bOnZy Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Sem ravnokar z obiska. Možgani niso otekli, tako da so mu odklopili zdravila in ga že počasi prebujajo. Thanx god!!!!!!!!!!! Upam, da bo ju3 že kolikor tolk pri sebi, da bova lahko že kakšno rekla. Važno je, da je vse kul, vsaj glede na to, kako je kazalo na začetku :) . ooo dbestt za te novice ... k mi je res full na bed zrt Sandija ... in še zmeri držim pesti da bo čimprej okrevov in to brez posledic pa da bomo na naslednji dirki lahko že kšno rekl :)
in9rid Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 fotografi so sami odgovorni za svojo varnost. samo še to nucamo, da se zacne s proge podit fotografe...ze tako vsi cvilijo, da ni medijske pokritosti dogodkov in krampajo za fotografijami na vse konce...potem si boste pa res lahko žvižgali namesto fotk. brez fotk članka ne bo objavil nihče..še spletni portali ne. na svetovnem in Ep fotograf podpiše izjavo da je sam in izkljucno sam odgovoren za svojo varnost in lahko hodi kjerkoli ob in po progi, brez da bi se obenj obregnil kdorkoli. p.s. je pa fino videt da si sodnik prinese stolček direkt v izletno cono neposredno za gume in potem tam grize nohte....in sedi tik ob progi. Najbrž si me narobe razumela, ker moja prejšnja izjava ni letela na fotografe, ker sem govorila ravno o tem dogodku. Če bi motorist prietel čez bando na ovinku, kjer sem stala jaz, bi poletel naravnost med gledalce. Pa dobr - zdej potencirat kaj ne bi bilo, če bi bilo , ne spremeni itak ničesar. Glede sodnikov pa ne bom zanikala, da imamo nekaj primerkov, ki s seboj na progo vzamejo stolček, kar je bilo že večkrat predmet razprav. Js zase vem, da si kaj takega ne bi upala privoščit, bi me oči skalpiral, če bi na kaj takega sploh pomislila, tko da tega tud podrazno ne odobravam.
gizmOkak Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 glavno da gre s Sandijem na bolše! Fotografi si bomo že pomagali. Namesto z 10-20 objektivi bomo šopali 100-300 :whistle:
civava Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Ja potem pa moram takoj začet v fitnes hodit, pa orožni list moram pridobit. Bojim se, da ne bo slik. :grrr
batzajla Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Fotografi si bomo že pomagali. Namesto z 10-20 objektivi bomo šopali 100-300 :whistle: kua bi pa ti rd povedou :angry: :lol: nagaya, mislm da je to zlo dobra lekcija tudi za fotografe. da ne bomo več buljili v ekrančke na koncu ravnin... :ninja:
kasti Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Veseli me, da se Sandiju stanje izboljšuje! Za vzpodbudo pa Aprilia bejbe :naughty: (foto by: www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).net) navijacice.bmp
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 kua bi pa ti rd povedou :angry: :lol: nagaya, mislm da je to zlo dobra lekcija tudi za fotografe. da ne bomo več buljili v ekrančke na koncu ravnin... :ninja: počneš to na pisti in ne spremljaš okolice?
MX_Peter Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Tudi jaz želim Sandiju hitro in učinkovito okrevanje :worship:
batzajla Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 počneš to na pisti in ne spremljaš okolice? ti ne? :rolleyes:
SF Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 U ti matr šele zdele sm prek motosveta zvedel o tem sranju... No upam, da bo desc, kukr Sandi je, kmal spet na nogah!
2384nsdf83 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Fotkanje je nevaren šport. Glede na dogodke bo treba res pazit. :eek: Ma nemoj :whistle: zgleda, da res ni sam frajerisanje ob pisti z fotoaparatom,da te vsi vidjo, kolk "znaš" :whistle:
civava Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Sej ne znam :winkiss: Znajo drugi bolš ampak šparajo s fotkam potem :whistle:, čeprav so veliko boljše od mojih.
Nagaya Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ti ne? :rolleyes: ne... gledam ekran in gledam pristo...ostalo me ne zanima... čist prepogosto sem odskakovala, da bi si upala špogat ne gledat kaj dogaja. Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil Nagaya
civava Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Supermoto podmladek Modic & Mlakar :worship:
bOnZy Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Ingrid: kako je s Sandijem po 6 dneh? :blush: Lp
goldmeister Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Jutri bo v nemškem Sankt Wendlu potekala že peta dirka za SP. Peta dirka..., pa smo šele na sredi sezone. Pri nas bi jo s tako kvoto dirk lahko že zaključili. Naš matador v razredu S2 Aleš Hlad, bo štartal s 14. pozicije. Želim mu čim boljši štart. Pole position ima vodilni v skupnem seštevku Attilo Pignotti (ITA). V razredu S1 pa je do zadnje minute pole position držal Van den Bosch. Najboljši štartni položaj mu je za pičle 0,018 sekunde odvzel Thomas Chareyre. Vzporedno s svetovnim pa se bodo odvijali tudi boji za evropsko prvenstvo. Najboljši na treningih je bil vodilni v skupnem seštevku Vorliček. Naša udeleženca pa bosta štartala s petega mesta Nastran in sedemnajstega Mihelčič Dajmo naši. Jutri bo še napeto. Dirke si lahko ogledate tudi na TV. Info: http://www.supermotos1.com/tvcoverage.aspx?ct=4
in9rid Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Ingrid: kako je s Sandijem po 6 dneh? :blush: Lp Nič novega - kljub temu, da so mu zdravila za umetno komo odklopili že v torek se še ne odziva. Je nemiren, poskuša vstati, ampak še ne komunicira, niti nimam občutka, da nas prepozna... Zakaj in kakšne so posledice pa zdravniki ne morejo predvideti, dokler se ne zbudi. Kaj naj rečem - čakamo še naprej in vsak dan upamo, da bo kaj boljše. Držte pesti še naprej!
replica Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 mlakar ga je v tem zavoju zelo lepo polozu
goldmeister Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 V Nemčiji so že zaključili obe dirki za Evropsko prvenstvo. Nastran je s četrtim mestom v prvi in šestim mestom v drugi vožnji zaključil tekmovanje na skupnem tretjem mestu. Mihelčič pa je bil skupno na šestnajstem mestu.
Gregs Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Čestitke Urošu in Roku!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se