Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Najverjetneje še pridem jaz malo pogledat in predvsem slikat.

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

evo, zdele sem poklical jefeta, pista je jutri odprta za motorje od 9 ure dalje :OK:

čez eno uro, oz točno opoldne, prevzamem na strel pripravljene lap-timerje :naughty: Danči, Gody, Dani mi se pa dobimo ob 10 uri v Ormožu na pumpi, da vam jih razdelim

PS iz zaupnih virov sem izvedel, da bo jutri na Marofu odprta Gostiona Kod Dančia... :naughty: :OK:

@ jemček: placa na prikolici sicer nimam, lahko se pa dobimo npr v Domžalah ali na kaki pumpi in gremo skupaj (tokrat bo šlo bolj počasi, maš lahko top-case :whistle: )

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

V NEDELJO NAS GRE PAR IZ MARIBORA NA MAROF.VOZLI BOMO VARJANTO 3X20 MIN.ČE KOGA ZANIMA ŠTARTAMO 11.00 IZ RAMZESA!

Popravljeno . Popravil gigser
Objavljeno
Hola rude!

o shit še to :headbang: (ejga, ampak danes maš pa res dan ko me skoz strašiš... še dobro da bo kmalu polnoč :) )

ja nč, pol se pa dobimo mal pred mejo, npr na pumpi v Ormožu, pa jih bom tam razdelil... (Danči, Gody, Dani - se slišimo pa zmenimo za uro)

PS za roštilj oz ćevape direktno kontaktiraj direktorja ali namestnika direktorja Gostione Kod Dančia :P

Ne pozabi dat mojega Dani-ju... ;)

Objavljeno

Hola!

evo še vreme za vikend... :)

post-163-1192181133_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Uživajte!

Pa pazite na asfalt, ne bo ravno najbolj topel, tako da ne bo kakšnih nepotrebnih zdrsov! :grim

Objavljeno
Ne pozabi dat mojega Dani-ju... ;)

hja, če bo kakšen ostal, ga bomo zažrli v Gostioni Kod Dančia... :lol1:

ejga, itaq da, ni blema :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Dolge gate in zgornji del kišnjaka (da bo bl toplo do Marofa) imam že pripravljeno :grim

Objavljeno
Dani pol bi ti lahko moj laptimer vzel. Jaz imam namreč še šolanje v soboto tak da mi ne bo uspelo prit dol :(

Ja ni problema, ti ga lahko pol nazajgrede dostavim. :yes:

Objavljeno

Roštilj je že naložen... :naughty:

D.

Objavljeno

... in paprike za vesekoga tudi... :wub:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
V NEDELJO NAS GRE PAR IZ MARIBORA NA MAROF.VOZLI BOMO VARJANTO 3X20 MIN.ČE KOGA ZANIMA ŠTARTAMO 11.00 IZ RAMZESA!

Midva z kolegom bi dala motorja v kombi ter prišla gor (saj še točno ne veva kje to je :unsure:, ampak bova našla ) mi poveš se bo v nedeljo dalo vozit čez cel dan ali imajo motoristi doočene ure?

Objavljeno
Midva z kolegom bi dala motorja v kombi ter prišla gor (saj še točno ne veva kje to je :unsure:, ampak bova našla ) mi poveš se bo v nedeljo dalo vozit čez cel dan ali imajo motoristi doočene ure?

MOŽNO JE VOZIT CELI DAN.

Objavljeno (popravljeno)

Hojla,

ker sva z Dančijem verjetno prva doma, javljam, da smo zaključili na stezi sorazmerno uspešno.

Testi lap-timerjev so pokazali 50% izpad, tako da bodo potrebna popravila.

Imamo pa sedaj tudi tapočasni "uradne" rezultate.

Ko se že hvalim, moj najboljši je bil 19:12.

So pa danes padali časi tudi pod 13:00 pa se bo že vsak sam pohvalil.

Vsem prisotnim hvala za družbo in še posebej za rojstnodnevna darila.

lp, gody

Popravljeno . Popravil gody01
Objavljeno

Evo še mene čisto premraženaga. Matr ste eni fancy, ker se z avtom in prikolico prevažate okol, ne pa mi sirote :lol1:

Skratka, še eno super popoldne na Marofu. Bilo je 1A. Družba itak :worship: Mislim pa, da bo to letos žal zadnjič, predvsem zaradi temperatur.

Best time: unknown :rolleyes:

Ehmm....Gody mel rojstndan??? :blush:

Objavljeno
Testi lap-timerjev so pokazali 50% izpad, tako da bodo potrebna popravila.

Kje ste meli transmiterje postavljene?

P.S.: Vse najboljše :winkiss:

Objavljeno
Mislim pa, da bo to letos žal zadnjič, predvsem zaradi temperatur.

Mene je tut to danes odgnalo od motorja in Marofa.

Bog daj prikolico naslednje leto :naughty:

Objavljeno

Tud zadnji del ekipe doma :), brati hrvati so nardili en tak fajn obvoz pri Grobniku, da sva s kombijem priplužila do morja :rolleyes:. Zdej pa hit pod tuš noge gret :P

Objavljeno

Bok društvo! Imamo dobre slikice :photo: od danas :yes: Slika dana već uplodana na blog a ostale slikice u toku sutrasnjeg dana :OK: Pozdrav :yea1:

Objavljeno
Kje ste meli transmiterje postavljene?

P.S.: Vse najboljše :winkiss:

Hehe, smo jih meli tolko, da smo meli enega vsakih 15 m... :D

Drugače pa ob ograji za 'vstopom' na progo.

D.

Objavljeno
Bok društvo! Imamo dobre slikice :photo: od danas :yes: Slika dana već uplodana na blog a ostale slikice u toku sutrasnjeg dana :OK: Pozdrav :yea1:

Vsaka čast :worship:

Sicer pa je blo tolk fotografov na progi...skoraj vsaki ovinek je bil pokrit :D

Objavljeno
Vsem prisotnim hvala za družbo in še posebej za rojstnodnevna darila.

lp, gody

Sploh nism vedla joj no pa vse najboljše z zamudo želim!!

Drgač pa ja supr je blo :OK:! Sam novga motorja se je treba navadit :whistle: .Ostalo pa vse od "vegetarijanskih" čevapov do tistih kostanjevih kock, ajoooj božansko! Čestitke vsem, ki ste poskrbeli da se imamo fajn, odlično je bilo vse :worship: . Hvala učitelju in njegovim nasvetom za varnejšo in boljšo vožnjo! Samo nazeblo me je ko pesa..treba bo neke zimske rokavice nabavit drugače ne bo dobr :huh:

Objavljeno

Samo mene sakrij, ipak sam ja smrznuta bila danas i s novom ljubimicom prvi put na pisti pa ta vožnja nije ličila ni na šta :huh:

Objavljeno

Superca! :OK:

Vidim, da ste spet izkoristili en dan...

Gody... čestitke! :yea2:

Časi: a je Rude zrušil 13-ico? :naughty:

Objavljeno
Časi: a je Rude zrušil 13-ico? :naughty:

:yes: Pa ne samo to... :whistle:

D.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!