Moto Mirko Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Ti dve sta tut lepi :) A ni to bl drsenje k pa nagib??????? Ubistvu ga založi sam tok k ga more fora je pa v drsenju. Pa ta na ta drugi ma s hondo ma tako čudno pozo jao..
Jure007 Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Ta drugi je Robert Ulm, sicer CHD dirkač, ga pa pegla počez in še na kolen ga je spotoma ruknu :OK:
Moto Mirko Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Ta drugi je Robert Ulm, sicer CHD dirkač, ga pa pegla počez in še na kolen ga je spotoma ruknu :OK: Ma jao ste specialci kdo ga se na koplena pr supermotu voz????
djpiky Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 da bi js takle znau uf, sicer pa najdu sm en fajn ovinek v hrib nov asfalt in sm prvič dožvel ta občutek kak je ko drsiš čez ovinek. Uspel mi je pa tak da sm mal pred ovinkem prestavu v nižju in v ovinku gasa da je zdrsel.
goldmeister Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Ma jao ste specialci kdo ga se na koplena pr supermotu voz???? V svetovnem se tako vozi Giovan Bussei. Je pa res, da ni najhitrejši.
Jure007 Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Ma jao ste specialci kdo ga se na koplena pr supermotu voz???? Zakaj bi bli mi specialci?? A ne vidš sam, da ga voz Robert Ulm po kolenu? Veš kdo je Ulm? Aja, na kolen ga da pa tut Spidy btw :naughty:
gapi Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Pa Ruben Xaus ga je vozu na koleno, lani na rossijevem sejmu al dirki al kako bi reku tistmu dnevu :D
SiR Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 V svetovnem se tako vozi Giovan Bussei. Je pa res, da ni najhitrejši. jep ,pa ful dobr kombinezon ma, z zlatimi resicami in plameni na rokavih :-)
salsa Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Bussei bo vozu letos tut SBK nekej dirk, trenutno je na testih v Valenciji in se zlo dober pele s Sterillgarda Ducatijem, mislim da je bil včeraj 11. Go Grizly Adams!!!! :OK:
batzajla Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 mislm da mamo še enga, ki vozi na kolen :grim
Moto Mirko Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 O ste me prepričal bom tut jst začev na kolena vozt :OK: :OK: :OK:
dr_lunatic Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 (popravljeno) Na koleno se da vozit komot, poglej magari Pa lepo vas prosim da se nehate ukvarjat z unmi tremi k ležijo, tolk se enostavno ne gre in pika. Pa ne solit pamet fantom iz DP, kr sigurno ne šparajo z nagibi .) (btw goldi dobr motor :) ) Pa še moja meja z tole stvarco (ne gledat komolcev :whistle: ) Popravljeno Marec 24, 2007. Popravil dr_lunatic
salsa Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Tole smo pa že vidl pred časom na supermoto 2007 starni. Je pa noro dober video, vsaj men....
goldmeister Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Na koleno se da vozit komot, poglej magari Drugače nisem fan Hayden-a, a ga moram za polaganje v filmu pohvalit. Bravo. Biaggi naj gre pa raje superbike,al kva že, vozit.
MX_Peter Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Mirko, a je kej bolš? A je tole ovinek na poti Podmeje (Marija Reka)??? Mi je zlo znan :D
Fabo Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Sej to je prov ekstra za mirkota poziranje.... :D
pav76 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Mirko, a je kej bolš? greg570, imaš pa dobrega kamermana :)
Moto Mirko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Mirko, a je kej bolš? kaj si se nagnu al si drsev no sj ni važn sam me je pa navduščla vožnja na kolena katero oporabljaš tudi ti kokr vidm bravo!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: .) .) .) Na koleno se da vozit komot, poglej magari Pa lepo vas prosim da se nehate ukvarjat z unmi tremi k ležijo, tolk se enostavno ne gre in pika. Pa ne solit pamet fantom iz DP, kr sigurno ne šparajo z nagibi .) (btw goldi dobr motor :) ) Pa še moja meja z tole stvarco (ne gledat komolcev :whistle: ) ooooooooo kje maš komolce o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: to bo treba popravt prvo se morš to navadt jao :headbang: :headbang:
gapi Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 ooooooooo kje maš komolce o to bo treba popravt prvo se morš to navadt jao Lepo da padajo nasveti Van Den Boscha :OK:
Moto Mirko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Lepo da padajo nasveti Van Den Boscha :OK: Jst sm drugač bl za tehniko Edi Sella
Nagaya Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 (popravljeno) Eddy Seel se baje napiše Popravljeno April 10, 2007. Popravil Nagaya
Moto Mirko Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Eddy Seel se baje napiše nima veze kako se napiše sej vidš da si takoj pogruntu kdo je to. Si pa res ti najbrž mal pametnejši od drugih pa si s sklepnimi računi odkriv rešitev. :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 (popravljeno) u svašta :) ...punčke imamo večjo moč dedukcije potlej evo seel v dežju v franciacorti. foto: M.Pivk Popravljeno April 10, 2007. Popravil Nagaya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se