motorist16 Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Ewo tukaj sem dobil ene slike z neta od yamah xt 125 sm ,imam enakega vendat malo predelan.. spodnje 2 slike so dušilci v motorju
Gixxer Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) pa pizda folk :headbang: :headbang: :headbang: slike lepi sem ! tema o tem motorju tudi ze obstaja, ce bi ljudje uporabljali ISKALNIK!!!!!!!! ne odpiraj kr tak novih tem, predno ne pogledas ce morda ze obstajajo! Drgac pa da te nebom samo napadal - dobrodosel na motosvetu Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil VaraderoDriver
AiC Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 pa pizda folk :headbang: :headbang: :headbang: slike lepi sem ! tema o tem motorju tudi ze obstaja, ce bi ljudje uporabljali ISKALNIK!!!!!!!! ne odpiraj kr tak novih tem, predno ne pogledas ce morda ze obstajajo! Drgac pa da te nebom samo napadal - dobrodosel na motosvetu Sej maš prav,sam upoštevaj de je nov na Motosvetu.Pomoje smo ga vsi kdaj na začetku zasral,tut jst sm ga.Na napakah se učimo. Moderatorji:Mi smo svoje povedali,sedaj ste na vrsti vi! :P
reesko Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 ma na vrsti so to da mu blokirajo račun za 1 mesc...pa si bo za ceu lajf zapomnu :angry: :angry:
C4V4L13R Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 :doze: kva maš pa predelanu? pa kok ti gre? :P
NejcZ Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Ne bit tok sovražno nastrojen no :P
Čamac Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Ne bit tok sovražno nastrojen no :P Saj nisem sovražno nastrojen. Jezijo me taki, ko odpirajo teme ne vzamejo pa si 5 min časa da bi si malo ogledali forum pa kak kaj poteka.
Gixxer Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Saj nisem sovražno nastrojen. Jezijo me taki, ko odpirajo teme ne vzamejo pa si 5 min časa da bi si malo ogledali forum pa kak kaj poteka. to je to :evilgrin:
Priporočene objave