Skoči na vsebino

Mirna Peč 2007 - Blagoslov

Priporočene objave

Objavljeno

:OK: Za prvo žegnanje je bilo odlično :OK:

počakaj do konca sezone in šele potem hvali :devil: :lol1:

me nevem, meni je to isto kot če obesim CD, garfielda ali križ na vzvratni špegl v avtu v upanju da me radar ne bo dobil ali višja sila branila ostale nesnage na cesti :rolleyes:

nekako pa tudi ne morem da nebi delil horjotovega mnenja :whistle:

Objavljeno

no eni smo taki, da pač imamo radi polno ljudi in gužvo :P

sicer me B.K. (nimam zastojn tiste bandjere za avatar :fredy: ) za cerkve, pa blagoslove pa patre itd...užival sem u vožnji in družba je bla :OK: pa še ene par ljudi sem srečal k se nismo vidli že en lep cajt, da niti ne omenjam, da se je teden začel s torkom :kva2: . kri pa tud dam...vsake tolko. pa motorček furam že od januarja... :whistle:

sicer pa HHV...moto zbori tako in tako postanejo prej al slej "fešta nacionale"...sej drgač se itak nč ne dogaja v nekaterih krajih, pa tudi samo od motoristov ni nekega dobička :rolleyes: . pa kaj, boš samo motoriste gledal in se o avspuhih pogovarjal??? pa ja je lepo kako lokalno deklico pogledat...magari ji še svoj šotor od znoter pokazat :whistle: ne moreš izločit okolice pr takih zadevah. za čiste moto dogodke so razne vožnje, šole varne vožnje itd...

mentaliteta ljudi? se zabavat kjerkoli se da, preden spet udariš uro in se greš prostitutko...torej se jebeš in pustiš jebat cel mesec za denar... :whistle:

Objavljeno

mentaliteta ljudi? se zabavat kjerkoli se da, preden spet udariš uro in se greš prostitutko...torej se jebeš in pustiš jebat cel mesec za denar... :whistle:

:OK: mater to si pa dobr povedu :yea1: :yea1:

Objavljeno

:OK: Za prvo žegnanje je bilo odlično :OK:

ti tud jest sm ga tri leta nazaj blagoslovil pa sem se na konc sezone direkt v zid zabil (in to res fajn) :headbang:

no sej je PERVY že napisal....počakaj do konca sezone in šele potem hvali :devil: :devil:

:whistle:

Objavljeno

Sej dvomim da je Falcon mislil da se mu zarad žegna ne bo nč zgodilo.

Gre le za to, da kdor je želel, se je lahko imel fajn. Večina folka se sedaj udeležuje žegnanja zaradi "tradicije" ker jih veliko pride, imaš za videt na kupu največ motorjev in motoristov v sloveniji, srečaš folk k ga že dolgo nisi....

Js sem se imel za dan žegnanja fenomenalno in ne bom čakal do konca sezone, da bi hvalil ta dan. ;)

Objavljeno

Si gledal policijski avto... :lol1:

:grrr

Objavljeno

:grrr

Pol pa mojo ritko... :kva2:

Objavljeno

:blink: :slap: :nono:

:lol1:

Objavljeno

si predstavljate, da bi kdo napisal

"Taka žegnanja name kot motorista mečejo slabo luč" :D

Objavljeno

ti tud jest sm ga tri leta nazaj blagoslovil pa sem se na konc sezone direkt v zid zabil (in to res fajn) :headbang:

no sej je PERVY že napisal....počakaj do konca sezone in šele potem hvali :devil: :devil:

:whistle:

Ja bratec... hotu sm rečt da sm se meu super na žegnanju in to še s tvojo družbo :lol1: Drugače pa sploh ne verjamem da bom pa zaradi žegnanja meu manj nesreč, ne bi se pa branu da bi meu varuha nad sabo :closedeyes:

Objavljeno

... ne bi se pa branu da bi meu varuha nad sabo :closedeyes:

Never Drive Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! To je nekaj malega garancije, ne pa pir in klobasa na žegnanju!

Objavljeno

Ja bratec... hotu sm rečt da sm se meu super na žegnanju in to še s tvojo družbo

potem se pa najglobje opravičujem.....z tem... :beer2: :beer2:

Objavljeno

potem se pa najglobje opravičujem.....z tem... :beer2: :beer2:

Je že uredu... :OK: SAMO JEST SM GA LETOS NE BOM PIU :P Samo Stil in voda... dosti je alkohola... :P :P :P

Objavljeno

Je že uredu... :OK: SAMO JEST SM GA LETOS NE BOM PIU :P Samo Stil in voda... dosti je alkohola... :P :P :P

Stil in voda?????

Objavljeno

Stil in voda?????

jep tud men ni vse jasno.......boš mogla sineta mal v roke prjet :devil:

Objavljeno

:OK: Blo je ful Qul :OK: Motorjev več kt preveč !!!!! :OK: Pa še legenda Lojze Slak je bil tm :OK:

Stil in voda?????

HeHe sam je res najbolš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Objavljeno

Samo Stil in voda...

Sej lohk tolminca rukaš :grim

Objavljeno (popravljeno)

ja ja nč se čudit... Stil in voda je zakon :OK: Ne pa tist alkohol ko začneš ponoči neumnosti delat... :kva2: :kva2:

Bratec ti pa da mi ne boš na kakšnem zboru vsiljeval kakšnega alkota, ker te tožim posilstva :kva2: :kva2: :naughty: :naughty:

Popravljeno . Popravil Falcon_46
Objavljeno

ja ja nč se čudit... Stil in voda je zakon :OK: Ne pa tist alkohol ko začneš ponoči neumnosti delat... :kva2: :kva2:

Bratec ti pa da mi ne boš na kakšnem zboru vsiljeval kakšnega alkota, ker te tožim posilstva :kva2: :kva2: :naughty: :naughty:

jaz pa fantu čist verjamem :lol1: :lol1: Zvečer STILno pitje zjutraj pa VODO. :eek: :eek: :eek: pa take oke

Objavljeno

uf ritka... neumnosti ponoči ja... ti sam ponoči, to ti skor ne verjamem :P

Objavljeno

evo...dobu filmček iz poti v mirno peč...sicer sm mislu, da bo kj bolš posnet, ampak kar je je...stvar pa je v tem, da ga ne morem nikjer objavit, ker je prevelik :(

k tukej se da objavljat videe? velikost je 156mb

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!