billy Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 In kakšen je ta rezultat,da se bomo še mi veselil? :krneki:
primozh Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) evo nekaj utrinkov sam mi ga je aparat nekej sral matr mu :headbang: 1. pred štartom 2. na podiumu 3. mesto :worship: 3. tehnični pregled motocikla po dirki Popravljeno April 15, 2008. Popravil primozh
primozh Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 še par slikc pa filmčk ki je nažalost posnet le z fotoaparatom :) 1. Darko poleg obvladanja vsega kar se tiče motociklizma obvala tudi kuhanje :worship: 2. Tina v akciji na kvalifikacijah
tangoracing Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Gooooooooooooooooooo Tiiiiiiiiiiiiiina :worship: :worship: :worship:
Jure007 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Mene pa zanima, če obstajajo kje kakšni rezultati? Pa kolk bejbik sploh nastopa na tem prvenstvu. PS: Četitke pa Tini afkors!
Gorgh Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Bravo Tina! Čestitke! Za rezultate pa tud mene zanima, kje se da to kej vidt...
L_O_J_Z_E Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Bravo Tina! Čestitke! Za rezultate pa tud mene zanima, kje se da to kej vidt... Rezultate dobite na WWW.HITRE TORTICE.COM :lol1:
fp4492 Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 Rezultate dobite na WWW.HITRE TORTICE.COM :lol1: :closedeyes: Namesto, da se tule delaš norca iz človeka, ki veliko trenira in se močno trudi, ter na koncu celo doseže vrhunski rezultat, rajši svojo energijo usmeri kam drugam. Če pa te vseeno kam tišči, pa predlagam, da se userješ v WC, ne pa na forum. moderatorjem se opravičujem za :topic: , po moje lahko mirne duše pobrišete oba posta.
Jure007 Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 Še vedno pa nihče ne da nobenega linka ali kaj, kjer bi se dalo pogledati malo rezultate....
salsa Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 (popravljeno) Tukile, pod ''results'' so, pa road racing, pol pa sam klaso izbereš. Results Nekam mal je letos tekmovalcev, je Evropski cup zdej in ni več interesa..... Popravljeno April 19, 2008. Popravil salsa
ZOX Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 http://www.motocicliste.net/ewcup/eng/misano2008.asp ..da nism zastonj iskal...
L_O_J_Z_E Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 :closedeyes: Namesto, da se tule delaš norca iz človeka, ki veliko trenira in se močno trudi, ter na koncu celo doseže vrhunski rezultat, rajši svojo energijo usmeri kam drugam. Če pa te vseeno kam tišči, pa predlagam, da se userješ v WC, ne pa na forum. moderatorjem se opravičujem za :topic: , po moje lahko mirne duše pobrišete oba posta. :kva2:
primozh Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Mene pa zanima, če obstajajo kje kakšni rezultati? Pa kolk bejbik sploh nastopa na tem prvenstvu. PS: Četitke pa Tini afkors! evo tukaj :) http://www.motocicliste.net/ewcup/default.asp
primozh Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 evo tukaj :) http://www.motocicliste.net/ewcup/default.asp sem šele zdej vidu da že maš :)
primozh Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 (popravljeno) Rezultate dobite na WWW.HITRE TORTICE.COM :lol1: dejte moderatorji tole zbrisat no, da vsaj ena samcata tema ostane dokaj čista. Ti lojze če si zakompleksan k punca hitrej pelje od tebe, pa prodaj motor če ga sploh maš. lp Popravljeno April 21, 2008. Popravil primozh
Roman Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Dan po Slovenskem dnevu na Grobniku je dobila Tina možnost peljati dirkaško pripravljen Ducati 1098 od ene italjanske ekipe :worship: , morda pa se bo iz tega izcimilo tudi kaj več :whistle:
moto_freak Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Glede na to kako je peljala v petek, bi se skoraj moralo... :worship:
salsa Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) In kako je šlo Tini z Ducejem?? Katera ekipa je pa to bila? Mogoče bivši delodajalec Nine Prinz? Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil salsa
Roman Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 In kako je šlo Tini z Ducejem?? Katera ekipa je pa to bila? Mogoče bivši delodajalec Nine Prinz? Na stezo je šla 3x po nekaj krogov. Žal je bila steza ves čas polna (zelo veliko čistih turistov), tako da ni odpeljala niti enega prostega kroga, najhitrejši je bil 1:39, ob tem da je odsek od luknje do ciljne ravnine odpeljala tudi sekundo hitreje, ko je imela prosto progo. Presenetljivo ni imela nobenih problemov z brutalnim navorom Ducatija, samo žulji na rokah so se ji še nekoliko povečali. Zaradi jezikovnih ovir :blush: je bilo bolj malo debat, so bili pa prvič na Grobniku, povedali so, da Tino spremljajo že dlje časa, da so do Grobnika prevozili približno 1000 km, šef se pa piše Salame (vsaj približno tko).
fastgirl Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Na stezo je šla 3x po nekaj krogov. Žal je bila steza ves čas polna (zelo veliko čistih turistov), tako da ni odpeljala niti enega prostega kroga, najhitrejši je bil 1:39, ob tem da je odsek od luknje do ciljne ravnine odpeljala tudi sekundo hitreje, ko je imela prosto progo. Presenetljivo ni imela nobenih problemov z brutalnim navorom Ducatija, samo žulji na rokah so se ji še nekoliko povečali.Zaradi jezikovnih ovir :blush: je bilo bolj malo debat, so bili pa prvič na Grobniku, povedali so, da Tino spremljajo že dlje časa, da so do Grobnika prevozili približno 1000 km, šef se pa piše Salame (vsaj približno tko). držim pesti za Tino :worship: :worship: :worship: :worship:
minca Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 (popravljeno) Tina je danes na Grobniku zasedla odlično 6.mesto med 22 dirkači :whistle: :whistle: Bravo Tina :OK: :hooray: najboljši čas pa je :1:35:428 :OK: Popravljeno Maj 11, 2008. Popravil minca
Noise Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Tinina izjava iz Grobnika... pa tudi nekaj drugih vtisov, izjav obiskovalcev, prirediteljev, itd... v Tednoskopu!!! --> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4105
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se