moto_freak Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Je možno kje v Sloveniji kupiti omenjeno revijo? Lp, Andrej
moto_freak Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Za borih 250€ letno :lol1:
moto_freak Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ja kar :) Škoda da se ne da naročit posameznega izvoda niti PDF obliki. Misliš, da če bi nas več pisalo kakemu dobavitelju tovrstnih revij v Sloveniji, da bi se kaj spremenilo? Glede na to, da prodajajo v trafikah razne auto-tuning revije, ki jih po mojem mnenju kupuje le malokdo... LP
Pervy Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ja kar :) Škoda da se ne da naročit posameznega izvoda niti PDF obliki. Misliš, da če bi nas več pisalo kakemu dobavitelju tovrstnih revij v Sloveniji, da bi se kaj spremenilo? Glede na to, da prodajajo v trafikah razne auto-tuning revije, ki jih po mojem mnenju kupuje le malokdo... LP in kaj naj napišemo? mi vam pišemo ker bi radi kupovali to revijo, opremite vse kioske z njo da bomo lahko tu in tam kupili kak izvod :grim ma naroči si jo, te pride ceneje kot če bi jo kupoval v trafiki.
moto_freak Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Tistih brezveznih prodajo manj kot bi te, pa jih imajo vseeno v nekaterih kioskih :D
SiR Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 wow, kul - moram postat uvoznik ... vem, da bom na hitro obogatel :P
moto_freak Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 wow, kul - moram postat uvoznik ... vem, da bom na hitro obogatel :P Zdaj si mi pa ukradel poslovno idejo :devil:
jest Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 wow, kul - moram postat uvoznik ... vem, da bom na hitro obogatel :P Da.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se