Butnglavc Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 tut men je že neki mimo ušes pršlo... O:-) A fotrova petokraka :D :D :D
Guest zkuna Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) Ne me basat iz rok v usta ... Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil zkuna
primozh Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 No, kva je zdej to, noben al kva noče napisat, da je zasedla Tina u nemčiji na finalni dirki za Europsko žensko prvenstvo v Oscherschleben-u, v stock 600 klasi 2. mesto, v skupnem točkovanju pa je zaključila na odličnem 3. mestu!!! :naughty: :worship: :worship: čestitke! sam en majhen popravek, sicer se vse dogaja v Evropi, šteje se pa za Svetovno prvenstvo tko, da Tina........ :worship:
motodick Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 uuu simpatične šunkice :naughty:
billy Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Pa bla bi prva,če ne bi na prvi dirki padla! :worship:
primozh Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Pa bla bi prva,če ne bi na prvi dirki padla! :worship: zlo vrjetn ja sam qrc k je zmeri tist ČE nek zraven :wacko:
Jure007 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Če jest prou razumem: za žensko evropsko prvenstvo so le 3 dirke? :hmm:
minca Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 slikica od danes...z grobnika :whistle: bravo Tina :OK: :worship:
gapi Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Evo jst bom pa PRVI prek motosveta Tini čestital še za osvojeni naslov državne prvakinje :worship: :worship: Jst pa Tomaž sva se odločila, da za letos zaključimo in se pripravimo za naslednje leto z novim motorjem. Pol bo pa spet na nož :naughty: P.S. Tina ne pozabi, da pridemo še na tortice .)
bOnZy Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 jst bom pa tle čestitu pa grem pa še na tortice pa bom še tm čestitu :P :P Tina bravo ane! :worship: :worship:
dejan Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Tina Ena boljših fotk mi je nastala na grobniku, nanjo sem ujem tebe. Daj mi prosim samo kakšen namig, kako naj ti jo pošljem. LP Dejan
hrčo Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Tina Ena boljših fotk mi je nastala na grobniku, nanjo sem ujem tebe. Daj mi prosim samo kakšen namig, kako naj ti jo pošljem. LP Dejan In zakaj je ne objaviš tukaj :hmm:
peco Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Tina Ena boljših fotk mi je nastala na grobniku, nanjo sem ujem tebe. Daj mi prosim samo kakšen namig, kako naj ti jo pošljem. LP Dejan Imaš na PM....
Jure007 Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Da ne odpiram nove teme bom kr tle napisu ( se že v naprej opravičujem Tini in ostalim, če vam ne bo všeč, da pišem to tu) Urška Turnšek bo pa zgleda motorje zamenjala za Bob
L_O_J_Z_E Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Bravo Tina! :worship: Čuj,pa to je noro!Ata pa ni bil tak dobr... :blush:
Jure007 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Bravo Tina! :worship: Čuj,pa to je noro!Ata pa ni bil tak dobr... :blush: No, pa deli še z nami navdušenje... O čem se gre :? :hmm:
picka Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 No, pa deli še z nami navdušenje... O čem se gre :? :hmm: Ja Darko je bill bol turist kot dirkač je raje pritozbe pisal in jokal kot pa na pisti kaj naredil :hooray:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 slikica od danes...z grobnika :whistle: bravo Tina :OK: :worship: waaa kaj tista črna odzadaj je tina, če je to ona, potem je pa res sanjska ženskaaa( vrhunsko vozi motor, pa še fulll dobra bejbaaaa) :D
minca Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 waaa kaj tista črna odzadaj je tina, če je to ona, potem je pa res sanjska ženskaaa( vrhunsko vozi motor, pa še fulll dobra bejbaaaa) :D :grrr....razočarat te morem....tisto ni tina....tina je zadi v temno modri majici pa črno-belih hlačah :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 :grrr....razočarat te morem....tisto ni tina....tina je zadi v temno modri majici pa črno-belih hlačah :D ahh škoda :D jaz pa sn že mislo da bom dans žepni bilijard igral na najboljšo slovensko motoristko hihih
S1000RR Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 waaa kaj tista črna odzadaj je tina, če je to ona, potem je pa res sanjska ženskaaa( vrhunsko vozi motor, pa še fulll dobra bejbaaaa) :D hahaha.. ne ne mal pomote.. Naša Tina je pa na fotki v modri mikici :whistle:
minca Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ahh škoda :D jaz pa sn že mislo da bom dans žepni bilijard igral na najboljšo slovensko motoristko hihih :lol1: :lol1: zdejpalohkrokomet :naughty: :naughty:
S1000RR Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Mislm na račun naše Tine take hece ccccccc :angry:
minca Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Mislm na račun naše Tine take hece ccccccc :angry: mal se je pa treba pohecat ;) .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se