bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 mene pa zanima če ma kdo poslikan ali še rajši vidim posnet moj padec (ki mislim da si za umetnosti in nevarnostni utis zasluži po pričanjih očevidcev in po mojih občutkih oceno 10.0 :rolleyes: ) ... seveda razred Skuter (belo-modri skuter in belo-modri kombinezon - #54) ??? bi lepo prosu :)
brembo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 mene pa zanima če ma kdo poslikan ali še rajši vidim posnet moj padec (ki mislim da si za umetnosti in nevarnostni utis zasluži po pričanjih očevidcev in po mojih občutkih oceno 10.0 :rolleyes: ) ... seveda razred Skuter (belo-modri skuter in belo-modri kombinezon - #54) ??? bi lepo prosu :) drgač pa ala ti vera :worship: MOV07810.MPG
biker125 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 drgač pa ala ti vera :worship: Padec 1a :worship: , skor tak ko js na rogli :rolleyes: .
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 drgač pa ala ti vera :worship: :-S no to je že malo boljše sam bi blo še boljše če bi nadaljevov s snemanjem ... ma kdo celoten posnetk ... prooosiiiiiim ... ta je za v arhiv :-S
brembo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ja se zgodi da nism use posenu kaj čmo :(
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Bravo Boris drugo leto on board cam+woki toki,da napoves trenutek :naughty: :krneki:
brembo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Bravo Boris drugo leto on board cam+woki toki,da napoves trenutek :naughty: :krneki: isto se mi je zgodilo pr 2.dirki open...ko je padu uni ke prot nam u gume sm 3 sekunde prej nehau snemat :headbang: ..sj izbolšavam čut za padce :naughty:
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ni to nic :) Sej bo po novem Show napovedan :naughty: :naughty:
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 zgleda da sem enmum telefoniral da bom padu, je pomoje še celo z mobitelom snemano :P
slovenc46 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 uf zgleda zlo hudo, sreca da si ceu ustau
50ccm Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 bonzy tebe sm pa na racelandu vidu ze parkrt
bOnZy Objavljeno Oktober 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 ja kpa ne pocukaš za rokav, sej ne grizem :P
PLAYGAME Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pobje pozdrav! naj mi en pove koliko je dolga ravnina na progi v Poreču, vi ki ste že dol vozili 100% veste, približno v metrih!! hvala 3x!!!
tejcha Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 sam tale posnetek pa tvoj padec pa je....jao,hehe... No važn da si ceu .) (sam za kondicijo pa švoh skrbiš...švz pa to :lol: hec) :D
bOnZy Objavljeno November 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2007 sam tale posnetek pa tvoj padec pa je....jao,hehe... No važn da si ceu .) (sam za kondicijo pa švoh skrbiš...švz pa to :lol: hec) :D a šele zej si vidla posnetk? :ninja: hehe, a jest že kdaj nism biu ceu po padcu? :blush: (hitr na les 3x trkam!! ) kr se tiče kondicije :blush: , pač nemaram športne vzgoje v šoli in se mi zdi bedast, rajš zdim kt pa igram fuzbal :) sej so še druge stvari pri katerih dobiš kondicijo, hkrati pa še uživaš v tem, to bi pa tut sama mogla vedt :P :P tamaučk, vidm da maš zelo velik ogled profila tko da merki se tle na forumu :P Lp
tejcha Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 a šele zej si vidla posnetk? :ninja: hehe, a jest že kdaj nism biu ceu po padcu? :blush: (hitr na les 3x trkam!! ) kr se tiče kondicije :blush: , pač nemaram športne vzgoje v šoli in se mi zdi bedast, rajš zdim kt pa igram fuzbal :) sej so še druge stvari pri katerih dobiš kondicijo, hkrati pa še uživaš v tem, to bi pa tut sama mogla vedt :P :P tamaučk, vidm da maš zelo velik ogled profila tko da merki se tle na forumu :P Lp hehe,ja sj sploh ne smeš padt,toj to :P Khm...sej ane zj pa kr mene neki notr mažeš u tole švz,pa kondicijo ko se jo da nabirat :P (no ja sj maš prou)...hehehe
bOnZy Objavljeno November 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2007 jah sej se trudm, pa mi je 3 vikende zapovrstjo uspel, četrga pa ne :) ejooo ... dej ti predelamo pežojčka, pa pridš dirkat znami, k vidm da dost obvladaš sceno po zadnmum pa sprednmum kolesu, sploh pa za žensko, dvomm da jih velik zna tko kt ti :P :P :P tko da po vsem tem mislm da ti po kolenu vrjetno ne bo velik problem :P ja za švz ti pa morm mal pamet solit, ker ti tut skor nikol ne telovadš, kao bronhitis, pol te pa v trohi vidm, najbl glasna pa nwem kwa vse :P (lol...bohvet kwa si zej folk misl na tem forumu - drug druzga tunkava :P)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se