Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2007

linza

Priporočene objave

44000 km-kmjov. Pa mislim da se jih ne bo več nabiral kot lanjsko leto. Včeraj premraženih 70 km. :krneki:

Dober dan

Stevilka 44000 je zelo zanimiva. Ce delis stevilko 44000km z denevi v letu (365) dobis priblizno stevilko 120 kilometrov na dan. Vsaki dan si prevozil 120 kilometrov!!! Ce pomislim na januar 07, ki je bil zelo leden me kar malo strese. Ali ce si v nedeljo gledal Moto GP dirko si v ponedeljek prevozil 240 kilometrov?

Predvidevam da si zaposlen v kurirski sluzbi na motorju ali skuterju. Ti si SUPERMAN!!!

Mamkabozja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Noče pa noče bit 18.000 :headbang: , vreme......napraskala slabih 17.800, od tega 120 km na zadnjem zicu, ki bi jih, glede na to, da sem trpela k kristus :slap: , lahko mirne duše štela najmanj dvojno :lol1: . Ampak zna bit, da tik pred iztekom 07 prinesem noter tistih par sto primankljaja :whistle: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8.000km Spomladi zelo malo ker sem več šraufal motor kot vozil :angry:. Se mi je tako zameril da ga tut vžgat nisem hotel več medtem ko sem ga prodajal. Potem pa z drugim malce več :), samo kaj ko v najlepšem delu sezone ni časa za motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj čez 20.000km pride pa še sigurno enih 1.000-1.500km...

Ravno včeraj 250 premraženih.Prvo tko mal tle...lokalne vožnje pol pa še v Litijo na Halloween party...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj čez 20.000km pride pa še sigurno enih 1.000-1.500km...

Ravno včeraj 250 premraženih.Prvo tko mal tle...lokalne vožnje pol pa še v Litijo na Halloween party...

:worship:

zelo dober :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship:

zelo dober :worship:

Sj veš kak je to...Ti je dolgcajt v soboto al pa nedeljo pa narediš enih 500km...Pa mene vreme nikol ne moti...Pač,dež ko dež,sj nismo s cukra,mrzlo...Tut še gre dokler ni poledica...Mene je kr strah naslednjega leta ko pride malo večji motor...To bo sigurn enih 30.000 če ne še dost več...Ker mam eno "malo" daljšo turo že v planu... :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S Cagivo 7500,

s husotam pa 5500.

skupaj: 13000km

Na kkšnih 1000 še računam :whistle: - upajmo da bo lep vreme ^_^

Aja, en mesec sem bil brez motorja :whistle:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa da naredim letošnji obračun :hmm: ...18.518 km (netrpečih :whistle: ) plus 191 km (trpečih, na zadnjem zicu cestaka :slap: :xx: ).....in to znese točno v piko 18.709 km. Niti ni tko slabo :rolleyes: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!