Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Celotna ekipa Aprilia racing team Slovenia želi g.Sandiju Strletu čimprejšnje okrevanje.

Zahvala pa tudi našemu ženskemu fan clubu za izkazano podporo.

Objavljeno
Ma mogoce res mal kruto recen samo jst sm hotu povedat s tem da nimas zdj kej vec narest, bo pa to mogoce v poduk drugim za vecjo varnostno razdaljo...(sicer neposredno nism vidu dogajanja samo je pa sigurno kr dost bliz mogu bit ane.. )...dalec od tega da bi jst komu zelel tako sranje...sam mislm da si mal prevec resno zagrabu za mojo izjavo...ce sm te uzalu se opravicujem... :unsure:

Dobro si malo kruto rekel ni problema želimo mu pa vsi, da bo vse ok zgodi pa se lahko vse in nemogoče vedno povsod kjerkoli in kdajkoli v dirkah na pistah in okoli njih in nobeden si tega ne želi zgodi pa se lahko vsakomur od nas

LP

Objavljeno

Sandijevo stanje se je stabiliziralo - na desni strani ima počeno lobanjo, zlomljeno ličnico ter na levi strani in spodaj pa še krvavi v možgane, tko da je še v umetni komi. Čakamo še na ju3, ko bo znanega kaj več.

Rada bi pa povedala raznim pametnjakovičem na forumu, da je oči stal več kot 5 metrov stran od proge - to je prva zadeva in bi sama motor veliko hitreje kasirala. V končni fazi bi se pa v takem nesrečnem primeru lahko to pripetilo tudi kakšnemu gledalcu, ki bi stal za varnostnim trakom, tko da lepo prosim... Resno Fabo, ne bodi preveč brihten, pa se poleg tega enkrat pozanimaj kaj dejansko sodniki počnemo na progi, preden se izjavljaš o stvareh, o katerih očitno nimaš blage veze. Tole je bila zame dejansko osebna žalitev. Plus to, da me dejansko zanima, kako bi odreagiral, ko bi ti bil starš v kritičnem stanju, nekdo se ti pa po forumih norca dela na način "ma jebat ga bi mogu bl merkat kje je hodu". Halo??????????

Drugač se pa zahvaljujem se vsem za izkazano podporo.

Objavljeno

Vso srečo očiju pri okrevanju.

Sej Fabo se je opraviču... pač mu je jezik delal hitreje k pamet. Ni mislu tako grobo.

Objavljeno

Hvala!

Glej, zame je pač to bolj lousy opravičilo, da se nekdo izjavlja o stvareh, o katerih nima pojma in na koncu pa "...sorry, če sm te užalu". Točno vem, kako stvari potekajo, če pa komu kej ni jasno, nej pa vpraša, sam ne mi bit pameten na tak način.

Upam, da nisem preveč overreactala, ampak res ni prijetno, če ti nekdo še stopi tja, kjer najbolj boli.

Objavljeno

Ingrid, nič nisi pretiravala, povsem prav imaš - reči "saj nisem tako mislu" v takem primeru ni opravičilo.

Očetu želim dobro okrevanje.

Objavljeno

Jp se strinjam...lepe fotke.. A mogoce kdo ve cigava izdelava /predelava so SM QUADI? Ker en del je KTM ov...drug pa?

Objavljeno

Sandiju želim šimprejšnje okrevanje. Držim pesti da se vse izteče brez posledic. Tale nesreča je bila res splet nesrečnih okoliščin. Pa po moje da Rok najprej sploh ni videl kaj se je zgodilo, saj je pobral motor in se odpeljal naprej.

Objavljeno

Tudi jaz želim čimprejšnje in popolno okrevanje Sandiju.

Krivda res ni bila nikogaršnja, bil je pač splet res nesrečnih okoliščin.

Se pa takole vidi kaj pomenijo izletne cone... v logatcu (in drugje po sloveniji) jih pač žal ni... če bi bile???

Drugače ša lepa dirka... čestitke VSEM nastopajočim.

lp

Objavljeno

izletne cone?

se ti zdi da to pomeni, da bi sodniki potem stali 30 metrov stran od proge?

Objavljeno

Ma sej nimamo kej vec politizirat in pametvat pomojm...zgodil se je ze...lahko samo se molmo in upamo na cimboljsi razplet. :unsure:

Objavljeno

jah na svetovnem jih jest ne vidm stat čist ob progi. pr nas pa drugje ne morjo stat ker ni placa...

Objavljeno (popravljeno)
jah na svetovnem jih jest ne vidm stat čist ob progi. pr nas pa drugje ne morjo stat ker ni placa...

jaz pa jih. na svetovnem namreč. ampak to ni bistveno.

Neumne stvari kot je tale se pač zgodijo....

tudi tista gledalska arena pri boksih ni ravno najbolj varna zadeva...

ampak to zgolj zato ker gledalci visijo na ograji brez zavesti da se jim lahko kaj zgodi...

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

še par fotk iz akcije, pa snajperist :photo:

Objavljeno

Fotkanje je nevaren šport. Glede na dogodke bo treba res pazit. :eek:

Objavljeno
Ingrid dej prosim mal poročaj kako je s Sandijem?? :unsure:

Sem ravnokar z obiska. Možgani niso otekli, tako da so mu odklopili zdravila in ga že počasi prebujajo. Thanx god!!!!!!!!!!! Upam, da bo ju3 že kolikor tolk pri sebi, da bova lahko že kakšno rekla.

Važno je, da je vse kul, vsaj glede na to, kako je kazalo na začetku :) .

Objavljeno
Sem ravnokar z obiska. Možgani niso otekli, tako da so mu odklopili zdravila in ga že počasi prebujajo. Thanx god!!!!!!!!!!! Upam, da bo ju3 že kolikor tolk pri sebi, da bova lahko že kakšno rekla.

Dobra novica :rolleyes: Thank God, res... sem držala (in še) pesti, da bo vse ok.

p.s. sem bila v nedeljo na dogodku

Objavljeno

Res hvala vsem, držte pesti še naprej!

V tem primeru je šlo za res čuden splet okoliščin, ki bi se lahko še veliko slabše končal. Upam, da bo ta neprijeten dogodek dobra šola za vse in da bo v prihodnje bolj poskrbljeno za varnost. Tu ne gre le za nas sodnike, ampak bi jo v tem primeru lahko skupil tudi kak gledalec, še hitreje pa fotograf ob progi.

Vem pa tudi, da si nihče ni kaj takega želel, tko da v takem primeru res ne gre nikogar kriviti.

Objavljeno (popravljeno)
Res hvala vsem, držte pesti še naprej!

V tem primeru je šlo za res čuden splet okoliščin, ki bi se lahko še veliko slabše končal. Upam, da bo ta neprijeten dogodek dobra šola za vse in da bo v prihodnje bolj poskrbljeno za varnost. Tu ne gre le za nas sodnike, ampak bi jo v tem primeru lahko skupil tudi kak gledalec, še hitreje pa fotograf ob progi.

Vem pa tudi, da si nihče ni kaj takega želel, tko da v takem primeru res ne gre nikogar kriviti.

fotografi so sami odgovorni za svojo varnost.

samo še to nucamo, da se zacne s proge podit fotografe...ze tako vsi cvilijo, da ni medijske pokritosti dogodkov in krampajo za fotografijami na vse konce...potem si boste pa res lahko žvižgali namesto fotk. brez fotk članka ne bo objavil nihče..še spletni portali ne.

na svetovnem in Ep fotograf podpiše izjavo da je sam in izkljucno sam odgovoren za svojo varnost in lahko hodi kjerkoli ob in po progi, brez da bi se obenj obregnil kdorkoli.

p.s. je pa fino videt da si sodnik prinese stolček direkt v izletno cono neposredno za gume in potem tam grize nohte....in sedi tik ob progi.

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

Super novice :OK: Sam da bo vse OK!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!