BikereWoman Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 kako lepo da bo spet zbor od legends! to je edina festa ki je vredna oddeležbe v zimskem času. kako to da ste se odločili, da boste potem drugo leto imeli summer party? mah še ena fešta več. mate pa ene ful cute člane :naughty: sam žensk vam primanjkuje. vseeno se bom oddeležila partija. se vidimo na zboru lp
rock rider Objavljeno November 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 8, 2007 kako lepo da bo spet zbor od legends!to je edina festa ki je vredna oddeležbe v zimskem času. kako to da ste se odločili, da boste potem drugo leto imeli summer party? mah še ena fešta več. mate pa ene ful cute člane :naughty: sam žensk vam primanjkuje. vseeno se bom oddeležila partija. se vidimo na zboru lp Ja, hvala no za komplimente, da smo bistroumni in pametni člani. Kej druga od nas tk ne moreš pričakovat, tk da se še sam čudim, kk nam res lahk žensk primankuje. :rolleyes: Torej, še enkrat dobrodošla.
vismaior Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 kako lepo da bo spet zbor od legends!to je edina festa ki je vredna oddeležbe v zimskem času. kako to da ste se odločili, da boste potem drugo leto imeli summer party? mah še ena fešta več. mate pa ene ful cute člane :naughty: sam žensk vam primanjkuje. vseeno se bom oddeležila partija. se vidimo na zboru lp ejj mi poveš kako te prepoznati če prideš na čago :kva2:
tati Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) Babe so žleht :naughty: bova midva tole mal bolj podrobno analizirala......... :P :P :P :P :P :P :winkiss: :winkiss: ob kakšnem :beer2: :beer2: :beer2: oz. bambiju..... Popravljeno November 8, 2007. Popravil tati
Rocky Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 bova midva tole mal bolj podrobno analizirala......... :P :P :P :P :P :P :winkiss: :winkiss:ob kakšnem :beer2: :beer2: :beer2: oz. bambiju..... Ko pa je treba pri na furo po skoraj domačem terenu potem pa tema. :naughty: :wub: :004 :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
tati Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Ko pa je treba pri na furo po skoraj domačem terenu potem pa tema. :naughty: :wub: :004 :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) ja, ja kdo se oglaša, same obljube, pa mu je le enkrat ratalo, zdaj pa tole, lump.,..... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ZEKKO Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 bova midva tole mal bolj podrobno analizirala......... :P :P :P :P :P :P :winkiss: :winkiss:ob kakšnem :beer2: :beer2: :beer2: oz. bambiju..... lhka lhka :grim sam da me navš po cevmu Letušu pol lovila :yea2:
KeC Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Itak totalni žur :worship: :naughty: ..........tak da pridemo mi tudi.......... :naughty: Svaka vam čast da ohranjate tradicijo 'motorističnega duha' tudi pozimi ko nasi 'best friends' počivajo v garazi, da ni samo standard poletje in konec luštnega. :naughty: lp Kdo počiva kje? Nema odmora dok traja obnova!!! :evilgrin: Še slab mejsejc pa se vidimo :naughty: Tati, a nama bo končno ratal? :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ja, ja kdo se oglaša, same obljube, pa mu je le enkrat ratalo, zdaj pa tole, lump.,..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :grrr Dwakrat je blo in Rocky je dwakrat bil! :worship:
Rocky Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :grrr Dwakrat je blo in Rocky je dwakrat bil! :worship: Zdrawc, ti si ded! :OK:
zverko Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 jest tud uletim letos...na en pirček ali dva.... najst :whistle:
BikereWoman Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Ja, hvala no za komplimente, da smo bistroumni in pametni člani. Kej druga od nas tk ne moreš pričakovat, tk da se še sam čudim, kk nam res lahk žensk primankuje. :rolleyes: Torej, še enkrat dobrodošla. Resno ne vem kako vam lahko primankuje žensk? Ma saj to ni take panike itak jih bo na zboru več, mogoče še preveč? Seveda se pa vidimo decembra! LONG LIVE ROCK!
BikereWoman Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 lani ste imeli full dobre kelnarje, kaj bodo letos tudi isti? je večje veselje iti po pijačo, če veš da ti jo bo čedn in seksi tip postregel. A bo kelnarca tudi ista? Fantje so me naprosli naj vprašam? :naughty: Itak je pa važno da bo PIR :rolleyes:
BikereWoman Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ejj mi poveš kako te prepoznati če prideš na čago :kva2: ja mene boš prepoznal verjetno bo dolgih blond lasjeh inverjetno bom v črnem oblečena. sej mislim da sva že midva lani govorila, ker se mi zdi da te jaz poznam! Lp
estera Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Lep pozdrav vsem skupaj ja fešta bo vem iz prve roke, še bolj nora kot je bila lani. itak kelnarji so zmeraj dobri ker nihče v klubu ni slab. Se pa vidimo na festi
rock rider Objavljeno November 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) Popravljeno November 10, 2007. Popravil rock rider
motoristek Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Zdrawc, ti si ded! :OK: Ne ga žalit... :headbang: Zdrawc je ded pa pol.... :yea1:
rock rider Objavljeno November 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2007 Ne ga žalit... :headbang: Zdrawc je ded pa pol.... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se