Skoči na vsebino

Koliko kilometrov v letu 2007

Priporočene objave

Objavljeno

zeloooooooooooo malo :unsure:

Objavljeno

No jaz sem jih naredil okroglih 13000 km.

Želim vam lep "veseli december" in bogate obiske vseh treh "možakov",ki se sprehajajo decembra po domovih..

Lp

Objavljeno

Jst naredu okol 10000km letos, je bila moja prva sezona, kar zadovoljen :OK:

Objavljeno

Leto se z meteorno hitrostjo bliža h koncu, tako da, če potegnem črto pod moto sezono 2007,

se je nabralo čudovitih 15.000km.

Objavljeno

Če bi se celo sezono tolk vozu, kot ta dva dneva, odkar mam motor, bi jih blo kr velik:) Na žalost še ni blo dnarja.

Torej v letu 2007 290km:)

Objavljeno
Če bi se celo sezono tolk vozu, kot ta dva dneva, odkar mam motor, bi jih blo kr velik:) Na žalost še ni blo dnarja.

Torej v letu 2007 290km:)

Nič bat, bo že drugo leto več, zdaj čez zimo pa lepo dinarčke šparat za bencin, in kovat plane za naslednjo sezono. :P .)

Objavljeno
Leto se z meteorno hitrostjo bliža h koncu, tako da, če potegnem črto pod moto sezono 2007,

se je nabralo čudovitih 15.000km.

na koncu leta se men zdi da bom mel isto

saj če se bom tko vozu kokr se do zdej

14 711 km

naslednj let pa bo manj

skor vrjetn

Objavljeno

Z vsemi motorčki okol 25000 kilometrov :rolleyes:

Objavljeno

10500 z vsemi motorji.. zdej pa vsaj do konca februarja počivam! Zdrava pamet :krneki:

Objavljeno

odkar mam motor in izpit, torej od začetka septembra...pa zdej do zimske zdrave pameti, kot je ž nejc reku (do konc novembra) 3500 km, za začetnika kr dobr no, drugo leto 2x več načrtujem :winkiss:

Objavljeno

Ni še konc, bom še kej dodal, sam da se mal pocajtam pol pa spet GASSSSSSAAAAAA,pa makar u pol metra snega.YAMAHA jo pač MAHA :naughty: :naughty: .

Objavljeno

Letos je bila bolj slaba sezona s 24.982 cestnimi km_ji.

Še sreča, da je bilo še par km_jev po pistah :)

Če bo po 15 dec. ostal konjiček v moji garaži bomo vsaj do 25k dvignili, mogoče pa še za kakega tisočaka.

Objavljeno
Letos je bila bolj slaba sezona s 24.982 cestnimi km_ji.

Še sreča, da je bilo še par km_jev po pistah :)

Če bo po 15 dec. ostal konjiček v moji garaži bomo vsaj do 25k dvignili, mogoče pa še za kakega tisočaka.

Ja, Gody! :worship:

Kje pa je zdrava pamet ???

:unsure:

:winkiss:

Objavljeno

Definitivno konec sezone 2007, pod črto je 19335km :yea1:

Objavljeno

11.000 v januarju. Ostal' pa niso tolk' pomemb'n. :unsure:

Objavljeno

Z vsemi motorčki skupaj 23 100 km, na enem manjka 200 km za prvi servis pol pa smučarija in zapečkarstvo.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

:yea1: 21.700 km...vsem pa srečno 2008 in veliko varnih km... :yea1:

Objavljeno

80 sam dons, mater je bla fina vožna, ku po jajcih.

Objavljeno

Tudi jaz sem zaključil za letos a sprecej skromnejšo številko, kot večina s te strani cca 16.600 :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!