tati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 to pa ni res :grrr sicer pa tema o dotičnem WPju ----> tukaj Čolić.............mislim..... :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 samo, kolkr jaz vem, so Kokarje še vedno v Zadrečki dolini .) :naughty: :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Čolić.............mislim..... :winkiss: :winkiss: kak čolič, še n'kol slišal :grrr
rock rider Objavljeno November 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) dragi moji fantje.....vi kar mejte veselje zdele hahhaha....na moto zbor pridem jaz z tavelkim objektivom, pol bomo pa vidli kaj bo se nastalo tule gor :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Js nimam nč pr tem, tak da Nuša, js sm izvzet; pa tut nč kej fotogeničn nisem in bi blo škoda, če bi se ti fotoaparat pokvaru. Popravljeno November 27, 2007. Popravil rock rider
Moby Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 naša zasedba bo tudi gvišno prišla ! :oops: :grupni: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :whistle: :whistle: :whistle:
rock rider Objavljeno November 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2007 Nushy, ampak flayer si pa res dober nardila!
nussya Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 hahhahah....sem slisala ja...medtem ko je bil v procesu tiska :worship: :worship: :worship: sem vsaj mal koristna, ne sam pri praznenju pirove kiste .... :naughty:
vismaior Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 dragi moji fantje.....vi kar mejte veselje zdele hahhaha....na moto zbor pridem jaz z tavelkim objektivom, pol bomo pa vidli kaj bo se nastalo tule gor :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: večji ko bo tvoj objektivni top grše bomo face ki se znajdemo na tvojem topo o... :grim :grrr :eek: :devil:
vismaior Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: hahhahah....sem slisala ja...medtem ko je bil v procesu tiska :worship: :worship: :worship: sem vsaj mal koristna, ne sam pri praznenju pirove kiste .... :naughty: aha to pa je res hahahaha imam dokaz :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) kak čolič, še n'kol slišal :grrr če pa to nisi slišal, še Jure ga posluša......... :whistle: :whistle: :whistle:, ki hodi na same neke čudne koncerte let3 recimo..... Popravljeno November 28, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 če pa to nisi slišal, še Jure ga posluša......... :whistle: :whistle: :whistle:, no ja.........nihče ni popoln
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 (popravljeno) no ja.........nihče ni popoln saj vem, da sem jaz nepopolna, čudna še bolj, ker sem ženska........ vi ljudje ste pač..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: šibam v bližino srečanja Legend....... :krneki: :krneki: Popravljeno November 28, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 šibam v bližino srečanja Legend....... :krneki: :krneki: ajd srečno, čuj za pire dans nam mil cajta, morm cel kup kosti zrezat :whistle:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 ajd srečno, čuj za pire dans nam mil cajta, morm cel kup kosti zrezat :whistle: če ne pa v soboto............ :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 če ne pa v soboto............ :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :grim dej pa pejma v 03 temo bluzit, tole je tema o legendah.......
rock rider Objavljeno November 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2007 Lp Zdrawc! Dej gor prpopej kako sliko iz vašega partija na Homcu. Js žal sm mel ene druge obveznosti, tak da nisem uspel pridit, Vseen hvala za povabilo.
TONTO Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Zakaj ste pa dvakrat odprti????????????Pojma nimam!!!!!!!!!!!!!
Medoo Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Zakaj ste pa dvakrat odprti????????????Pojma nimam!!!!!!!!!!!!! Bolj dvakrat, kot nikoli! :naughty:
Zdrawc Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Lp Zdrawc! Dej gor prpopej kako sliko iz vašega partija na Homcu. Js žal sm mel ene druge obveznosti, tak da nisem uspel pridit, Vseen hvala za povabilo. Jaz nimam nobene slikce.........Tati je nekaj z fotoaparatom pa flešem okrog skakala :photo: vsaj oglasili bi se pa lahk, ko ste šli mimo v Besnico........
tati Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Jaz nimam nobene slikce.........Tati je nekaj z fotoaparatom pa flešem okrog skakala :photo: vsaj oglasili bi se pa lahk, ko ste šli mimo v Besnico........ saj veš, da brez dovoljenja ne smem nič popati.... :unsure: :unsure: :unsure: :naughty:
Zdrawc Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 saj veš, da brez dovoljenja ne smem nič popati.... :unsure: :unsure: :unsure: :naughty: itak, da ne, sicer pa tudi ni nobene take slikce, da bi bla vredna objave
tati Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 itak, da ne, sicer pa tudi ni nobene take slikce, da bi bla vredna objave kaj ne, vesela druščina Jure, ti, Volk, Miran.... :whistle: :whistle:
rock rider Objavljeno November 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) Zakaj ste pa dvakrat odprti????????????Pojma nimam!!!!!!!!!!!!! Lp Tonto! Je naša nova članica Nushy odprla še eno temo, je namreč par unionov prevč spila, pa ni opazila, da smo že odprti.! Sem ji že predlagal, da kontaktira moderatorja, da nam teme združi, če pa ne bo nič iz tega, pa nič zato, če dvakrat "laufamo", kot je reku Medoo: dvakrat bolj "zagrabi"! Popravljeno November 29, 2007. Popravil rock rider
zverko Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 jst tud uletim gor.......sam n vem č mi bojo kj pustl pit :? ,no sej skor nkol n pijem O:-) :P
TONTO Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Lp Tonto! Je naša nova članica Nushy odprla še eno temo, je namreč par unionov prevč spila, pa ni opazila, da smo že odprti.! Sem ji že predlagal, da kontaktira moderatorja, da nam teme združi, če pa ne bo nič iz tega, pa nič zato, če dvakrat "laufamo", kot je reku Medoo: dvakrat bolj "zagrabi"! No saj sem vedu da UNION pizdarije dela, :headbang: Nushy bo treba LAŠKEGA pit pa bo vse OK :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se