Brdaus Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 BTW: enkrat si hudo zaostal v enmu komadu :) Če je mogu pa pir pit, ane Zok :OK:
Zok Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) vem, tolk se pa spomnim... .) huh, kaj mi je blo - ko da se nisem mel ene 5 pivakov se od prej v riti, ampak vseen nisem mel dost! :slap: Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil Zok
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Blo je ful vredi , :worship: tistega kar se sponmim... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: sem pa predčasno zapustil prizorišče... ker sem bil še nekam povabljen (pa se od tam tudi skoro nič ne spomnim... :evilgrin: )
MATjuska Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Blo je ful vredi , :worship: tistega kar se sponmim... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: sem pa predčasno zapustil prizorišče... ker sem bil še nekam povabljen (pa se od tam tudi skoro nič ne spomnim... :evilgrin: ) Če te kaj zanima, lahko tudi mene vprašaš ... :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Blo je ful vredi , :worship: tistega kar se sponmim... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: sem pa predčasno zapustil prizorišče... ker sem bil še nekam povabljen (pa se od tam tudi skoro nič ne spomnim... :evilgrin: ) BremzPenzl,skor si glavo namoču tam v skledo ko je bil odojk... :slap: Malo si bil pod gasom :D
MATjuska Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 BremzPenzl,skor si glavo namoču tam v skledo ko je bil odojk... :slap: Malo si bil pod gasom :D Evo še ene puzle Penzl. Tako kot sem rekla - čez 6 mesecev bo pa film skoraj brezhiben ... :evilgrin: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se