supermotos1 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 kako mas grd kombinizon moto mirko :OK: aja morm te pohvalit-ful dobr nagib!haha
goldmeister Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Pa bremze so tud iz prve svetovne. Kje se pa da še tak motor kupit? A si ga od starega očeta podedoval?
lowc__46 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 nevrajmem sm na netu najdu pa je šu lepo pa sm ga prpev tko da pomojm nisi ti pa ne laž ja sm na netu,a :grim
Moto Mirko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Pa bremze so tud iz prve svetovne. Kje se pa da še tak motor kupit? A si ga od starega očeta podedoval? ne tak motor se da še zdej kupt in je ful vodljiv zato ga tut mam tko da bote tih
Fabo Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 (popravljeno) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: fn moj a zdej boš pa ti pameten ne nabiji a je vredu to je cerf 150 če ne weš sj drgač me lohka normalno prašaš ker motor je to če ne weš :headbang: :headbang: :headbang: jah Mirko dobr vem kaksn motor je CRF 150..(mislm da so zdj 100)...to je za otroke tko BTW....ne pa za take profije k si ti...ti bi rabu ksno tovarnisko specialko... :grim .) Ma ti povem da je lahko se tok vodljiv ga bo 600 pustil zadaj povsod... :P Popravljeno April 25, 2007. Popravil Fabo
MX_Peter Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 ne tak motor se da še zdej kupt in je ful vodljiv zato ga tut mam tko da bote tih Moto Mirko, mal boš mogu tehniko vožnje popravit! Komolce bolj gor pomaknat, pa vsest se bolj proti tanku za benz, tazadnja naj bo na sedežu v centru, ne tok pomaknjeno na vznoter ovinka, kot jo imaš ti. V glavnem na tem motorju sediš kot, da bi vozil cestni motor :grim Lp
salsa Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Mirkec ornk šolo so ti dal forumaši, tako da maš kej za delat na motorju in tehniki čez praznike, če hočeš popravt vtis.... .) .) .)
Moto Mirko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Mirkec ornk šolo so ti dal forumaši, tako da maš kej za delat na motorju in tehniki čez praznike, če hočeš popravt vtis.... .) .) .) bom vadu hvala z vse napotke in tudi vama srečno vožnjo :OK: :OK: :OK: kokr pravte je motor zlo slab in v načrtih mam kupit novega kross gi bi ga predelav v supermoto ali pa enduro če mi lahko date kšne napotke hvala
lowc__46 Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 bom vadu hvala z vse napotke in tudi vama srečno vožnjo :OK: :OK: :OK: kokr pravte je motor zlo slab in v načrtih mam kupit novega kross gi bi ga predelav v supermoto ali pa enduro če mi lahko date kšne napotke hvala fitnesa mal..laufat pa to :grim
Moto Mirko Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 fitnesa mal..laufat pa to :grim zdej je lep vreme je čas za vožnjo ne pa fitnes morem trenirat tehniko
lowc__46 Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 zdej je lep vreme je čas za vožnjo ne pa fitnes morem trenirat tehniko ja če ti tko rečeš..pol pa ja :D
Fabo Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 (popravljeno) bom vadu hvala z vse napotke in tudi vama srečno vožnjo :OK: :OK: :OK: kokr pravte je motor zlo slab in v načrtih mam kupit novega kross gi bi ga predelav v supermoto ali pa enduro če mi lahko date kšne napotke hvala Najbol da kr SMR-a vzames....560 ko...hehe bo lih taprav zate...Poglej mirko to je motor...(men osebno edin grafike tanove niso vsec) :OK: .) Popravljeno April 26, 2007. Popravil Fabo
Moto Mirko Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Najbol da kr SMR-a vzames....560 ko...hehe bo lih taprav zate...Poglej mirko to je motor...(men osebno edin grafike tanove niso vsec) :OK: .) OF FNT SAM TO PA KR STANE ANE HVALA JE PA RES HUDA :OK: :OK: :OK:
lowc__46 Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 OF FNT SAM TO PA KR STANE ANE HVALA JE PA RES HUDA :OK: :OK: :OK: ja ga mam doma je kr fanj :grim
Moto Mirko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ja ga mam doma je kr fanj :grim aja super da ga maš in mi lahko malo opišeš njegove lastnosti :OK: :OK:
lowc__46 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 aja super da ga maš in mi lahko malo opišeš njegove lastnosti :OK: :OK: nč šparat...sam gas :yea1:
Moto Mirko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 nč šparat...sam gas :yea1: in kakšen je kajj v nagibih ali dresenju :OK: :OK: :? :?
lowc__46 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 in kakšen je kajj v nagibih ali dresenju :OK: :OK: :? :? a bo? :grim
Moto Mirko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 na kok časa morš pa fusztrite menat k ga tkole zalagaš?
lowc__46 Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 na kok časa morš pa fusztrite menat k ga tkole zalagaš? mal zašvasaš pa je
SiR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 na kok časa morš pa fusztrite menat k ga tkole zalagaš? kupiš take posebne, ki imajo plastične predele, kjer se drajsa, za zamenjat, pa je ...
Moto Mirko Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 ja sam pol ne švasa po asfaltu :BUA: švasam lohka tut jst doma važnu je da mi ne oniči stopalk :naughty:
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Hmm, treba mal probat na kakem parkingu počasi kolko gre :P
Fabo Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Hmm, treba mal probat na kakem parkingu počasi kolko gre :P More it do tacke...ce ne gre pa gume menat. :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se