Sanda7 Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Japonska revija YAMAHA NEWS No.4 je 1. novembra 2006 objavila najin (Slovenski) dosežek, osvojitev vseh štirih skrajnih toč Evrope z motociklom YAMAHA XVS1100 DRAG STAR in prevoženih 100.000 km. čelado dol Brane in Nataša :worship: :OK: naj omenim, da sem bila na taprvi poti tudi sama zraven ... ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Čestitke... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Bravo Branko! :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Čeravno sem vama čestital že iz Finske,vama za uspeh čestitam še enkrat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 .. :OK: .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) Branko & Nataša! A se lohk pohvalim, da vaju tudi jst poznam!!! :P :P :D :D :OK: Od telih rdečih pik, pa dober rit boli, a ne?! :grim :whistle: :grim ČESTITKE!!! Popravljeno November 22, 2006. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Bravo ! To je pa res dosežek. :worship: V kolkem času in koliko km sta naredila ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 V 19 dneh oz. v 161 urah vožnje sva naredila 9.305 km. Lahko ti povem, da so ceste v Rusiji izredno slabe in da so bile ostale poti po Evropi mala malica.[attachmentid=86838] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Čestitke tudi tebi za Nordkapp! Jaz grem prihodnje leto v Turčijo, kaj pa ti? :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 V 19 dneh oz. v 161 urah vožnje sva naredila 9.305 km. Lahko ti povem, da so ceste v Rusiji izredno slabe in da so bile ostale poti po Evropi mala malica.[attachmentid=86838] Čestitke tudi od mene... :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Hvala Sanda, moja prijateljica in sopotnica na dolgih potovanjih. :friend1: Le tebi se imam za zahvaliti, da širša slovenska motoristična javnost ve za najine dosežke. Na vseh poteh me spremlja žena NATAŠA, ki je seveda le tovor, zvečer pa še kaj drugega.... V forum sem se vključil, da še ostalim popotnikom pomagam z nasveti. (Korzika, Sardinija, Normandija in Bretanija (Francija), Portugalska, Španija, Škotska, Nordkapp, Rusija, Črna gora, Jadranski otoki, Grčija...) Izkušenj imam dovolj! Vprašajte! Še enkrat hvala Sanda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Miran, kvečjemu se jaz lahko pohvalim, DA POZNAM TEBE. :rolleyes: Ostali le stopicamo za tabo. Tudi ti si mi z nasveti pomagal da sva z ženo osvojila še zadnji cilj Rusijo. Hvala ti. Internetno stran imaš lepo, tudi jaz jo že eno leto pacam... Nanjo bom dal sva potovanja! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 V 19 dneh oz. v 161 urah vožnje sva naredila 9.305 km. Lahko ti povem, da so ceste v Rusiji izredno slabe in da so bile ostale poti po Evropi mala malica.[attachmentid=86838] Čestitke :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: Na Nordkappu sem že bil, mogoče bom pa šel kdaj pogledat, če je še kaj sledi tvojih gum. Bravo :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 :OK: Lepe destinacije sta prevozila, želim vama še velik srečnih km! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Kar tako naprej :OK: Pozdrav od Roberta P.S.: Upam, da bosta kakšen potopis naredila, pa kakšno slikco pripopala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Če si pravi Robert, si že prebral moj potopis NORDKAPP. :kva2: Potopis bo, trenutno sem obdelal že (šele) 4 dni. :nono: [attachmentid=86950] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Le tebi se imam za zahvaliti, da širša slovenska motoristična javnost ve za najine dosežke. Na vseh poteh me spremlja žena NATAŠA, ki je seveda le tovor, zvečer pa še kaj drugega.... V forum sem se vključil, da še ostalim popotnikom pomagam z nasveti. (Korzika, Sardinija, Normandija in Bretanija (Francija), Portugalska, Španija, Škotska, Nordkapp, Rusija, Črna gora, Jadranski otoki, Grčija...) Izkušenj imam dovolj! Vprašajte! Še enkrat hvala Sanda! Kar težko je verjeti, da sta res prepotovala vse tole. :worship: Naslednje leto si žeilim na Sardinijo, pa me zanima, če je pametno, da grem sam (v najboljšem primeru se me bo usmilila boljša polovica). Kateri letni čas je najboljši za to turo, kateri del Sardinije je najzanimivejši .... Lepe ture še naprej. Popravljeno November 27, 2006. Popravil jfk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) Svaka cast... P.S. A mata kje zbrane kaksne potopise z vajihih poti...Ce so bi prosil za link, lahko pa tudi na PM ali mail. Popravljeno November 28, 2006. Popravil bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Sardinija je lepa v celoti. Zgoraj je prekrasna Smaragdna obala, kjer se kopljejo vsi mondeni Italijani, čudovito mesto utrdba Castelsardo, eno najlepših morskih jam v Sredozemlju, znamenito votlino Grotta di Nettuno - NEPTUNOVA JAMA, ogledaš si lahko najstarejše zgradbe NURAGE, mesto Alghero, nore dolge plaže na zahodni obali in ovinkasta cesta za nabiranje adrenalina, pinki flamingi v mestu CAGLIARI na jugu, poslikave na hišah v razbojniški deželi ORGOSOLU v hribovitem vzhodnem delu .... Ti bom poslal po mejlu kar moj Opis poti in garantiram ti, da boš navdušil tudi svojo polovico! Najlepši čas je sredina oz. konec maja (cca. 26-30 st C). Večjih nevarnosti ni. Možnost, da ti ukradejo motor je manjša kot na Korziki. V večjih mestih pa kradejo kot se za Italijo spodobi.:OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Sardinija je lepa v celoti. Zgoraj je prekrasna Smaragdna obala, kjer se kopljejo vsi mondeni Italijani, čudovito mesto utrdba Castelsardo, eno najlepših morskih jam v Sredozemlju, znamenito votlino Grotta di Nettuno - NEPTUNOVA JAMA, ogledaš si lahko najstarejše zgradbe NURAGE, mesto Alghero, nore dolge plaže na zahodni obali in ovinkasta cesta za nabiranje adrenalina, pinki flamingi v mestu CAGLIARI na jugu, poslikave na hišah v razbojniški deželi ORGOSOLU v hribovitem vzhodnem delu .... Ti bom poslal po mejlu kar moj Opis poti in garantiram ti, da boš navdušil tudi svojo polovico! Najlepši čas je sredina oz. konec maja (cca. 26-30 st C). Večjih nevarnosti ni. Možnost, da ti ukradejo motor je manjša kot na Korziki. V večjih mestih pa kradejo kot se za Italijo spodobi. :OK: Zdravo, lepo bi te prosil, ce lahko se meni posljes opis poti za Sardinijo, pa ce mas se kej za Korziko in Grcijo...Nekaj bo padlo v maju mesecu, sem se nisem se odlocil.. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Potopis je narejen samo za Nordkapp in humoristično in duhovito pripoveduje o naših doživetjih! Povej mi kaj te zanima, pa ti bom poslal po mejlu! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Osebno te poznam,hvala za nasvet glede ključavnic za kufre,sva se pa srečala pr Toncu. :OK: Drgač pa ve se Drag star je zakon pa če tud eni pravjo da je drek pumpa.Dokazano,da je kvalitetna. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Mene ne moti, če je drek pumpa. Je pa zelo zanesljiva in vztrajna. Za cilj sem si zadal, da z njo naredim 200.000 km. Sem optimist? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Mene ne moti, če je drek pumpa. Je pa zelo zanesljiva in vztrajna. Za cilj sem si zadal, da z njo naredim 200.000 km. Sem optimist? :lol1: Moj jih ma trenutno 65000 bomo vidl kok bo zdržov. :kva2: Drgač pa svaka čast aja koko si poj uno zadevo rešu menda gor nekje na severu rusije.A se ti je res tazaden fedr odlomu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se