D.J. Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 jaz bom malo poprosil kolega, ki v motomediji dela, to je njemu papir za "rt brisat" samo ga že dolgo nisem poklical, pa bo malo čudno zgledalo :lol: :lol: , bom počaku na motokat. 03 pa še za zraven kak grand prix... pöbäsü
manjak Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 jaz bom malo poprosil kolega, ki v motomediji dela, to je njemu papir za "rt brisat" samo ga že dolgo nisem poklical, pa bo malo čudno zgledalo :lol: :lol: , bom počaku na motokat. 03 pa še za zraven kak grand prix... pöbäsü Srečko :lol:
Nagaya Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 jaz bom malo poprosil kolega, ki v motomediji dela, to je njemu papir za "rt brisat" hehehehehehhehe :twisted: :twisted: joke??
SiR Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 jaz bom malo poprosil kolega, ki v motomediji dela, to je njemu papir za "rt brisat" samo ga že dolgo nisem poklical, pa bo malo čudno zgledalo :lol: :lol: , bom počaku na motokat. 03 pa še za zraven kak grand prix... pöbäsü 1) Motomedie ni več. 2) Namesto Motomedie je sedaj Burda. 3) So sorazmerno do pretežno zelo izjemno škrti na tiskovinah, sploh tujih, ki jih morajo "plačati". 4) Grand prix je šel pred nekaj meseci (skoraj pol leta) cugrunt :twisted: 5) V minulih dneh so se preselili v nove prostore v centru mesta (zraven hotela Lev), zato imajo verjetno tudi nove telefonske - razen, če tega kolega kličeš na mobilni telefon :D) Če bo šel cugrunt še Avtomagazin, bodo uredniki pozirali v Burdinih revijah za štrikanje :wink: JOKE (Avtomagazin se kar dobro prodaja)
D.J. Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 nč od tega nisem vedu :lol: :lol: :lol: so bli pa moji nameni čisto resni :oops:
manjak Objavljeno December 21, 2002 Opozori Objavljeno December 21, 2002 dans sem dobu MOTORRAD, sicer Biker's ampak jebi ga :D 8)
Ales Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 Dans sem dobil Motorrad katalog, pa mi je že na prvi pogled všeč. V trafiki sem prelistal tudi Bikers motorrad katalog, pa se mi je zdel tud zlo dober. 8)
andrej Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 V Leclercu imajo oba. V Maximarketu tudi. Andrej
Ales Objavljeno December 24, 2002 Opozori Objavljeno December 24, 2002 V Leclercu imajo oba. V Maximarketu tudi. Andrej V Intersparu tudi. :wink:
SiR Objavljeno December 26, 2002 Opozori Objavljeno December 26, 2002 a boste zdej tle vse ljubjansketrafike nšteli al kaj? :wink: :wink: a kdo kaj ve kako majo hrvati uštimano tole s katlaogom?
manjak Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 a boste zdej tle vse ljubjansketrafike nšteli al kaj? :wink: :wink: Dejmo naštet use u sloveniji :twisted: :D
johan Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 a boste zdej tle vse ljubjansketrafike nšteli al kaj? :wink: :wink: Dejmo naštet use u sloveniji :twisted: :D Saj ne upate!!!!
manjak Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 a boste zdej tle vse ljubjansketrafike nšteli al kaj? :wink: :wink: Dejmo naštet use u sloveniji :twisted: :D Saj ne upate!!!! Pomoje ne znamo :oops: :lol: Al pa kaj veš :wink:
Mačica Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 A pol sm jst med ta zadnjimi, ko sm si šele danes kupila motrradov katalog za letos?
Desmo Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Sem šel danes kupit špecerijo k najboljšemu sosedu in na polici zagledal Avto magazinov Moto Katalog 2003. Ker sem že lansko leto obljubil sem ga moral kar kupit. Prvi vtis kar v redu. 8) :) Z naslovnice: -fitnes za motoriste -test dežnih kombinezonov -ideje za izlet -primerna oblačila -nagradna anketa -zaporedje ovinkov: bodite hitri -730 motociklov -ocene 34 rabljenih motociklov
manjak Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Sem ga tut jst dans porajtu ko sem šou tankat. Ampak k se mi je mudil ga nisem vzel. Jutr pa ziher :lol:
CAPIROMZY Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Ga že mam, kr vredu. Kr je pa najbl važn za Gorenjce, samo 1400sit, pa kr precej strani. Lahko bi bilo malo več motociklov. Lih moji manjkajo :cry:
SiR Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 -730 motociklov Jih je res tolk? :shock: A jih nima Motorrad samo ene 390 :arrow: zakaj Gustinčič še ni urednik Motorrada :) :) :)
Desmo Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 ..zakaj Gustinčič še ni urednik Motorrada :) :) :) :arrow: Verjetno mu Črnologar preveliko konkurenco dela. :P :lol: :twisted:
cyc Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 Tudi jaz kupil danes ... sem si rekel, da bi bilo po dolgem casu fajn prebrati, kako se potaplja v ovinkih in plava po stezi :D Seveda me tudi zanima, koliko tisoc litrov goriva pokuri monster ... No ja, v prvih 15min sem pri ducatijevih straneh videl, kako zgleda Ducati Sport (nuda/carenata). Zgleda namrec na moc podobno monstru, nekje med 750 in 1000 :twisted: Ce ne bi pisalo da gre za Ducati Sport ... bi prisegel da je monster! :twisted: Zdaj zvecer sem spet malo listal, rabljeni motorji, ok ... Yamaha YZF 600R thundercat Vsestranski motocikel za vsakodnevno uporabo odlikujejo zmogljive zavore, nezahteven motor ter udoben polozaj za voznika in sopotnika. Thundercat 600 je pohlevna mucka. Naslednica tega motocikla je FZS 600 Fazer Spodaj so oznaceni letniki ... od 1997 do 1999, 2000 in 2001 kot da ne obstaja, krizec. Umm ... ampak OK :arrow: YZF 600R se vedno prodajajo, je tudi v ceniku na koncu kataloga. In fazer obstaja menda ze pet let, torej pred 1999. In je naslednik tega? S tem da je to malo mocnejsi motor in ima predvsem poln oklep ... slika stima, ne gre samo za zamenjavo imena, ne vem pa, kdo je pisal, da je fazer naslednik :shock: :shock: :? Ob tem je dejstvo, da je v katalogu 2003 slika fazerja 2002 (barva je extreme yellow) takorekoc iskanje dlake v jajcu :D Konec koncev se je nekaj podobnega zgodilo tudi Motorradu (test spezial) ko pravijo, da je FZS 600 na voljo v "blau, gelb, silber" :wink:
SiR Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Našu na polici pumpe Burdin Moto katalog. Fazerka 600 je res lanska rumena notri. :) Tudi besedila o motociklih so v glavnem tastara... Pa Honda Pan European pogrešam slikco... Pa BMW R850R je tud tastar notri (zraven pa piše NOVO :) )... Sicer pa je zanimiv razdelk "rabljeni motocikli"... Škoda, da ni več uporabnih tekstov notri. Pa tiste velike slike bi lahko bile na zloženkah, da jo iztrgaš in na steno nabiješ :D
Mačica Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Dve stvari, ki sta meni najbl pičili v oči: med rabljenimi motocikli pišelo o Hondi transalp 600, zraven je pa slikica od ta nove. Pa med letniki so tut take do letnika 2002, vendar nikjer podatka o tem, da gre za dva različna motorja (todi z različnimi oznakami btw.) Druga stvar pa me je še bolj pogrela. Tipo namreč piše nekaj v tem stilu: če mislite kupovat motor za resnejšo uporabo pozabite na take, ki so starejši od 5 let oz. imajo več kot 30.000 km. Haloooooooooooooo??? A se motorji delajo zato, da stojijo v dnevni sobi, zato ker je avtor nekje pobral podatek, da povprečni voznik naredi na leto 5000 km??? GRRRRRRRRrr
manjak Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Druga stvar pa me je še bolj pogrela. Tipo namreč piše nekaj v tem stilu: če mislite kupovat motor za resnejšo uporabo pozabite na take, ki so starejši od 5 let oz. imajo več kot 30.000 km. Haloooooooooooooo??? A se motorji delajo zato, da stojijo v dnevni sobi, zato ker je avtor nekje pobral podatek, da povprečni voznik naredi na leto 5000 km??? GRRRRRRRRrr To pa res. Sem tut jst to vidu not in me zanima po kakih merilih so to delal. K pomoje nardi en normalen motorist ene 10 000 km na let. Pa to splih ni taka cifra. Itak greš na eno furo po recimo Sloveniji, pa se vrneš z 1000 nanov narjenimi kilometri :?
enduraš Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 jz mislm ,da je 5000 čist ta pravo POVPREČJE! Dost je tud takih k nardi 500km na sezono. Jaz jih naredim okol 10k ... konc koncev mam samo 125ccm mašinco za po hosti orat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se