Senna Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Da vidim koliko znanja vam je ostalo od izpita cpp.Jest sem pogrnu,16 točk,sam sem kr na hitro odgovarjal. http://www.mojnet-si.net/Igre/CPP%20test%20B06.swf
LORD&LADY Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Da vidim koliko znanja vam je ostalo od izpita cpp.Jest sem pogrnu,16 točk,sam sem kr na hitro odgovarjal. http://www.mojnet-si.net/Igre/CPP%20test%20B06.swf Takoj rešil test in pogrnil - 13 pik. Razdalje znakov so me pokopale. Zelo dobra stran. :OK:
imlakar Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Rešil in padel. 12 kazenskih :BUA:
andi1 Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 No ja, vsaj padel nisem. Kar je čudež glede na to, kdaj sem naredil izpit (1975). Pa še nič nisem goljufal.
Miha Z. Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 hehehe 27 pik......pogrnu na veliko..... lp
Frips Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 4 kazenske.... :D Je pa res, da lani "ponavljal" izpit z bolšo polovico, ki ga je prvič delala. Neki mi je še v glavi ostal :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 (popravljeno) Kr kul :OK: (glede na to da mam sam A izpit :) ) Popravljeno Februar 8, 2007. Popravil _Fingi_
snoopy Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 (popravljeno) [attachmentid=91454]kar v redu...samo nisem vedel koliko časa bom voznik začetnik(no...kolk časa sm bil :D),pa če neki je blo...ne vem več :doze: PS:...bemu boga...kako mi je to ratal??? untitled.bmp Popravljeno Februar 8, 2007. Popravil snoopy
adil Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 (popravljeno) 1 napačn odgovor. :BUA: Sm avgusta moral vse še enkrat ponovit, ko sm delu cpp za A kategorijo. :D Popravljeno Februar 8, 2007. Popravil adil
tom Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 samo tisto vprašanje o vozniku začetniku je malo zastarelo. to, da si voznik začetnik je prej veljalo za dve leti, po novem pa si tri leta voznik začetnik. v testu pa kot pravilen odgovor še vedno velja dve leti.
METAL4EVER Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 hehehe 27 pik......pogrnu na veliko..... lp Greva se skupaj še enkrat prijavit 28 k.pik. Je pa res da sem skurjen,pa možgančki ne delajo dobr,logika pa še manj. :kva2:
JeRn3j Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 in pol sm jst še zmeri voznik začetnik :angry: :angry: :angry: [attachmentid=91460]
tom Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 in pol sm jst še zmeri voznik začetnik :angry: :angry: :angry: [attachmentid=91460] hm ne vem. vem samo to, da tistim ki so vozniški izpit naredili od leta 2005 dalje pod opombami piše voznik začetnik in morejo čez tri leta, oz. ko dopolnijo 21 let it po novo vozniško dovoljenje. to govorim za B kategorijo, kako pa je za A pa ne vem.
Vanga Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 2 napačna odgovora 6 kazenskih točk :? :hmm: :whistle: :xx:
JeRn3j Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 hm ne vem. vem samo to, da tistim ki so vozniški izpit naredili od leta 2005 dalje pod opombami piše voznik začetnik in morejo čez tri leta, oz. ko dopolnijo 21 let it po novo vozniško dovoljenje. to govorim za B kategorijo, kako pa je za A pa ne vem. Pri A2 kategoriji nisi več voznik začetnik... torej po 2 letih odkar imaš A1... Za B ga pa še nimam sam sm ga začeu delat... (nism še niti 18)... pa si voznik začetnik do 21 leta če se ne motm ... torej 3 leta... sam mi je Grčar reku, da kao ker ma on A2 pa zdej k je naredu še B kat. da ni več voznik začetnik ne za A ne za B kat. pa da ima 0.25 alkohola lohk za avto (da nima 0.0)... zdej pa ne vem a je to res, al nabija, al so se pa zmotl :hmm:
GrCaR Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 hm ne vem. vem samo to, da tistim ki so vozniški izpit naredili od leta 2005 dalje pod opombami piše voznik začetnik in morejo čez tri leta, oz. ko dopolnijo 21 let it po novo vozniško dovoljenje. to govorim za B kategorijo, kako pa je za A pa ne vem. Pri A2 kategoriji nisi več voznik začetnik... torej po 2 letih odkar imaš A1... Za B ga pa še nimam sam sm ga začeu delat... (nism še niti 18)... pa si voznik začetnik do 21 leta če se ne motm ... torej 3 leta... sam mi je Grčar reku, da kao ker ma on A2 pa zdej k je naredu še B kat. da ni več voznik začetnik ne za A ne za B kat. pa da ima 0.25 alkohola lohk za avto (da nima 0.0)... zdej pa ne vem a je to res, al nabija, al so se pa zmotl :hmm: To so men na upravni enoti rekl pa tut inštruktor... Ker mi tut pod opombami nič ne piše, na zavorovalnici so pa rekl, da ni treba avta zavarovat za mladega voznika. :)
Ice Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 samo tisto vprašanje o vozniku začetniku je malo zastarelo. to, da si voznik začetnik je prej veljalo za dve leti, po novem pa si tri leta voznik začetnik. v testu pa kot pravilen odgovor še vedno velja dve leti. zdaj vsaj vem, kje sem kiksnil. B)
Čamac Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Tudi jaz naredil brez napake :P Ampak vsa te teorija ti v realnem nič ne pomaga... Na motorju šteje le predvidevanje in izkušnje. CPP-ja se tako nihče ne drži.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se