royal Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Zanima me če ima kdo podatke o količini CO2/g na km ki ga izločajo motocikli ....ni pomembna znamka, samo kak primer.......to pa zato ker se pripravlja nov zakon o max. količini CO2 v izpuhu, za avtomobile bo 120g/na km za motocikle pa ??? vse kar bo presegalo te vrednosti bo posebni okolski davek- .)
Miha Z. Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Zanima me če ima kdo podatke o količini CO2/g na km ki ga izločajo motocikli ....ni pomembna znamka, samo kak primer.......to pa zato ker se pripravlja nov zakon o max. količini CO2 v izpuhu, za avtomobile bo 120g/na km za motocikle pa ??? vse kar bo presegalo te vrednosti bo posebni okolski davek- .) nimam nč, sem pa nekje zasledil da motocikel pri pospesevanju nekajkrat bolj onesnažuje okolje kot avto. Lp
simonsi Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Mah, za novejše motorje ni pene.
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 V nekaterih večjih mestih v Italiji so že prepovedali vožnjo v center za vozila, ki ne dosegajo Euro standarda. Tako, da se slabo piše starim motorjem in avtom. Razen seveda, če se ga predela. Se pa taka predelava po navadi ne izplača ker preveč stane. Alternativa je seveda tudi plin. :)
zverac Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 V nekaterih večjih mestih v Italiji so že prepovedali vožnjo v center za vozila, ki ne dosegajo Euro standarda. Tako, da se slabo piše starim motorjem in avtom. Razen seveda, če se ga predela. Se pa taka predelava po navadi ne izplača ker preveč stane. Alternativa je seveda tudi plin. :) :OK: :grim To bo to :OK: :lol1: Se te kar predstavljam, kako se voziš po Ljubljani, na zadnjem zicu pa namesto ljubice ta rumena jeklenka plina :kva2: :whistle: Pa brez zamere :naughty: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se