PRObike Bojan Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Evo videa mog frenda :rolleyes:
suzuki Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Hola rude, evo, tle je pa tvoja (filmska) zvezda zasijala v polni svetlobi... lep, kvaliteten highsider... svaka čast, tud to obvladaš :naughty: Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil suzuki Cupo in Krejzi 2
rude Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Hola rude, evo, tle je pa tvoja (filmska) zvezda zasijala v polni svetlobi... lep, kvaliteten highsider... svaka čast, tud to obvladaš :naughty: :wacko: :blush: :blush: :blush: :lol1:
KeC Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 PRObike Bojan :worship: :worship: :worship: Svaka ti čast!
suzuki Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Meni ne da mira, cez dva tedna napovedujejo lepo vreme za cez vikend. Anyone? :whistle: Hola! hmmm... če bo vreme in pista frej, ne rečem da ne... :) Cupo in Krejzi 2
Frips Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Rečem pa jst ne....najvrjetneje :trance_33_sleep:
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Hola! men je tko hudo, ljudje, sploh ne vem kaj naj naredim :? ker SN spet neki peče, mava samo en dan frej ta vikend... za nedeljo je za Panonijo napovedan oblačno in 12 stopinj... sobota na Marofu (sem poklical in je odprata za motorje) pa bolj sončno in 15 stopinj... kaj naj nardim, kaj naj nardim... :naughty: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil suzuki freya, Cupo in Krejzi 2 1
rude Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hola! men je tko hudo, ljudje, sploh ne vem kaj naj naredim :? ker SN spet neki peče, mava samo en dan frej ta vikend... za nedeljo je za Panonijo napovedan oblačno in 12 stopinj... sobota na Marofu (sem poklical in je odprata za motorje) pa bolj sončno in 15 stopinj... kaj naj nardim, kaj naj nardim... :naughty: Ne bi te rad strašil, samo accuweather pravi drugače. :o
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Hola rude, ma ti me zmeri strašiš!!! hvala, vem, sem šel malo prej pogledat... pa ne bom več če ne bodo dal gor boljše napovedi!! :wacko: whatever, odločitev bo padla jutri... Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil suzuki Cupo in Krejzi 2
jemcek Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hola! men je tko hudo, ljudje, sploh ne vem kaj naj naredim :? ker SN spet neki peče, mava samo en dan frej ta vikend... za nedeljo je za Panonijo napovedan oblačno in 12 stopinj... sobota na Marofu (sem poklical in je odprata za motorje) pa bolj sončno in 15 stopinj... kaj naj nardim, kaj naj nardim... :naughty: če rabiš dežni kombinezon povej, posodim!
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hola jemcek, ne bo treba dežnega, hvala, tokrat imam prikolico za motorje, streha pri avtu pa tud dobr dihta :naughty: jutri bo vremenska napoved za Marof odločila... a še koga mika it?? si ti že zrihtal prednjo zavoro?? Krejzi in Cupo 2
Gregs Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 a še koga mika it?? ....če sem čisto pošten.... NE... :whistle: Misli so že usmerjene v blato in teren... :grim
cb1300 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Hola rude, ma ti me zmeri strašiš!!! hvala, vem, sem šel malo prej pogledat... pa ne bom več če ne bodo dal gor boljše napovedi!! :wacko: whatever, odločitev bo padla jutri... Zimske gume maš :whistle: sej če ne greš lahko dobrote od SN tud pri tebi doma pojemo :naughty:
marko55 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ....če sem čisto pošten.... NE... :whistle: Misli so že usmerjene v blato in teren... :grim Enako. S tem da so moje misli na belih poljanah... :whistle:
SharpNinja Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Zimske gume maš :whistle: sej če ne greš lahko dobrote od SN tud pri tebi doma pojemo :naughty: Pa kaj še :nono: , tkole na easy pa to ne gre, si je treba zaslužit prej z zmrzovanjem na motorju :evilgrin: ......mislim kok ste eni scrkljani, c, c, c.....a dostava na dom bi bla uredu, pa še glasbena želja zraven a ne? :lol1:
suzuki Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Hola! malce nestabilno vreme, predvsem pa nova pridobitev v štalci sta vzrok da sva tokrat morala tudi midva izpustit Marof - ampak za praznično sredo pa sploh ne zgleda več tolk slabo :yes: za tolažbo pa v temle krasnem sončku do Mosta na Soči :naughty: @ SN et al: hehehe... dostava na dom je zlo fajn zadeva, sprobano... le da obvezno brez glasbene želje, tudi sprobano :lol1: ) Krejzi in Cupo 2
cb1300 Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Pa kaj še :nono: , tkole na easy pa to ne gre, si je treba zaslužit prej z zmrzovanjem na motorju :evilgrin: ......mislim kok ste eni scrkljani, c, c, c.....a dostava na dom bi bla uredu, pa še glasbena želja zraven a ne? :lol1: No, motorja nimam več........na kolesu mi je pa pošteno vroče....dostava na dom:ti na PM pošljem naslov :whistle: , glasbena želja.....Račke :naughty: ...........juhuhu, pa bo popoln vikend :rolleyes:
suzuki Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Hola! tele podaljšane praznike zna bit zadnja letošnja možnost it uživat na Marof... če bo pa tud tokrat vreme zahinavu, pa nam ostanejo vsaj lepi spomini na 2007 evo, tkole smo prišli :) in tkole (smo/bomo) odšli :) vmes smo se pa neskončno zabavali :) vsem marofoljupcem hvala za super družbo in noro lepe dneve :worship: Cupo in Krejzi 2
Tamau Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Hola! malce nestabilno vreme, predvsem pa nova pridobitev v štalci sta vzrok da sva tokrat morala tudi midva izpustit Marof - ampak za praznično sredo pa sploh ne zgleda več tolk slabo :yes: za tolažbo pa v temle krasnem sončku do Mosta na Soči :naughty: @ SN et al: hehehe... dostava na dom je zlo fajn zadeva, sprobano... le da obvezno brez glasbene želje, tudi sprobano :lol1: ) Sej vem de je off topic but ... napiš no novo pridobitev, pa čestitke velik veselja in uživanja pa velikkmjev....
suzuki Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) Hola! @ Tamau: da ne bova smetila tle :topic: maš emajl sicer pa se je vremenska napoved za sredo že utekočinila, za četrtek trenutno še neki zgleda... vseeno mislim da je The End za 2007 :( Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil suzuki Krejzi in Cupo 2
Tamau Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Hola! @ Tamau: da ne bova smetila tle :topic: maš emajl sicer pa se je vremenska napoved za sredo že utekočinila, za četrtek trenutno še neki zgleda... vseeno mislim da je The End za 2007 :( Ne, ne in ne ti bi pa to že lahk vedu :naughty: ni še konc :kva2: :kva2:
suzuki Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) Hola! @ Tamau: se opravičujem ker se nisva zastopla - ker je to topic o Marofu sem hotel povedat da je za letos najbrž konec z Marofom, ne konec KONEC - veš da ne bi zatajil novoletne Valencije :naughty: se je preveč veselim pismo... ampak napovedi za četrtek, petek in morda celo soboto za Marof pa sploh ne zgledajo tolk švoh... spet sm čist blesav :wacko: SN bi zihr rekal da zato ker jem trupla mrtvih živali :P mah, za vsak slučaj bom poklical če je frej :whistle: pa še vremensko sem pozabil prilepit :rolleyes: Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil suzuki Krejzi in Cupo 2
Priporočene objave