jest Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Zgolj osnova: Husqvarna STR 650 CRC, Konstrukcijske karakteristike: kombinacija ALU in Inox okvirja, nov 650 ccm enovaljnik, naj bi blo cc 67 KM, elektronika z možnostjo ročnega nastavljanja parametrov, 132 kg, nova rešitev settingov zadnjega vzmetenja (z ekcentrom), sprednje vilice in spodnji most od Brutale...pa še kaj sem zgrešil.
GUMY Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Konkurenca Duke-u, samo 25kg lažja. :OK:
gidl Objavljeno November 18, 2006 Opozori Objavljeno November 18, 2006 (popravljeno) več Popravljeno November 18, 2006. Popravil gidl
tpo Objavljeno November 18, 2006 Opozori Objavljeno November 18, 2006 Izredno lepa stvar. Nov koncept, nov motor. Me zanima, če bo razvoj tegalele našel pot na brezpotja in če bo ta lepa modra barva postala uradna barva Huse.
black_rider Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 zelo lepa... Očitno je, da so se supermotardi začeli oblikovno oddaljevati od enduro oblike... Upajmo, da bo cena v morebitni serijski proizvodnji bila pod dvema miljonoma :OK:
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Zakaj ima pa tako velik kiler/hladilnik :blink:
simonsi Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 2 hladilnika ima. Že krosače 250ccm imajo 2 hladilnika.
gizmOkak Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 zelo všeč :OK: zakaj: - všeč mi je geštel... grobe linije in ne vse zaobljeno, kot smo navajeni pri podobnih motorjih - všeč mi je ker so dali feltne eloksirane v barvo motorja in še vedno ohranili šprikle - všeč mi je ker ima vilce obarvano v zlato pa radialne čeljusti - všeč mi je barva... zelo lep odtenek plave in detaljli v zlati (vilce, kapa cilindra, ketenfurung, pokrov sklopke ipd) - všeč mi je da so vsi detajli končani (rit, kestel, killer... ) - ni mi všeč sprednja luč - ni mi všeč balanca (to se pa da zamenjat z najmanjšimi stroški, pa še zlata je lahko) Da bi dobil to pod rit na cesti, bi lahko napisal še kaj več, česar se na slikah ne vidi :OK:
husqyboy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Zgolj osnova: Husqvarna STR 650 CRC, Konstrukcijske karakteristike: kombinacija ALU in Inox okvirja, nov 650 ccm enovaljnik, naj bi blo cc 67 KM, elektronika z možnostjo ročnega nastavljanja parametrov, 132 kg, nova rešitev settingov zadnjega vzmetenja (z ekcentrom), sprednje vilice in spodnji most od Brutale...pa še kaj sem zgrešil. dobre ritke imata te dve husqvarni :wub: Popravljeno December 5, 2006. Popravil husqyboy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se