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Nas tam ne bo.bili smo že ene trikrat tam.oni se pa ne potrudijo da bi kdaj prišli k nam.no mislim,da je že davno eden bil.
rock rider Objavljeno Oktober 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 ...............uufff še drugi dan mi je bila hica na hajzlu........................ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Lp! Vismaior, bodi toliko prijazen in nam gornje prevedi v prelepo savinjščino....... :?
vismaior Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ...............uufff še drugi dan mi je bila hica na hajzlu........................ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Lp! Vismaior, bodi toliko prijazen in nam gornje prevedi v prelepo savinjščino....... :? ejj v prelepo savinjčino ne bom znal prevesti :unsure: bom pa se potrudil v slovenščino(koliko jo pač še obvladam hehehe) :whistle: pa začnimo:ko sem sem šel drugi dan po pikniku in po dobrem papriciranem golažu na veliko potrebo (hmmmm) mi je bilo zelo vroče :headbang: :headbang: (okrog dan!!!!) :blink:
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Kaj???nič ne wem :whistle: aja, najbolj je nič vedeti :worship: :winkiss: :worship: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 aja, najbolj je nič vedeti :worship: :winkiss: :worship: :winkiss: to ti praviš.....
ZEKKO Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 važno, da bo zbor, samo, da navta Zdrawc in Jure glavna kurjača kot lani.... :evilgrin: :worship: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 važno, da bo zbor, samo, da navta Zdrawc in Jure glavna kurjača kot lani.... :evilgrin: :worship: :winkiss:Važn je da je ulažn pa mrzlu (pa da je lukna) :evilgrin: Zdrawcu in Jurtu pa tud lohk mal pomagam kurt :kva2: Drgač pa se ga vidmo ta 5ič in se ga bomo še tokrat kolkokrat boste delal zbore :worship: no, sej se mi zdi, da ste glih ta pravi za kurt.... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: zbor, ki je še edini v 03 regiji, ki se ga obvezno udeležim.... :worship: :worship: :unsure: :winkiss:
ZEKKO Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 zbor, ki je še edini v 03 regiji, ki se ga obvezno udeležim.... :worship: :worship: :unsure: :winkiss:
mukki Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Lp! Preteklo soboto (13/10-2007) smo si člani moto kluba Legends Forever "privoščili" piknik. Piknik je bil na Fritzovem Brbotalniku (Grušovlje-Zg.Savinjska dolina). Udeležili so se ga skoraj vsi člani kluba in nekaj prijateljev in prijateljic. Kljub temu, da je bil piknik bolj internega značaja in je rock'n'roll muska nabijala le iz prezidentovega avta, je bilo vzdušje prijetno. Sklenili smo, da 7.th Winter Party bo, kot ponavadi drugi weekend v decembru (8.12.) prav tako pa smo bili člani soglasni, da je čas, da naslednje leto organiziramo I.poletni motozbor. Nato smo se do jutranjih ur prepustili pivskim dobrotam in golažu, katerega pa nam je Zdrawc naskrivaj dodatno začinil z feferoni, tako da, Zdrawc, .......... :naughty: hmmm ..... ja super ni kaj dodat... mogoče pa tudi jaz pridem ....
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 hmmm ..... ja super ni kaj dodat... mogoče pa tudi jaz pridem .... :eek: To morm videt ... pridem :D
mukki Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 :eek: To morm videt ... pridem :D Končno enkrat :whistle:
Apache Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Itak totalni žur :worship: :naughty: ..........tak da pridemo mi tudi.......... :naughty: Svaka vam čast da ohranjate tradicijo 'motorističnega duha' tudi pozimi ko nasi 'best friends' počivajo v garazi, da ni samo standard poletje in konec luštnega. :naughty: lp
tati Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 hmmm ..... ja super ni kaj dodat... mogoče pa tudi jaz pridem .... mukki.... :worship: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se