Skoči na vsebino

moto kamp na krku

marijan

Priporočene objave

ko sem videl kamp za brač , mi je šinilo kaj pa krk , zanima me kakšen dober motoristični (torej tudi cenovno zmeren) kamp blizu morja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baska. Kamp je bolj gol, brez sence (razen ce imas sreco), drugace pa je plaza super. Ko kdo omeni KRK, takoj pomislim na Basko. Drugace pa ni slab kamp Punat, kar precej sence, velik itd, sama plaza pa ne seze do kolen Baski. Nista pa to motoristicna kampa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem, da to ne spada v ta topic ampak vseeno. Z boljšo polovičko se odločava it na Krk in sicer lih v Punat za čez vikend (29.-30.6.)! Lih ker greva za eno noč bova najverjetneje prespala v kaki sobi (ker nimava še šotora), po možnosti ki ima še garažo. Pravi, da bo okrog 20€(brez garaže) za eno noč. A ni tudi to kar dobra varjanta? No ja, edino kar se bojim je, kolko nama bodo še zaračunali za uporabo garaže! A ima kdo izkušnje s tem, po možnosti s Krka?

Vsak nasvet dobrodošel!

LP duhc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem bil lani z motorjem v kampu Jezevac zraven mesta Krk. Glede na to, da sem obrnil skoraj cel Krk (Punat, Baska, Stara Baska, .....) in je blo vse zabasano, pa zelo malo motoristov v kampih, sem bil na koncu zelo presenecen. Cena je kr ugodna, ko pa sem se pripeljal tja pa je blo mislim, da se najvec motoristov v tem kampu. Do centra mesta gres lahko pes, al pa cca. 30 sekund :) z motorjem. Tolk da se zagreje. Pa se obala je super. Tam sem bil enkrat avgusta in so meli en festival ala mini Lent al pa nekaj taksnega. Pokrovitelj: Pivovarna Lasko. :) Piva kolk hoces pa se drag ni bil.

No ja, ma pa vsak svoje menje. :!:

ko sem videl kamp za brač , mi je šinilo kaj pa krk , zanima me kakšen dober motoristični (torej tudi cenovno zmeren) kamp blizu morja.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

23.in 24. 6. sva z bejbo prespala v enem kampu v Punatu, je bolj tako kamp na easy. Plačala sva za šotor, moped in nas dva 150.76 kun. Kamp se menda kliče Masline ali nekaj podobnega in je cca 800 m od morja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vceraj sem ravno nasel racun za Jezevac na Krku od lani:

za 4 dni (1x motor, 2 x oseba, 1x sotor) = 308 kn (cca. 10k)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a sem prepozna :?: :roll: :oops:

Cool kamp je malo naprej od Baške :arrow: Bunco Luka... sicer malce majhen sence pa veliko... samo... nagci okol hodjo... :oops: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a sem prepozna  :?:  :roll:  :oops:  

Cool kamp je malo naprej od Baške  :arrow: Bunco Luka... sicer malce majhen sence pa veliko... samo... nagci okol hodjo...  :oops:  :wink:

Hmm nagci, jablane in kače, ... Yeahhh THIS MUST BE PARADISE! :twisted: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 let pozneje...
Pozna kdo kak fajn bife v Baški z ugodnimi cenami piva? Po možnosti blizu kampa.

Jao kako vprašanje :unsure: Če hočeš pocen pit, pol si nabavi pir v trgovini, se vsedi na škarpo pred gostilno in uživaj! :whistle:

Drugače pa so pomoje cene precej izenačene po vseh gostilnah, razen v tistem diskaču so navite za popizdit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozna kdo kak fajn bife v Baški z ugodnimi cenami piva? Po možnosti blizu kampa.

Po možnosti naj bo še od bifeja do kampa z brega...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pravi; noben nima koristne informacije... :glare:

Restoran AMADEUS, Baška

Gostionica BAG, Baška

Restoran BUNCALUKA, Baška

Restoran CICIBELA, Baška

Restoran CORINTHIA, Baška

Restoran GALEB, Baška

Pečenjarnica JOSIP, Baška

Restoran KANGAROL, Baška

Restoran LANTINO, Baška

Pizzeria LUNGO MARE, Baška

Bistro MANGO, Baška

Pizzeria MARE, Baška

Restoran MUL, Baška

Restoran PAPARIBA, Baška

Buffet PORAT, Baška

Bistro PORTIĆ, Baška

Restoran PORTINA, Baška

Buffet RIBAR, Baška

Restoran RIVA, Baška

Restoran STRAND, Baška

Konoba VELA LUKA, Baška

Restoran VELEBIT, Baška

Restoran VOLTA, Jurandvor

Nadam se da ćeš od ovoga odabrati nešto što će ti odgovarati! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bil sem prvič na krku v kampu v punatu pred 2 dnevi. glede na to, da sem vajen istre in njenega zelenja, se mi je zdelo tudi tukaj zelo vredu. kamp je na ravnini, tako da motor ni problem parkirat nikjer. je pa takoj ob plaži. sem se celo enkrat peljal ob plaži z motorjem :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!