motorist Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 ...če si prebral moj prvi prispevek glede tega kataloga... Nisem prebral - bom pa zdele :)
motorist Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Sem prebral... in ok se strinjam s tabo; sam neki ne zastopim: a Motopuls je kr "naša" revija, pol bi lahka naštel še razne nemške in italjanske zram :hmm:
Damian Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Sem prebral... in ok se strinjam s tabo; sam neki ne zastopim: a Motopuls je kr "naša" revija, pol bi lahka naštel še razne nemške in italjanske zram :hmm: No, ni naš. vendar ga imam glede na mojo starost in glede na to, da sem svojih 30 let živel še v stari državi, nekako bolj za svojega, kot nemške in italijanske. Tudi jezik mi je bližji... LP D B)
motorist Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 No to je pa tut res ... :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 motopuls NI nas...ker ga izdajao v drugi drzavi, ker imajo hrvaske novinarje, ker se ti ubadajo s hrvaskimi trgovci in ker racunovodstvo vodijo v kunah... drug trg druga drzava drugacna naklada in ciljna publika
superblackbird Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 motopuls NI nas... Čeprav ni naš, sem ga js vzel kar za svojega.
ceco Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 motopuls NI nas...ker se ti ubadajo s hrvaskimi trgovci ... Ne ga srat. Saj je pol slovenskih (štajerskih) trgovcev z motorji noter. In poleg tega se ukvarjajo z motorji in pripadajočo opremo - na profesionalen (na nivoju) način. In zato ga kupujem in kupljeni izvod je MOJ. Vaš pa kakor hočete.
corser Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 Sej ne morem verjet: debata o tem ali je motoplus naš ali ne. Pa ta motosvet je šel u ..... Pa lep snežen dan vsem.
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 ok kdaj bomo pa motorista pa motorrad primerjali..sej svabi so nam prakticno bratranci...štajerci itak znajo nemsko ko hodijo v gadz po cunje...motorrad je prakticno nas :hmm:
Ice Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 mislim, da ne snezi samo zunaj - tudi v marsikateri glavi trenutno; sodec po pisanju danes.
Thundercat Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 a lahko kdo napiše ceno Moto Pulsa(kataloga) pa kje bi se ga dalo dobit.....v kioskih za Bežigradom ga ni...v merkatorju tud ne..... :hmm:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 Praviš, da ni vseh motorjev. Se strinjam, ampak doseci sploh, da se uvozniki pripravljeni te poslusat kaj se bo delalo je veliko delo! Kaj sele, da ti bi dali kaksne materiale tole je "pritozba" enega izmed "vpletenih" v enega od starih motokatalogov... .....fair enough
corser Objavljeno Februar 24, 2004 Opozori Objavljeno Februar 24, 2004 Predvidevam, da imamo Slovenci in Slovenke največ različnih moto katalogov na prebivalca na tem svetu. Super. <_< Pa naj že nekdo kaj resnega napiše. Srat hodim itak s prospekti motorjev, ki so mi všeč in ne s katalogi....
Saint Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 Sem danes v 3M Moto puls bral, pa sploh ni tko slaba revija, samo kaj ko je imela klasični članek, kot že 100000000 drugih revij (ja uganili ste, novi 1000 cestaki), drugač pa ok stvar, samo mal preveč reklam in hrvaških lokalnih stvari. Ne bi kupil, bi pa prebral, če bi jo na mizi našel. lp Rudi
banini Objavljeno Februar 27, 2004 Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 a lahko kdo napiše ceno Moto Pulsa(kataloga) pa kje bi se ga dalo dobit.....v kioskih za Bežigradom ga ni...v merkatorju tud ne..... :hmm: :unsure: Moto puls katalog stane 1200 sit :OK: :hmm: Kupi pa ga v trafiki na Ravnah na Kor. :lol1:
Hornet Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Cena motopuls kataloga motociklov za leto 2008 je 5,30 evra. Sem imel srečo in dobil zadnjega v enem kiosku v NM.
miran10 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 :unsure: Moto puls katalog stane 1200 sit :OK: :hmm: Kupi pa ga v trafiki na Ravnah na Kor. :lol1: Vem, da nisem v ptavi temi pa vseeno zakaj jaz teh slik ne morem videti? Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se