Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

bo kdo jutr dol?

da ne bom zastonj hodo,ce bo lepo vreme,pa ce bo kolega so(samemseminedapress)

Objavljeno

bo kdo jutr dol?

:yes:

Varaždin, 1.4.2007:

[attachmentid=94759]

D.

post-2208-1175410248_thumb.jpg

Objavljeno

bo kdo jutr dol?

Jaz bom okoli 12h doli :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Kako je blo dečki&deklice? .)

Mene je "višja sila" zadržala in se mi je zjutraj še preveč vrtelo, da bi šel na pot :beer2: :drunk: :slap:

Popravljeno . Popravil moto_freak
Objavljeno

Haj. Ravno prišel z Marofa. Bla nenormalna gužva. Od SLO sva bila sama z kolegom doli. Od motosvetovcev sta prišla samo še Gody in Danci, a ko sta videla kaos na pisti sta šla raje dalje :) Namreč istočasno smo vozili 3 različne kroge: supermoto malega, večina velikega, ena ekipa 125ccm pa so ta počasni del ven spuščali in nič čudnega, da so se kar po vrsti dogajali crashi med motorji. No hvalabogu je pol prišlo tako daleč, da so nas dali v 3 skupine: 1.karting, 2.supermoto in 3.ostali, kateri smo pol vozili ta hitri krog (samo 1 desni ovinek), glej sliko! Potem se je zadeva umirila in je bil kolkor tolkor red na pisti. Ta krog je sorazmerno hiter in mi je bil kar všeč, ker je pol manj naporen, le leva stran gum je hitro fuč :BUA: ,ker je pol sam levi ovinek. Pa sorazmerno malo smo bli na pisti zaradi skupin: vsako uro 20min. :hmm:

Vglavnem vseeno sem zelo užival kot vedno, le manjka jim nekdo, ki bi skrbel za red na pisti!

Lp Dani

post-1330-1175448699.jpg

Objavljeno

po eni strani se sreca da sem zbolel in nisem mogel it......bo se drugih prilik.

Objavljeno

Namreč istočasno smo vozili 3 različne kroge: supermoto malega, večina velikega, ena ekipa 125ccm pa so ta počasni del ven spuščali in nič čudnega, da so se kar po vrsti dogajali crashi med motorji

s takšno organizacijo se kaj hitro lahko pripeti, da se bo steza zaprla :BUA: potreben je samo en "pravi" crash :( upam, da se to ne bo zgodilo..

mogoče jim pa vseeno Krešo majnka .)

Objavljeno

Da na kratko opišem še svoje vtise: :? :eek: :slap: :nono: :surrender:

Kot je napisal Dani - pravi kaos. In v ta kaos se meni res ni dalo spuščat - da se naenkrat vozijo tri (3) variante proge, je pa že malo prehudo.

V glavnem - vse kaže, da bo letos N. Marof užiten samo z zakupom.

D.

Objavljeno

Če je res tak kaos na stezi, je to zelo neodgovoro od upravljalca steze. Se ni za igrat pri tako resnih stvareh, kot je vožnja po pisti, zna it hitro kaj resno narobe .)

Upam da se bodo stvari kaj poštimale, ker sem imel par obiskov Marofa v planu letos..

Objavljeno

Ni vsa krivda samo na upravljalcu steze. Tut motoristi bi se lahko sami zavedali, da se je butasto in neodgovorno vozit na tak način in se sami organizirali v neke skupine, ki bi v enakih časovnih intervalih bile na progi :yes:

Objavljeno (popravljeno)

lahko bi se pa organiziralo da bi motosvetovci enkrat zakupli stezo :D

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

Še boljš ideja: zakaj ne zakupimo Mobikroga za kak vikend? Pol bližje, pa enkrat boljša proga :)

Objavljeno

lahko bi se pa organiziralo da bi motosvetovci enkrat zakupli stezo :D

Sej se vsako leto organizira to :naughty:

Objavljeno

Še boljš ideja: zakaj ne zakupimo Mobikroga za kak vikend? Pol bližje, pa enkrat boljša proga :)

In v čem je Mobikrog boljši? Morda v tem, da so betonske ovire in železne ograje priročno blizu, da se lahko ob morebitnem izletu s steze kam 'nasloniš'? Da 'kvalitetne' podlage (asfalta, betona, razpok, trave, ... ) sploh ne omenjam.

Ne, hvala... :grrr

D.

Objavljeno (popravljeno)

boljša :hmm: nevem če :blush: glede infrastrukture :nono: je pa drugačna :)

pol bližje tebi :devil: prekmurcem pa štajercem pa trikrat/štirikrat daljša :xx:

p.s.

me je že danci prehitu :headbang:

Popravljeno . Popravil Vojč
Objavljeno

In v čem je Mobikrog boljši? Morda v tem, da so betonske ovire in železne ograje priročno blizu, da se lahko ob morebitnem izletu s steze kam 'nasloniš'? Da 'kvalitetne' podlage (asfalta, betona, razpok, trave, ... ) sploh ne omenjam.

Ne, hvala... :grrr

D.

Maš prav, je velik bolj prijetno, če te nekdo "sname" s strani, al pa direkta od spredi :eek:

Štajercem je Mobikrog štirikrat dlje kot marof? Aha, se pravi, če greste na Mobikrog potem najprej do Lj, pa nato po avtocesti preko Novega Mesta :D

Objavljeno (popravljeno)

Štajercem je Mobikrog štirikrat dlje kot marof? Aha, se pravi, če greste na Mobikrog potem najprej do Lj, pa nato po avtocesti preko Novega Mesta :D

si pa razlagaš po svoje oziroma prebereš tisto, kar želiš prebrati :kva1: tudi OK :OK: a prekmurce si pa pozabo :grim :yea1: saj ti ne zamerimo :grrr

Popravljeno . Popravil Vojč
Objavljeno

Gazda je postal požrešen - po novem (od včeraj) zakup steze ob vikendu ni več mogoč, vsaj ne po 'normalni' ceni. :headbang: :headbang: :headbang:

D.

Objavljeno

Verjetno se mu bolj splača če pride cca.30+ ljudi in plača po 200kn kot pa da jo da v zakup za 550€. Ekonomija pač, j*bat ga :BUA:

Objavljeno

Sej se vsako leto organizira to :naughty:

kdaj pa?

boljša :hmm: nevem če :blush: glede infrastrukture :nono: je pa drugačna :)

pol bližje tebi :devil: prekmurcem pa štajercem pa trikrat/štirikrat daljša :xx:

p.s.

me je že danci prehitu :headbang:

zdaj odvisno kerim stajercem....jaz sem stajerc pa mam do mobi kroga celih 30km,do marofa pa blizi 100 :P

Objavljeno

kdaj pa?

ponavadi čez vikend :)

p.s.

pa pravi štajerci so MB :P (presss)

Objavljeno

ponavadi čez vikend :)

p.s.

pa pravi štajerci so MB :P (presss)

sej med tednom sem jaz tudi v mbju,...se rajsi ko doma :P

Objavljeno

Gazda je postal požrešen - po novem (od včeraj) zakup steze ob vikendu ni več mogoč, vsaj ne po 'normalni' ceni. :headbang: :headbang: :headbang:

koliko € pa je potem nova cena zakupa ???

Objavljeno

Če bi radi nekaj v Slo je pa že boljše da zakupimo Raceland v Krškem. Ni sicer najbolj primerna za motorje (če izključimo supermoto), ampak vsaj ni tako nevarna kot Mobikrog.. Z varnostjo se ni za igrat, sploh na pisti ne..

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!