Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2007

linza

Priporočene objave

No jaz sem jih naredil okroglih 13000 km.

Želim vam lep "veseli december" in bogate obiske vseh treh "možakov",ki se sprehajajo decembra po domovih..

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Leto se z meteorno hitrostjo bliža h koncu, tako da, če potegnem črto pod moto sezono 2007,

se je nabralo čudovitih 15.000km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi se celo sezono tolk vozu, kot ta dva dneva, odkar mam motor, bi jih blo kr velik:) Na žalost še ni blo dnarja.

Torej v letu 2007 290km:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi se celo sezono tolk vozu, kot ta dva dneva, odkar mam motor, bi jih blo kr velik:) Na žalost še ni blo dnarja.

Torej v letu 2007 290km:)

Nič bat, bo že drugo leto več, zdaj čez zimo pa lepo dinarčke šparat za bencin, in kovat plane za naslednjo sezono. :P .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Leto se z meteorno hitrostjo bliža h koncu, tako da, če potegnem črto pod moto sezono 2007,

se je nabralo čudovitih 15.000km.

na koncu leta se men zdi da bom mel isto

saj če se bom tko vozu kokr se do zdej

14 711 km

naslednj let pa bo manj

skor vrjetn

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odkar mam motor in izpit, torej od začetka septembra...pa zdej do zimske zdrave pameti, kot je ž nejc reku (do konc novembra) 3500 km, za začetnika kr dobr no, drugo leto 2x več načrtujem :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni še konc, bom še kej dodal, sam da se mal pocajtam pol pa spet GASSSSSSAAAAAA,pa makar u pol metra snega.YAMAHA jo pač MAHA :naughty: :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos je bila bolj slaba sezona s 24.982 cestnimi km_ji.

Še sreča, da je bilo še par km_jev po pistah :)

Če bo po 15 dec. ostal konjiček v moji garaži bomo vsaj do 25k dvignili, mogoče pa še za kakega tisočaka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos je bila bolj slaba sezona s 24.982 cestnimi km_ji.

Še sreča, da je bilo še par km_jev po pistah :)

Če bo po 15 dec. ostal konjiček v moji garaži bomo vsaj do 25k dvignili, mogoče pa še za kakega tisočaka.

Ja, Gody! :worship:

Kje pa je zdrava pamet ???

:unsure:

:winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z vsemi motorčki skupaj 23 100 km, na enem manjka 200 km za prvi servis pol pa smučarija in zapečkarstvo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!