suzuki Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Hola mojster, ne rečem da ne prideva :naughty: če bo le vreme in prevoz - se že grebem!! znajo bit tud lap-timerji takrat, pa jih bo treba stestirat... :whistle: Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil suzuki Krejzi in Cupo 2
DenisR Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Hola mojster, ne rečem da ne prideva :naughty: če bo le vreme in prevoz - se že grebem!! znajo bit tud lap-timerji takrat, pa jih bo treba stestirat... :whistle: Ja upam da že bodo :worship: pol jih ne bom rabil it v Valencio testirat :P
suzuki Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Hola mojster, ja ne vem če je to res... Valencija je veliko bolj na jugu kot Marof, morda bo treba zato upoštevat kak korekcijski faktor... poleg tega je pista Ricarda Torma v Valenciji veliko hitrejša ko tista na Marofu, kot veš je pa že Einstein povedal da je čas odvisen od hitrosti gibanja... tko da ni kej, bo treba testirat tudi v Valenciji :hmm: te mika it z nami?? ni blema, mamo še prostor za dva motorja na kamionu :naughty: v soboto pa trening na Marofu :) Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil suzuki Krejzi in Cupo 2
Lara! Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Mogoče pa pridem..ali pa ne.. :hmm: obrnete se okoli sebe levo-desno pa mogoče me najdete :naughty:
Gamma Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 @ Gamma bi se tud jest prslinla za fotke, če se da tudi današnje :winkiss: Poglej PM
Port Folio Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A gremo v sredo kaj dričat? Sobota :whistle: Žal ne gre :cry: fouššššššššš :lol:
gigser Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Mogoče gdo ve je nedelja fraj?
gody01 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Sobota :whistle: Zna bit, zna bit ...
rude Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Zna bit, zna bit ... Verjetno pridemo tudi mi mal pogledat. :yea2:
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Hola! pravkar sem dobil potrjen prevoz, tko da bova s SN v soboto dol :OK: sej u bistvu nama sploh ni za it, greva samo zaradi Godyja, da ne bo sam... :lol1: Cupo in Krejzi 2
Dani Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 No pol pridem tudi jaz malo pogledat, ampak samo pogledat :P
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Hola Dani, ti kr prid pogledat, sej ne bo bolelo... vsaj ne zelo :naughty: pa itaq moraš prit po lap-timer, če ga hočeš met, v soboto jih bom mel tolk da jih bom kar delil naokoli :) sam škoda ker ga ne boš mogel sprobat, če boš samo gledal :whistle: Cupo in Krejzi 2
rude Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Hola Dani, ti kr prid pogledat, sej ne bo bolelo... vsaj ne zelo :naughty: pa itaq moraš prit po lap-timer, če ga hočeš met, v soboto jih bom mel tolk da jih bom kar delil naokoli :) sam škoda ker ga ne boš mogel sprobat, če boš samo gledal :whistle: Glej, da jih ne boš preveč carinikom razdelil. :lol1:
rude Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 A bo roštilj tudi prisoten??? Prinesem najboljše čevape na svetu ???
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) Hola rude! o shit še to :headbang: (ejga, ampak danes maš pa res dan ko me skoz strašiš... še dobro da bo kmalu polnoč :) ) ja nč, pol se pa dobimo mal pred mejo, npr na pumpi v Ormožu, pa jih bom tam razdelil... (Danči, Gody, Dani - se slišimo pa zmenimo za uro) PS za roštilj oz ćevape direktno kontaktiraj direktorja ali namestnika direktorja Gostione Kod Dančia :P Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil suzuki Cupo in Krejzi 2
PRObike Bojan Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) Hola! pravkar sem dobil potrjen prevoz, tko da bova s SN v soboto dol :OK: sej u bistvu nama sploh ni za it, greva samo zaradi Godyja, da ne bo sam... :lol1: A jel vam treba mozda kakav fotograf :photo: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil PRObike Bojan
suzuki Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Hola Bojan, ejga ti kar uleti :OK: pa mašinco mej s sabo - za vsak slučaj, če se bomo šli tudi kaj pelat, ne samo roštiljal cel dan :lol1: Krejzi in Cupo 2
Frips Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Prideva okoli 11 ure :grim Če ne bova zmrznila do Marofa :xx: ali pa se spet zgubila kje na poti :headbang: Bojan: Fotograf je zmeraj dobrodošel :rolleyes:
PRObike Bojan Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Hola Bojan, ejga ti kar uleti :OK: pa mašinco mej s sabo - za vsak slučaj, če se bomo šli tudi kaj pelat, ne samo roštiljal cel dan :lol1: Vidimo se u Subotu :OK:
DenisR Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 No pol pridem tudi jaz malo pogledat, ampak samo pogledat :P Dani pol bi ti lahko moj laptimer vzel. Jaz imam namreč še šolanje v soboto tak da mi ne bo uspelo prit dol :(
jemcek Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 a bo šel kdo iz LJ in ima še kak plac na parkolici? bo šel kdo iz LJ z motorjem?
Priporočene objave