Port Folio Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Še enkrat ti hvala za učno uro danes!! Pripiši svoj mail, da ti slike pošljem. Za začetek pa malo TUKAJ. Novi Marof je res zakon...tudi jaz bom zgleda postal kar reden gost!! Hello, ni kej, prenašanje izkušenj iz motorista na motorista :yea1: bilo je super, sta z Milanom malo popestrila obisk današnjega Marofa! Na kratko bilo je super, večinoma sem se sam preganjal po stezi, povem lahko samo to, da je potrebno še Marofove šole :OK: lp Nofrus
Port Folio Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Sam pazi, da ne boš preveč natreniral ovinkov :nono: , k pol spet ne bom mela nobenga za na zadno gumo se mu prilepit in mu dihat direkt za ovratnik :evilgrin: , and that sucks :angry: , :lol1: . "Hudičevka" Tebi je težko pobegnit :krneki:
Port Folio Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 K sta "mojgap" nalimala slike v album od Marofa je to zgori prou en šrot od kvalitete :topic:
mojgap Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Tako po ogrooomno urah nalaganja je cel album gor. Upava, da se vas bo velik najdlo gor. :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=734
mojgap Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 K sta "mojgap" nalimala slike v album od Marofa je to zgori prou en šrot od kvalitete :topic: Hvala za kompliment. :rolleyes: Sva se potrudla (sploh Mojca).
gigser Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 V NEDELJO BIL NA MAROFU.HVALA FOTOGRAFINJI! :worship:
marko55 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Tako po ogrooomno urah nalaganja je cel album gor. Upava, da se vas bo velik najdlo gor. :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=734 Slike so res zakon. :worship: Sta se res zelo potrudila, sploh Mojca. :worship:
xr800 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 NOFRUSU "re Evil :blush: 1. ali 2. Novi M. :grim Še enkrat ti hvala za učno uro danes!! Pripiši svoj mail, da ti slike pošljem. Za začetek pa malo TUKAJ. Novi Marof je res zakon...tudi jaz bom zgleda postal kar reden gost!! Te je zagrabil sindrom dirkališče ha?? :naughty: :whistle: Se ti dogaja zadnje dneve?? :naughty:
Frips Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Madona, to pa je nekaj slikovnega materiala. Bo nekdo mislil, da smo imeli najete fotografe :D
Port Folio Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Te je zagrabil sindrom dirkališče ha?? :naughty: :whistle: Se ti dogaja zadnje dneve?? :naughty: Mejčkano pa res, idealnim dnevom se časi iztekajo (letos) :whistle: IMHO Če se pa samo tm lahko voziš do maximuma svojih zmožnosti, tega žal na javnih cestah ni možno, pa še nikogar ne ogrožaš :OK: (seveda steza ne oprosti, dogajajo se padci :naughty: )
kat Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Danci & Gody thanx za grelce :worship: delovali so prav čudežno na psiho ... je bilo treba zavpiti samo AKCIJAAAA in smo že smo šibali po pisti :P
PRObike Bojan Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 :rolleyes: imate nekoliko slika od Nedjelje na http://progressof.blogspot.com/2007/09/galerija-slika.html Pozdrav!
SasBK3 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Te je zagrabil sindrom dirkališče ha?? :naughty: :whistle: Se ti dogaja zadnje dneve?? :naughty: Res me je zgrablo!!! Sicer pa greš naslednjič zraven, da bo tebe tudi napalilo - da ne bo samo Grobnik! :P
SasBK3 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 A bo v ponedeljek ali torek (8. ali 9.10.2007) kdo doli?? :?
QQ7 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Malo današnjih utrinkov! :naughty: :P skofk 1
SharpNinja Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Koga je tole moj "hudičevski" :evilgrin: radar zaznal???? A takole resno treniraš Nofri a.....huh :huh: , pa menda mi ja ne misliš uit izpred prvega kolesa :hmm: , bom jz tud mogla resno za gas poprijet, tko da....watch your back :evilgrin: hehehe....hehe...he :evilgrin: . TommyP 1
MihaJ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Koliko je novi marof bolj ''odprt'' od Racelanda?
biker77 Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Koliko je novi marof bolj ''odprt'' od Racelanda? mal manj kot še enkrat tolk..drgač pa podobna zasnova..
MihaJ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 A hvala, zdej sm dobu nasledno destinacijo.
Port Folio Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Malo današnjih utrinkov! :naughty: :P A Slike so že :worship: ZAKON :yea1: Dans je bilo hudo, pa še vroče ni bilo :OK: Koga je tole moj "hudičevski" :evilgrin: radar zaznal???? A takole resno treniraš Nofri a.....huh :huh: , pa menda mi ja ne misliš uit izpred prvega kolesa :hmm: , bom jz tud mogla resno za gas poprijet, tko da....watch your back :evilgrin: hehehe....hehe...he :evilgrin: . Da da :P je bilo malo uživancije :OK: Ti si itak klasa višje, ti se "mađaros" privoščiš O:-) P.S.nofrus I AM
suzuki Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 (popravljeno) ja kr pazi se jo, SN je v torek vozila Panonijo (prvič) v levo hitreje kot vse do sedaj v desno... be warned... :naughty: Popravljeno Oktober 4, 2007. Popravil suzuki Krejzi in Cupo 2
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ja kr pazi se jo, SN je v torek vozila Panonijo (prvič) v levo hitreje kot vse do sedaj v desno... be warned... :naughty: Ja :yes: zna bit, da res, se je na koledarju par listov manj obrnil, k sm uspela okol in okol piste prlezt v levo, kot nazadnje, ko je bilo treba v desno začet skoraj koledar za novo koledarsko leto obračat :lol1: . TommyP 1
suzuki Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ja :yes: zna bit, da res, se je na koledarju par listov manj obrnil, k sm uspela okol in okol piste prlezt v levo, kot nazadnje, ko je bilo treba v desno začet skoraj koledar za novo koledarsko leto obračat :lol1: . Hola cukr, saj ni nič grdega, lahko brez skrbi poveš da si v ponedeljek tudi v desno peljala precej hitreje kot prejšnič - je pa res, da je novi "desni" rekord izmerjen "z roko", "levi" rekord je pa uraden, s transponderjem :) hja, zgleda bo treba it še enkrat letos na Panonijo, da bo tudi desni rekord uraden, ker zdele stotinke zihr ne štimajo :naughty: Krejzi in Cupo 2
Priporočene objave