mk3 Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Prišla je ideja, narediti klub motoristov v kašariji (občina Žirovnica) in zadeva je stekla. Zaenkrat neuradni in še povsem zelen klub z imenom KAŠARKI TROTI je rojen. :OK: Več o klubu bo kmalu znano in napisano na strani www.tenispub.si O otvoritvi kluba in sezone ter ostalih dogodkih bomo poročali na prej napisani spletni strani, na oglasni tabli v tenispubu na Selu pri Žirovnici, ter če bo sreča mila tudi v tej temi. V naprej hvala za pozdrave!!! Živeli KAŠARSKI TROTI
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Nej ugibam. pet prijateljev, ki imate motorje in se dobivate na pijaci v tenis pubu?
METAL4EVER Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Bog vam dej dobr pa da bote za pir dal. :OK:
no_name Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Nej ugibam. pet prijateljev, ki imate motorje in se dobivate na pijaci v tenis pubu? Z 5-imi si bil kar optimističen :P
KeC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Nej ugibam. pet prijateljev, ki imate motorje in se dobivate na pijaci v tenis pubu? Kej narobe s tem? :blush:
vapotek Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kej narobe s tem? :blush: Seveda, kdo se pa še dandanes dobiva na tenis klubih. :slap: Zdaj je v modi bolj golf. :P
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kej narobe s tem? :blush: A sem rekel, da je kaj narobe?
point Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kateri po vrsti? 236. v Sloveniji?? Po mojem jih je že nemogoče prešteti.
KeC Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 A sem rekel, da je kaj narobe? Nope nisi :grrr Sej tudi jaz nisem trdil da si, sem samo vprašal :grim :blink: :D
Zdrawc Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 sam ime je pa posrečeno :lol: se sliši kot..............................mokarske bube :ninja:
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Kateri po vrsti? 236. v Sloveniji?? Po mojem jih je že nemogoče prešteti. Njah... po moje jih je vec
Pervy Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Njah... po moje jih je vec če je pa tako cool met svoj klub pa še lokalni gostilničar ti da za rundo če imate pri njemu uradne prostore. meni pa je to simpatično, od tega živi scena. ljudje se ne peljejo sami na obisk enemu klubu, če pa je 5 prijateljev klub in gre na obisku sosednjemu klubu petih prijateljev pa že nastane dogovor o medsebojnem sodelovanju in se potem obiskujejo in tako lahko ima tudi najbolj zakoten zbor zagotovljeno udeležbo parih klubov. itak da motoristi ki niso v klubih manj obiskujejo razne moto prireditve medtem ko je med klubi že zapoved da moraš obiskat vsako pasjo procesijo če ima predznak "moto". če bi bili trije klubi, bi bili samo trije zbori na leto, kaj pa vse ostale vikende????? ob tem tudi zveza deluje bolj resno če ima 300 članov-klubov. kdo pa bo na nacionalnem nivoju (recimo država) resno jemal zvezo 3 klubov??? itak pa ima 5 prijateljev ponavadi tudi punce ali žene in tako ima klub že 10 članov, če pa ima še kdo otroke jih je že več, ko pa imajo še otroci partnerje in otroke pa je to že zavidljivo število :xx:
motoristek Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 sam ime je pa posrečeno :lol: se sliši kot..............................mokarske bube :ninja: Jaz sem prečital Klošarski TROTI... :lol1:
play Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Prišla je ideja, narediti klub motoristov v kašariji (občina Žirovnica) in zadeva je stekla. Zaenkrat neuradni in še povsem zelen klub z imenom KAŠARKI TROTI je rojen. :OK: Več o klubu bo kmalu znano in napisano na strani www.tenispub.si O otvoritvi kluba in sezone ter ostalih dogodkih bomo poročali na prej napisani spletni strani, na oglasni tabli v tenispubu na Selu pri Žirovnici, ter če bo sreča mila tudi v tej temi. V naprej hvala za pozdrave!!! Živeli KAŠARSKI TROTI To je res, da ma skorej vsak v kašarij svoj motor, sam lhk bi si zmislni kšn bolš ime kot pa kašarski troti WTF, uglavnm krneki spet... :closedeyes:
Petzl Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 To je res, da ma skorej vsak v kašarij svoj motor, sam lhk bi si zmislni kšn bolš ime kot pa kašarski troti WTF, uglavnm krneki spet... :closedeyes: No lepo da ste se umislni klub... edin tist drug del imena mi ni lih vsec
MARJA Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Jaz sem prečital Klošarski TROTI... :lol1: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:
Ni3ous Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Jaz sem prečital Klošarski TROTI... :lol1: Men je u prvo isto sfalilo, verjetno bo imel klub s tem kar malo težav. Troti, ko bo klub postal prepoznaven, potem se ne bo več nihče motil. :grim
_THUNDER_ Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) se že veselim njihovih zborov... bo ziher medica na kapiji..... :kva2: :yea1: :kva2: :yea1: Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil pizdek 69
mk3 Objavljeno Februar 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Hvala za odgovore!!! :OK: Res nas še ni deset :) ampak nima veze... glavn da se mal družmo, tko k ste rekl kšn pir đabe v klubskih prostorih pa to je to. medica na ulazu bo zih... ime pa izvira iz kranjske čbelce, ki je bla nek kle narjena, pol smo pa mi troti an :grim Lp MK
ZEKKO Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Nej ugibam. pet prijateljev, ki imate motorje in se dobivate na pijaci v tenis pubu? Ja sej. AL pa 10 - 15 prjatlov. Sej je isto. Pol pa maš v vsakmu kraj po en klub in vsi bi radi delal ene zbore
peter1 Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Ja sej. AL pa 10 - 15 prjatlov. Sej je isto. Pol pa maš v vsakmu kraj po en klub in vsi bi radi delal ene zbore Važn da se dogaja........... :OK: Mislm pa d bojo Gorenjci tole kr dobr zastavl.
MARJA Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 Važn da se dogaja........... :OK: Mislm pa d bojo Gorenjci tole kr dobr zastavl. Pa sej maš na vikend tud 3 zbore. A se ne dogaja že dost??????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se